Selamlar , Rtx 3080 Ti almak istiyorum ama çok kararsızım. Sizce şu karta 17000 Tl para vermeli miyim ? Yoksa biraz daha mı beklesem ? Rtx 3080 Ti'lar ilk çıktığında 25.000 TL civarındaydı şimdide 17.000 Tl'ye Rtx 3080 Ti bulabiliyoruz. Bir de " Gainward " sizce nasıl bir marka ??? Şuanda Asus kullanıyorum. Ama ASUS'un fiyatları artık uçmuş gitmiş ( güya TUF modeller uygun fiyatlı çıkacaktı ama TUF'larda Strix'ler gibi piyasadaki bir çok markadan pahalı), . O yüzdende değişik markalara bakıyorum. Dünya genelinde dijital madencilik. Ülkemizde ise dolar kuru piyasayı çok belirsiz bir hale getiriyor. Birde " Türkiye'ye ekran kartı alırken satıcılar ekran kartlarını dolar üzerinden mi ? Yoksa Euro üzerinden mi ithal ediyorlar ??? ( ona göre hesap yapacağım) Ne yapayım bilemedim lütfen yardımcı olun
https://www.hepsiburada.com/gainward-phoenix-nvidia-geforce-rtx-3080ti-12gb-gddr6x-pci-e-4-0-ekran-karti-ned308t019kb-132ax-p-HBCV00000F22AF
Turknet Engelli Bireyin İnternetini Kesti!!!
25 Kasımdan 27 Kasıma kadar internetimi kestiğiniz yetmediği gibi. Bu sabah hiçbir sebep belirtmeden yine internetimi kestiniz. Otomatik ödeme olarak düzenli bir şekilde faturamı ödediğim halde habire sebepsiz yere internetimi kesiyorsunuz. Telefonla dahil Arıza kaydı almadınız, Online işlemlerden Tam üç kere kayıt bıraktım bir kere dahi dönüş yapmadınız. Siz benim internetimi neden kestiğinizi dahi söylemiyorsunuz. Şikayetime cevap vermiyorsunuz. Sizin bir kere yasal olarak " Müşteriyi Bilgilendirme " sorumluluğunuz var. Nasıl olur da yasaları çiğniyorsunuz? Ben engelli bir müşteriniz olarak derhal internetimin açılmasını istiyorum. Ayrıca Arıza giderme çalışmaları yapılıyorsa da " yasal sorumluluğunuz " olan " Bilgilendirilme hakkımı " ihlal edilmemesini istiyorum. Yoksa sizleri " Engelli Vatandaşın internetini kesiyorlar diye " CİMER'e dahi şikayet edeceğim! Yazık Yazık! İnsanlar engellilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparken. Siz cebinden parasını aldığınız engelli bir müşterinin internetini kesiyorsunuz ve " Yasal Sorumluluğunuz " olan bilgilendirmeyi dahi yapmıyorsunuz. Telefonla şikayet kaydını almayıp. Süreci işkenceye çeviriyorsunuz! Engelli bir bireye psikolojik işkence yaptığınız için kendinizden utanmalısınız! Derhal parasını düzenli ödediğim internet sorunumu çözün! Sizin engelli bireylerin internetini gasp etmeye hiç hakkınız yok! ( Arıza Kaydı Destek Numarası : 39641930 )
Bu Anakartla Ryzen 3700X'i Overclock yapabilir miyim acaba ???
|
|
|
|
|
|
Thermaltake Core V51 Kasam İçin Uygun Fan Dizilimi
|
Asus Rog Strix Gtx 1080 Ti O.C Edition // Ryzen 3700X // Asus Rog Strix B450-F Gaming // Corsair 2 x 8 GB DDR4 3200 Mhz // 480 GB Sandisk Ultra 2 SSD // 10 TB Seagate Barracuda Pro HDD // LG 32GK850G 32" |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 791
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.391 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar