Şimdi Ara

Huawei'nin tıbbi cihaz lisanslı saati Watch D2 satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei'nin tıbbi cihaz lisanslı saati Watch D2 satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Huawei dün gerçekleştirdiği küresel lansman etkinliğiyle yeni nesil giyilebilir cihazlarını ve tabletlerini tanıttı. Etkinliğin öne çıkan ürünü ise, kan basıncını doğrudan ölçme özelliğiyle dikkat çeken Watch D'nin halefi olan Huawei Watch D2 oldu.

Huawei Watch D2, önceki modelde kullanılan yerleşik mikropompaya dayanan kan basıncı ölçüm teknolojisini daha da geliştirerek daha hassas sonuçlar vaat ediyor. Cihazın en çarpıcı özelliği ise 7/24 kan basıncı takibi yapabilen Ambulatory Blood Pressure Monitoring (ABPM) sistemi. Bu sistem sayesinde kullanıcılar, gün boyu ve gece boyunca güvenilir kan basıncı ölçümleri alabiliyor.

Watch D2'nin, geleneksel tansiyon manşetlerini andıran şişirilebilir bir bilek bandı bulunuyor. Bilekteki bu fiziksel hava yastığı, belirli aralıklarla şişerek kan basıncını ölçebiliyor. Cihaz, otururken, ayakta dururken veya yarı yatık pozisyonlarda kullanılabiliyor ve uyku sırasında da otomatik ölçümler yapabiliyor. Bu yenilikçi özellik, daha doğru sonuçlar elde edilmesini sağlarken, kullanıcıya ölçümlerini unutmaması için akıllı hatırlatmalar da yapıyor.

Ayrıca Bkz.One UI 6.1.1 güncellemesi Galaxy S23 serisine yaramadı

Cihaz, kan basıncı ölçümü özelliği için Çin'de Ulusal Tıbbi Ürünler İdaresi'nden (NMPA) ve Avrupa'da Tıbbi Cihaz Düzenlemeleri'nden (MDR) onay almış durumda. Bu da Huawei Watch D2'nin güvenilir bir sağlık izleme aracı olarak konumlanmasına olanak tanıyor.

Kan basıncı dışında, Huawei'nin TruSense sistemiyle desteklenen cihaz; EKG, SpO2, nabız, stres seviyesi ve cilt sıcaklığı gibi diğer önemli sağlık göstergelerini de izleyebiliyor. Ayrıca cihaz, sadece tek bir dokunuşla dokuz farklı vücut göstergesini ölçerek, kullanıcılara kapsamlı bir sağlık raporu sunuyor. Bu göstergeler arasında kalp atış hızı, damar esnekliği ve solunum sağlığı gibi detaylar da bulunuyor.

Huawei Watch D2'nin ön yüzünde 1,82 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor ve cihazda dahili GPS desteğiyle rotalar doğrudan ekrandan takip edilebiliyor. Siyah ve altın renk seçenekleriyle gelen saat, kullanıcılarına fluoroelastomer veya krem deri kayış seçenekleriyle şık bir görünüm sunuyor.

Huawei Watch D2, Avrupa’da 399 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülüyor. Üstelik, 22 Ekim’e kadar saat satın alan kullanıcılar Huawei FreeBuds 5i kulaklıklarını ücretsiz elde edebilecekler. Cihazın Türkiye fiyatı ise şimdilik belli değil.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/19/huawei-watch-d2-blood-pressure-monitoring-specs-price/

• Tam da şirin uykuyuma daldım bu bileğimde şişecek. Uyanırım ki hemen. Sinirlenip atarım ben o saati

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kraldostuz kullanıcısına yanıt
    Alakasız bir yorum. Niye uyurken bileğinde şişsin?

• Uykuda tansiyon olcmemesini ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.Olmadi belirli saat dilimlerinde calismayacak sekilde ayarlanabiliyordur.

• Bunun tipi hoşuma gitmedi de gt5 olanı çok güzel olmuş. Ekstre kesilsin alıcam bi tane

• Watch D1’den kat kat iyi ilki çok çirkin bir tasarımdı. İnce uzun bir dikdörtgen ve kalın taban vesaire… (Akıllı bileklikten bozma saat gibi)

Huawei'nin tıbbi cihaz lisanslı saati Watch D2 satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 20 Eylül 2024; 13:5:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• gerçek akıllı sağlık takibi yapan saat budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kraldostuz kullanıcısına yanıt

Aga sevmediysen delikanlı gibi "Sevmedim beyler" de.

Uyurken şişemez. Tansiyon ölçme moduna almak tek dokunuşla olmuyor.

• volkie kullanıcısına yanıt

Doğru.

Huawei'nin önü kesilmeseydi ve bu saatte google işletim sistemi olsaydı... Samsung falan kalır mıydı acaba...

• Gt5 pro ile D2 arasında kaldım ama bekleyeceğim yeni seri telefonları çıksın telefon ile alacağım. Sanırım o zamana kadar kararımı vermiş olurum.

• Türkiyede niye satışa çıkmadı

• Bunların nerdeyse cogu bir çok saatte bulunuyor önemli olan kan şeker seviyesini ölçebilen bir saat yapmaları işte bunu yapabilirlerse kimse önünü tutamaz ben böyle saate yenilikçi diyebilirim gerisi hikaye

• şeker ölçeni yok mu?

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Uykuda iken tansiyonu nasıl ölçecek ya. Özellikleri okumadınız mi

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Yo abi çok beğendim. Uykuda iken de tansiyonu ölçecek miş ya ondan dedim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yanlış bilmiyorsam huawei nin bir modeli şeker de ölçüyor (muhtemelen watch d2 dir) ama sadece Çin de onaylı diğer ülkelerde o özellik yok. Bir kaç seneye şeker ölçenleri de çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekeri olçmedikten sonra işe yaramaz

• Şu an kullanıyorum yurt disindan getirttim harika bir ürün şeker ölçmuyor

• Teknoloji özürlü biri olarak sormak istediğim bir şey var. Huawei d2 Türkiye de yok. Yurtdışından getirirsem burada tüm özellikleri aktif olarak kullanılabilir mi? Çeşitli sağlık problemlerim var. O sebeple soruyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.