Şimdi Ara

Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu geri alinan telefonlarin bataryalari degistirilip tekrar pisaya sürerler.

Yada yenilenmis telefonlari daha ucuza tekrar satma kampanyasi olacakti samsungun. Herhalde böyle bisey olacagini biliyorlardi.

• Samsung'u çok sevmem ama Note 7 patladı diye de hiç sevinmedim. Çok hoşuma gitmişti Note 7 ve Allah korusun birileri zarar görebilir yani.

Samsung'da yapması gerekeni yapıyor çok şükür. Bu konuda tebrik ederim cidden.

Dipçe : Bu arada Note 7 anakonusunda yazdığım gibi ; Allah'ını seven üstüme Samsung Galaxy Note 7 atsın (çok hoşuma gidiyor kerata)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

quote:

Orijinalden alıntı: Road.Runner

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

apple olsa kullanıcı hatası diyip hiç s.klemezdi, bak admalar hatalarını düzeltmek için açık açık kabul ediyorlar helal samsung

Genelde Samsung, LG gibi cihazların servislerimi sorun çıktığında kullanıcıya suç buluyor yoksa Apple mı?

Ben yıllardır Apple'ın servisinin birebir ürün degisimi, para iadesi gibi konularla ünlendiğini hatırliyorum? Yaniliyormuyum.

Tamir işini bilmedikleri için olabilir mi kendileri değil çinliler üretiyor adam şunu hesaplıyor ben şimdi bunu tamire göndersem lojistiğiydi tamir süresiydi parçasıydı cart curt yenisinden pahalı gelecek zarar etmemek için yenisi veriyor olmasın zira iphone maliyeti şuanki fiyatı yanında komik derecede düşük.
    Edit:Yanlız şunu düzelteyim apple telefonu yapamaz demiyorum üretim yada tamir işi için ayrı bir uzmanlaşma gerek buda apple da yok zaten foxconn üretiriyor zaten.

Tamir işini bilmediklerinden demek şark kurnazlığıdır Yolluyormu yolluyor, değiştiriyormu değiştiriyor uzun uzun yazmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Road.Runner -- 3 Eylül 2016; 9:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önümüzdeki yaz uygun fiyata sıfır note 7 alırız artık ya da s7
  • Toplanan cihazlar refurbished olarak karşımıza çıkar mı dersiniz? :^)

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Marka dediğin böyle olur adam gibi adam Samsung.

Steve jobs gibi telefonu yanlış tutuyorsanız iphone çekmez tabi gibi kullanıcıları aşağılayan bir yorum yapmamışlar.

Para iadesi de var cihaz değişimi de.

Son yıllarda iyi bir çizgisi var.Umarım böyle devam eder Samsung.

Yani Samsung bunu yapmaya mecbur değildi de sırf müşteri memnuniyeti için mi yaptı?

Steve Jobs insanları enayi yerine koyduğu için aynı şeyi Samsung'un da mı yapması gerekiyor?

Yani Samsung'un gelip "telefonu yanlış kullanıyorsunuz, o yüzden patlıyor" gibi bir açıklama yapması tüm sorunu çözecek miydi?
  • biraz mantık çerçevesinde düşünün , iphonenun cekmeme sorunu bir dizayn hatasi ama patlama ,yanma gibi olaylarla karsılastırılamaz.
    samsung bu olayın ustunu kapatbilir miydi sanıyorsunuz, kazığa oturturlar adamı, özellikle amerika ,avrupa gibi yerlerde. samsungu oven yorumun bu kadar cok arti almasi ilgimi cekti , aslında biraz apple nefretinden kaynaklı, birazda ülkemin insanının bozulmuş bakış açısıyla. yoksa apple,samsungu birakin kıytırık çinli markaları bile çok ciddi sıkıntıya sokar pil patlama veya yanması.
  • Birebir değişim yapıyor para iadesi veriyor diye övüyorsunuzda bu yanma patlama sorunu bu kadar ayyuka çıkmasaydı değil para iadesi birebir değişim bile yapılmazdı emin olun Samsungu bir çok konuda övmüşümdür bilen bilen bilir özellikle tasarım olarak s7edge ve note7 ile çıtayı çok yükselttiler ama bende eski bir note 4 kullanıcısı olarak neler çektiğimi ben bilirim telefonda şebeke sorunu vardı ne para iadesi ne değişim yaptırabildim en kötü parça değişimi yapın onada razıyım dedim yok yazılım yükledik diyip diyip geri gönderdiler sonuç telefon yine çekmiyor hat sürekli kopuyor en sonunda sattımda kurtuldum. Note 7 vakası Samsung'a güzel bir ders olur umarım.
  • Samsung ,apple vb. firmaları burada savunanlar bu firmaların çalışanı mı diye şüphe etmeye başladım bu kadar üstünkörü firmaları neden savunuyorsunuz mantıklı bir cevabı var mı ?
    Biz müşteriyiz ve müşteri her zaman haklıdır.Bir telefona-ürüne o kadar para verip karşılığında düzgün hizmet almak istiyoruz. Bunu en iyi yapan firmanında cihazını alıyoruz almalıyız ki diğerleri de aynı şekilde kendini geliştirebilsin.

