Bildirim
Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SexyBear
tum telefon markalarinin amiral gemilerini kullandim
1-iphone
2-samsung
gerisi çöp.
samsungun 2 nci olma nedeni cihazlar yavasliyor iphone ayni kaliyor.
ha ben 9 a gecerken s4 almistim simdi 12 ye geciyorum elimde s4 var ve hala amiral gemisi seviyesinde perfonmansla calisiyor hicbir sıkıntı yasamadim bataryayi benim hatam yuzunden sisirmistim yolladim degistirdiler kasada kasa acigi olmamasina ragmen kasa acigi var diyerek soyulan kasayi degistirtmistim
servisleri iyi.
iphone gelirsek stabilite olayini kullaninca anliyorsunuz ne yapacagini bilen tam kapasite hizmet veren sade bir sistem ama telefon sıkıcı biraz.
iyi yanlarindan digeri burda tamir yapamadiklari icin degisim yapiliyordu galiba onceden hala oyleyse iyi bir avantaj orta tusu bozup telefonu yeniliyebiliyorsun telefona zarar gelse 1200 e sifiri alabiliyorsun
S4'ün amiral gemisi performansıyla çalıştığını zannediyorsan hayal görüyorsun kardeş. Bende de S4 vardı. Rehbere 5 saniyede falan giriyordu ama yinede bana hızlı geliyordu. Note 4'e bir geçtim dedim ki ben telefon mu kullanıyormuşum. Şimdi Note 7'ye geçsem muhtemelen aynı performans farkını yaşayacağım.
-
Bari Note 7'nin özelliklerinin bir çoğunu Note 5 kullanıcılarına güncellemeyle versinler!
-
Koreliler Amerikalilardan daha adam cikti. 1.5 milyar dolar kaybetmeyi goze aldilar. Apple gibi kullanicilari ile dalga gecmek yerine urunlerinin arkasinda durup tum cihazlari degistirme yada para iadesi yapma karari aldilar. Iste buyukluk budur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bunlar hep ekran kasa oranı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şehmistan
Marka dediğin böyle olur adam gibi adam Samsung.
Steve jobs gibi telefonu yanlış tutuyorsanız iphone çekmez tabi gibi kullanıcıları aşağılayan bir yorum yapmamışlar.
Para iadesi de var cihaz değişimi de.
Son yıllarda iyi bir çizgisi var.Umarım böyle devam eder Samsung.
Şu konuda bile Samsung u övmek için yer buldunuz ya helal olsun -
Şükür edilmesi gereken bir konu varsa o da şarj ederken telefonunu kullanan bir kullanıcının başına gelmemiş olması. Fotoğraflara bakılınca patlamanın hiçte küçümsenmeyecek derecede olduğu görülüyor.
-
Helak olsun. Yürekten alkış...
-
Arkadaşlar şunu da belirtiyim bu telefonla ilgili sıkıntı yaşarsanız 3480 TL üzerinde olduğu için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapamazsınız. Tüketici Mahkemesine gitmeniz gerekmekte.
-
Bu olaydan sonra samsungun tutumu ile samsung benim için daha da değerli oldu
-
Bizim bir tanıdığın elinde patlamış tel, eli ne hale geldi diyordu kuzenim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Grkwnxs
quote:
Steve jobs gibi telefonu yanlış tutuyorsanız iphone çekmez tabi gibi kullanıcıları aşağılayan bir yorum yapmamışlar.
Şu konuda bile Samsung u övmek için yer buldunuz ya helal olsun
İnternete yaz
Steve Jobs ve tüm iphonelarda kronik sorun olan çekmeme sorunu ve steve jobsın Alay edici aşağılayıcı cevabı diye.
Gelecek seneki iphonelara da anten çizgileri koydular çeksin diye
İphonelardaki anten çizgileri niye var sanıyorsun telefon çekmiyor diye onu tasarıma eklediler.
Tabi önceki alan tüm iPhonelar öyle kullanıldı değişim para iadesi olmadı.
Jobsin alayı da cabası.
Samsung da aynısını diyebilirdi.
Markadan markaya adamlık farkı da var.Telefonlarının arkasında durdular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
senin zeka sorunun mu var?
sinyal azalmasıyla batarya patlamasını bir tutan kafa.
samsung herhalde üstteki vaat ettiklerini yapacak hatta bunla sıyırırsa kar saysın.
dua etsin piyasadan temizlenene kadar batarya patlamasından yaralanan, yangınla vs. uğraşan çıkmasın. -
Yenileri daha kuvvetli patlıyormuş hadi yine iyisiniz
apple olsa kullanıcı hatası diyip hiç s.klemezdi, bak admalar hatalarını düzeltmek için açık açık kabul ediyorlar helal samsung
-
Ciddi olan olaysa çok geçmiş olsun hocam, insanın vücudu en paha biçilemez mirasıdır. Şimdi kaç tane note 7 verseler de eski haline dönemeyecek belki o el.
Gidin geri verin paranızı alın
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaleyDeskop
apple olsa kullanıcı hatası diyip hiç s.klemezdi, bak admalar hatalarını düzeltmek için açık açık kabul ediyorlar helal samsung
Genelde Samsung, LG gibi cihazların servislerimi sorun çıktığında kullanıcıya suç buluyor yoksa Apple mı?
Ben yıllardır Apple'ın servisinin birebir ürün degisimi, para iadesi gibi konularla ünlendiğini hatırliyorum? Yaniliyormuyum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani nerde o "yanlış kablo"cular ? :D Bariz sorunluymuş işte telefon, şimdi hiçbiriniz yoksunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: KaleyDeskop
senin elinde patlasaydı görürdün helali...
doğmamış çocuğa don biçmeyin appleda olunca konuşursunuz fanboyluk etmeyin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X