Şimdi Ara

' Gainward Phoenix Rtx 3080TI ' almayı düşünüyorum. Ama kafam çok karışık lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , Rtx 3080 Ti almak istiyorum ama çok kararsızım. Sizce şu karta 17000 Tl para vermeli miyim ? Yoksa biraz daha mı beklesem ? Rtx 3080 Ti'lar ilk çıktığında 25.000 TL civarındaydı şimdide 17.000 Tl'ye Rtx 3080 Ti bulabiliyoruz. Bir de " Gainward " sizce nasıl bir marka ??? Şuanda Asus kullanıyorum. Ama ASUS'un fiyatları artık uçmuş gitmiş ( güya TUF modeller uygun fiyatlı çıkacaktı ama TUF'larda Strix'ler gibi piyasadaki bir çok markadan pahalı), . O yüzdende değişik markalara bakıyorum. Dünya genelinde dijital madencilik. Ülkemizde ise dolar kuru piyasayı çok belirsiz bir hale getiriyor. Birde " Türkiye'ye ekran kartı alırken satıcılar ekran kartlarını dolar üzerinden mi ? Yoksa Euro üzerinden mi ithal ediyorlar ??? ( ona göre hesap yapacağım) Ne yapayım bilemedim lütfen yardımcı olun   

https://www.hepsiburada.com/gainward-phoenix-nvidia-geforce-rtx-3080ti-12gb-gddr6x-pci-e-4-0-ekran-karti-ned308t019kb-132ax-p-HBCV00000F22AF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 10 Ağustos 2021; 9:16:44 >

• palit-galax-pny-gainward aşağı yukarı aynı kartlar.

soğutma performansını merak ediyorsan palit gamingpro 3080/3090 incelemelerine bak, bu da o seviyede olacaktır.

bi ara ince 15,5'a pny sattıydı; ama yok artık kaç haftadır.

bekleme, gel ben sana tuf 3080ti vereyim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 10 Ağustos 2021; 3:14:31 >
  • Bu paraya bir tane series x bir tane ps5 dijital alır üste de 32" 4k monitör bulursun.

Yani oyun için bu paralar bir karta verilmez, bence.

He ben ayda en az 10 bin kazanıyorum bana koymaz diyorsan bilemem.

Ben kazansam da almam. Tabii mining yapacaksan iş değişir.
  • Nevfel kullanıcısına yanıt

10 Dan fazla aylık gelirim yinede vermem alt tarafı oyun oynatıyor alırim ps5 bide Oled TV bakarım keyfime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.