Şimdi Ara

Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni seri çıkartsınlar ismi de Note 7s olsun speed değil strong anlamında :P

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Note 8 cikcak note 7 alinmaz daha. alanlara note8 verecekler veya beklemem diyenlere para iadesi

Daha 1 yıl var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Hajsjahahhssh bu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Note 8 cikcak note 7 alinmaz daha. alanlara note8 verecekler veya beklemem diyenlere para iadesi

Daha 1 yıl var

Note7 serisi alinmaz. Samsung dusunmez mi biz dusunurken. ben almam sahsen. Mediamarktta stantta vardi elime almadim bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • patlayan versiyonu yarı fiyatına satsınlar bizde gider :)

• Bu olay Türkiye ye messi ve ronaldo'nun transfer olup sakatlanıp sezonu kapatması gibi birşey

• "Geçmişe dayalı dostluklar nedeniyle ülkemize özel bir ilgi gösteren Samsung’un"

skandal bir yazı, android güncellemelerini en son biz alıyoruz.
    s4 deneyimi skandaldı neyseki kurtuldum.
  • Adamlar en azından markanın arkasında duruyorlar. Bunu da yapamayan firmaları biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

vatan gazetesinin olayı görüşü;
    Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama

adam öldüren birinin "karşındaki adamın hayatında ufak bir soruna yol açtı" demek gibi bir şey olmuş

• evet sağ sütunda methiye alanı olarak ayrılmış ondan da geri kalmamışlar samsung yedirmiş olabilir birşeyler
  • Adamlar Samsung sagolsun aldi ne guzel diyolar konuya bak ulen almasa birine bir sey olsa o odedigi 1.5 milyarin on katini alirlar mahkemeden hemde dava acan herkes yetmiyor gibi diger urunleride firma batardi

• Note 15'e kadar toparlayamazlar artık. Kimse eşine dostuna çoluğuna çocuğuna samsung almaz aldırmamalı bu saatten sonra. İsterse para iadesi yapmasın. Avrupa birliği ve ülke mahkemeleri bitirir samsungu. Hadi para iadesini anladık da değişim ne oluyor? Yine patlayanlardan vermeye çalışıyorlar insanlara. Bu kadar vurdumduymazlık bu kadar bencillik olmaz. Umarım piyasadan silinip gider bir an önce. Ayrıca Türkiye'de faaliyetlerine son verilmeli bu sorumsuz firmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 4 Eylül 2016; 11:33:47 >
  • patlayan cihaz yapıp patlıyor bu deyip geri alınca herkes yaşa be samsung diyor. patlamayan cihaz yapsalar kimse bukadar övmezdi heralde
  • adamlar en azından erkenden davranıp ürünün arkasında duruyorlar
  • EE şimdi bu Note 7 3600'den 3000'e düşer birden. Daha sonrada düşmeye devam eder hızla. Ne demişler "Adı çıkmış dokuza inmez sekize" ismi lekelendi bir kere artık insanlar ne zaman Note 7 görürse akıllarına "patlayan telefon" gelecek. Fiyatların düşmesi açısından sevindirici bir gelişme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 4 Eylül 2016; 16:08:13 >
  • Benim üründe patlama, yanma olmadı ama şarj olmama ve devamında yazılımsal sapıtma meydana geldi. Şimdi açılmıyor cihaz.

• Samsung kullanmadım ama şu saatten sonra elimi sürmem, yani firmanın yeni telefonunda çıkıp ikna edici şekilde güvenlik önlemlerini aldığını testlerin yapıldığını anlatması lazım. Patlama konusu ciddiye alınmayacak bir konu değil.
    Firma itibar kazanmışmış yok helal olsunmuş dalga geçiyorlar herhalde, patlıyor cihaz patlıyor, can güvenliği söz konusu.

• bimde bile satılır hale gelir.
  • simdi aler acele yeni bataryali note7yi piyasaya surecekler,oda bataryada yeterli verimi saglamaz..

bana sorarsaniz bu saatden sonra note7 alınmaz..iphone a veya s7edgeye yonelin..yok illa note olsun diyorsanda aylarca beklicen yeni parti malların cıkmasını,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
    Yurtdışında yaşayan ya da yabancı teknoloji forumlarını takip eden arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim.

Avrupa'da Amerika'da da böyle apple-samsung fanatikliği var mı ? Çok merak ediyorum.
    Apple fanları olduğunu biliyorum geceden kuyruğa girip yeni iphone ipad almak için sıra bekliyorlar falan da bunlar da bizdekiler gibi samsung kullanan görünce diş biliyor mu ?

Ya ben anlamıyorum.
    İphone 4,5 kullandım.
    Note 3 kullandım şimdi S6 Edge kullanıyorum.
    MEvcut telefon eskiyince tipini beğenirsem Iphone 7 Plus alır onu kullanırım. Hiç de umrumda olmaz ?
    Nedir bu holiganlık. Sadece yaşı küçük kullanıcıların tavrı mı yoksa var mı böyle bir toplumsal dengesizlik ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.