Şimdi Ara

Galaxy Note 20 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
9.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S 20 Ultra ya kalem eklemişler. 1500 TL kalem fiyatını da ilave edip 4 GB ram ı da iç etmişler. Al sana yeni amiral gemisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde S9 var gittiği yere kadar kullanıcam bu telefonların ederi 3000 TL en fazla

13 bin lira yada 6-7-8 bin lira verilmez asla salak yerine konulmaktan bıktım açıkçası kullandığım cihaz bozulana dek yola devam

• arkadaşlar tüm tanıtım videolarında note 20 ultra 5g olarak açılıyor ama dh 5g yok demiş, ön sipariş vereceğim eğer 5g varsa

• hiçbir yenilik aynı teli rakamı arttır 13 bine sat.bu fiyatı veren gider iphone alır samsung alıp ikinci elde çok ciddi zarar etmz.

• Yok maalesef. Tanıtım yapanlara 5g versiyonu göndermişler. 12 GB ramli.

• Alanla tanışmak isterdim

• Yine mi bize en dandik işlemci ayıp ya istediğiniz parayı etmiyor hele güncelleme politikası servis rezaleti diğer bir çok firmanın yanında hantal arayüzü

• 13k çöp Samsung wooden Phone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki telefonum bozuldu bi bakınıyorumda fiyatlara bozuk bozuk kullanıcam galiba bu telefonu adam akıllı bir telefon 4000 5000 hele bunları zaten ultra zenginler hariç kim alıyodur merak ediyorum paran olsa dahi almazsın yani

• hala daha ip 5s kullanıyorum. geçen gün pilini ekranını hoparlörünü değiştirttim canavar gibi ilk günkü gibi oldu. telefona 10 15 bin veren akıl tutulması yaşayan müptezeldir.

• Çöpxynoslu samsung çöplerine para vermeyin..

Tüm amiral gemisi diye adlandırılan saçma telefonlar için konuşuyorum, Yepyeni sıfır kilometre bir motorsiklet parası artık telefonlar.. İyi düşünün bak, Motorsiklet alınıyor diyorum o paraya, Motorsiklet.

Kimse kusura bakmasın, çok çok çok parası yoksa bir insansın, bir telefona 4.000 5.000 TL'den fazla para vermek en basit tabirle yazmak zorundayım cahillik, enayiliktir, paranın kıymetini bilmemektir.. 10.000-15.000 TL'e yıllarca idare edecek PC Toplanıyor, odaya en kralından bir konsol ve en kralından kocaman bir TV ve ses sistemi alınıyor, şöyle güzelinden temiz güzel bir otelde haftalarca tatil yapılıyor, veya 3 aylık nezih bir yerde daire kiralayıp yiyip içip doya doya geziliyor, komple gardırop dolusu kıyafet giyim kuşam alınıyor v.b.v.b.v.b örnekler çoğaltılır uzar gider yapılabilecek şeyler..

Paranızın değerini bilin.. Çöpxynoslu samsung çöplerine para vermeyin..

• Her lansmanda istisnasiz ayni yorumlar.

• hepsiburada.com da note 10 pluslar 6.299 tl onu alın alacaksanız hiçbir fark yok.ayrıca çok zarar ettiriyor samsunglar.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

hepsiburada.com da note 10 pluslar 6.299 tl onu alın alacaksanız hiçbir fark yok.ayrıca çok zarar ettiriyor samsunglar.

Düz Note 10 hocam o fiyatta olan. Plus değil.

• Yine de alınmaz..

• gunbah kullanıcısına yanıt

samsung bile applecı :D

• 5G desteklemiyor mu şimdi? Seneye 5G başlayacak ülkede?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.