13 bin lira para mi artik?? Yakinda sifirlari da koymaya baslariz yanina, paramizin degeri kalmadi ancak cebimize giren para artmiyor. Sorsan enflasyon %11 imis... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note 20 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı (5. sayfa)
-
-
Hiç kimse mi beğenmedi cihazı ya?
Çıktığından beri Note 8 kullanıyorum, ve bu sene değiştirmeyi düşünüyorum. Yorumları okudum içim karardı resmen. Apple'ı da beklicem sanırım ona göre karar veririm.
Benimde bir sorum var, bu Note 20 serisinde çift hoparlör var mı? Yoksa Note 8 de ki gibi tek hoparlör mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan Samsung bir kere de Snapdragonlu cihaz sat Türkiyeye. Exynos gibi bir çöple olmaz bu işler. Yemin ederim şu Samsung 5 yıl güncelleme verse Apple gibi bir de adam akıllı işlemci koysa en inovatif şirket olur. Bu sene resmen ölü cihazlar çıkarmış. Yazık. S8 gibi cihazlardan sonra cidden yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 6 Ağustos 2020; 8:17:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben Apple'dan da saglam bir yenilik beklemiyorum. Kamera vs gelismis olur biraz. Piyasadaki tum cihazlar birbirinin ayni artik
Bu fiyatları alıştırdılar millete normal gelmeye başladı artık insanlara.
Samsung değişim kampanyasindaki bu ayıp onlara yeter . Kendi note 10 plus ini 4900 TL ye alirken iphone cihazı 9300 TL ye kadar alıyor.. yani kendi markasini daha değersiz görüyor
Bu ayıp samsung a yeter
S6-s7 de gene iyi durumdaydı işlemciler .Şuan s10 plus kullanıyorum son samsung telefonum bir daha da almam ki s3 den beri hiç bir seri kaçırmadım.Samsung benim için çizgisini kaçırmış yolundan sapmış bir marka durumunda şuan.Önce den hep ilkleri denerdi iyi kötü olurdu ayrı ama denerdi.Şuan çıkan hiç bir modeli beni heyecanlandırmıyor.Dün babama aldığım mi note 10 lite bile tatmin ediciyken kalkıp 13k para vermek ve en iyisi bu diyememek saçmalık.
-
Samsung Xperia Note 20 Ultra.
-
telefonlara ve modellerine yetişemez olduk, Allah aşkına zırt pırt telefon değiştiren kaldı mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Hiç kimse mi beğenmedi cihazı ya?
Çıktığından beri Note 8 kullanıyorum, ve bu sene değiştirmeyi düşünüyorum. Yorumları okudum içim karardı resmen. Apple'ı da beklicem sanırım ona göre karar veririm.
Benimde bir sorum var, bu Note 20 serisinde çift hoparlör var mı? Yoksa Note 8 de ki gibi tek hoparlör mü?Ben de ilk çıktığından beri Note 8 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Ancak ekranım kırılıdı, pil de artık eskisi gibi iyi gitmiyor. Garantisi de bitti. Ekran değişimine bir dünya para vereceğime note 20 ultra alacağım. Gene senelerce rahat edeceğime eminim. Fiyat konusuna gelecek olursak ben note 8'i alırken deli misin bir telefona 5000 tl verilir mi? Diyorlardı. Ertesi seneden itibaren note 8 bir daha 5000 tlye düşmedi uzun süre.. iPhone'lar farklı fiyattan mı satılıyor, bir telefona 13 bin ilk defa mı veriliyor açıp bakın 256 gb iPhone'lar kaça satılıyor.. Ön siparişle alırsanız 1300 liralık kablosuz kulaklık ve bir sonrali alışverişte kullanmak üzere 1000 tl indirim çeki veriyor samsung online mağaza. Cihaz 10700 tl'ye geliyor. Yurt dışı fiyatı 1250 euro diyor çarpın 8.18 ile 10.225 tl. Neredeyse vergisiz fiyata alma şansınız var. Samsung bana sorarsanız uygun bile tutmuş, siz isyan edecek bir şey arıyorsanız kur niye yüksek her şeyde neden ekstra bu kadar vergi var bunları sorgulayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefona bak 13 bin lira neyse OY MOY YOK !!!
-
Note20 ultra çok güzel bir cihaz olmuş ama turkiyede satılan hali hem daha zayıf exynos işlemciye hem 4g modeme hem de 8gb rame sahip yani note20 ultra nin "lite" versiyonu bizde satılıyor. Yine de düşünebilirim ama moral bozucu açıkçası özellikle batarya olarak snapdragon versiyona göre %10 daha az gidiyor ömrü işlemcisi nedeniyle.
Samsung bize Apple dan daha güzel fiyat yağıyor yapmasına da 865+ yerine exynos 990 dayayınca bir anlamı kalmıyor.
-
12 gb ram = 6 gb ram sistem kullanır kalır sana 6 gb ram
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_91Ben de ilk çıktığından beri Note 8 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Ancak ekranım kırılıdı, pil de artık eskisi gibi iyi gitmiyor. Garantisi de bitti. Ekran değişimine bir dünya para vereceğime note 20 ultra alacağım. Gene senelerce rahat edeceğime eminim. Fiyat konusuna gelecek olursak ben note 8'i alırken deli misin bir telefona 5000 tl verilir mi? Diyorlardı. Ertesi seneden itibaren note 8 bir daha 5000 tlye düşmedi uzun süre.. iPhone'lar farklı fiyattan mı satılıyor, bir telefona 13 bin ilk defa mı veriliyor açıp bakın 256 gb iPhone'lar kaça satılıyor.. Ön siparişle alırsanız 1300 liralık kablosuz kulaklık ve bir sonrali alışverişte kullanmak üzere 1000 tl indirim çeki veriyor samsung online mağaza. Cihaz 10700 tl'ye geliyor. Yurt dışı fiyatı 1250 euro diyor çarpın 8.18 ile 10.225 tl. Neredeyse vergisiz fiyata alma şansınız var. Samsung bana sorarsanız uygun bile tutmuş, siz isyan edecek bir şey arıyorsanız kur niye yüksek her şeyde neden ekstra bu kadar vergi var bunları sorgulayın.
Alıntıları GösterBen aklımda kalan kura göre yazmıştım euro 8.4850 olmuş. 10.600 tl oldu vergisiz fiyat...
-
arka kasa tasarımı iyi
-
Vay be sene 2012 vatan bilgisayardan 1700 liraya note 2 aldığım gün dün gibi aklımda
10x Optik Zoom'a gecti rakipleri bunlar hala 5x optikte takili kaldi<br /><br /><br /><br />Amd mimarisiyle gelecek bir Exynoslu Samsunga para veririm ama degmez buna.Ölü dogdu gözümde Note 20 Ultra
-
Edermi fiyatını bilemiyorum ama Samsung note serisi güzel gerisini beğenmiyorum
Note 10 Plus ın üzerine çok bir şey koymamışlar. Hayal kırıklığı oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X