|
Bildirim
Bence bu iPhone 13 değil de 12s olmalıydı heyecan verici bir gelişme yok gibi
|
Olmamış şeylere olmuş gibi başlık açmak. Ortada fiyat yok xxx yazmışlar. Bari kaldırsaydınız o kadar mı üşendiniz.
|
Teşekkürler epıl kameraların yerlerini değiştirerek inanılmaz güzel bir inovasyona imza attınız….
|
23 bin tllik telefonda 50 wat hızlı şarj yok rezillik.
|
Kdv'siz hali 7812 TL 13 pro modelinin. KDV'li hali 15.999 TL. Yani devlet şunu diyor. Ey Ümmet! 1 sana 1 tane de bana. Böyle sömürüyor bizi ekonomik olarak.
|
Klasik Apple TR zammı. Kur oynamadı bile. Hakikaten her sene aynı şeyi yaşıyor Apple TR kullanıcıları ve bir şey yapamıyor. 13 serisinde kırmızı rengin tekrar toklaşması ve gerçekten kırmızı rengine yaklaşması dışında 12 yerine 13 alacak geçerli bir sebep göremiyorum şahsen. Event'te gördüğüm özelliklerden sonra tek istediğim elimdeki 12 mini'nin daha tok bir kırmızı olması olurdu |
Xxx dolar çok para zannetmiyorum paramız yetsin
|
Sürekli ufak dokunuşlar. Hep görsel anlamda. Teknolojik anlamda bunu yıllara yayıyorlar maalesef. Tabiki tamamen duygusal. Bu dediklerim her marka için geçerli. Sıradışılık hiç yok fahiş fiyatlar hep var. Ah ulan Nokia senin kadar kimse heyecanlandırmıyordu bizi. Symbian OS'u bırakıp intihar ettin.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
''Kamerayı sağ alta aldık. Ön kısmı yanlardan sıktık. Herkes iPhone 13 olduğunu anlayabilsin diye bunlar gerekliydi. Başka bir şeye gerek yoktu'' Apple 12s yapıp 13 diye isimlendirmişler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 14 Eylül 2021; 20:50:44 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekran kaç hz |