• Samsung'u verin parasını alın. Sonra Apple alın keyfinize bakın.

• Samsung değiştirmiş helal olsunmuş Apple insanlarla alay etmiş. Siz ne konuşuyorsunuz acaba. Apple'ın yaptığı bir dizayn hatasıydı, tutarken iki anteni de kapatırsan telefon çekmiyordu. Büyük bir faildi ama kullanmayı o kadar etkilemedi çevremde 5 yıllık iPhone 4 kullanıcısı var. Bu telefon patlıyor beyler bilmem farkında mısınız? Ne yapacaktı acaba Samsung. Avrupa'da, Amerika'da öyle bir ceza yer ki milyonlarca telefon satsa o zararı karşılayamaz.
  • ''Geçmişe dayalı dostluklar nedeniyle ülkemize özel bir ilgi gösteren Samsung''

Bu tarz şeyleri görünce yine mi ekrem71 diyorum

• RİSK ALMAYI SEVENLERE SAMSUNGDAN MÜJDE NOTE 7 PATLIYORRR.

• Bu duyarlılık değil mecburiyet zaten bu değişim sizi yanıltmasın ürünü alırken 3 telefon parasını veriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: toysican

Patladı ya, kına yak bi taraflarına. Firma mağdur etmeden yardım ediyor, sizin gibi işsizler boş boş konuşup yorum atıyo..
  • iyiki apple gibi telefonu şarj etmeyi bilmiyorsunuz açıklaması yapmadı bir ara apple telefon tutmayı bilmiyorsunuz demişti

• piyasaya çıktıktan bu kadar kısa sürede böyle bir hata oluşuyor ve bunu tesbit edip kabul ediyorsunuz da o kadar sürede mi test etmeden bunu piyasaya sürüyorsunuz? sanki çok uzun bir kullanımın ardından ortaya çıkan bir sorun.. iki gün sonra patlak veren sorun o kadar test süresince nasıl tespit edilemez...

• Merak ettiğim konu; iade edilen ve toplatılan ürünlerin içi açılacak ve kısa sürede tekrar satışa sunulacak deniliyor. Muhtemelen revize edilip piyasaya sürülecek. Peki sorun hallolacak mı? Su geçirmeme özelliği nasıl olur? Ben olsam hafif tasarım değişikliği ve bir kaç özellik eklemesiyle en baştan yeni telefon üretip, Note 8 olarak tekrar satışa sunardım. Tüm sorunları giderilmiş yep yeni bir model imajı başka türlü meydana gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: toysican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuist B kullanıcısına yanıt
    Milyonlarca sattıktan sonra 35 kişinin telefonu patlıyor-alev alıyor. Her neyse. Ancak takılıp reset atmayı da pile bağlıyorlar ki bu çok daha sıklıkla görülen bir olay. Bence de iyi kontrol etmeden pata küte üretip sürmüşler piyasaya.

- Ne yapalım Sam? Cihaz arada takılıyor, reset atıyor bir araştırsak mı acaba?
    - Sür gitsin piyasaya Sung. Güncelleme verir düzeltiriz.
    -Ve sonra

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.