Türknet'le bitmeyen çilem
Değerli arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıldır, Türknet'in yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemden beri müşterisiyim. Hatta o zamanlar sesli müşteri hizmeti vardı , çok öncesinden işte. Hattımıda 2-3 senedir farklı bir adreste kullanıyorum. Fakat sürekli hat kopulması, kesinti ve hız kaybı yaşıyorum. Bunu belki elli kere müşteri hizmetlerine ilettim, hepsinde de teselli verir gibi çalışıyoruz, sorunu çözüyoruz, yok o uzak, ok şöyle böyle diye bir sorunu çözemediler. Ben ömrümde öyle amatör bir iş görmedim. Verdikleri hız 3 mbps, en fazla 4 mbps aldıkları para 90 lira neredeyse. Sürekli Türk Telekom'a pas atmalar, Türk Telekom, Türknet'e pas atıyor, top biziz. 2-3 modem değiştirdim, kablo yeniledim yok.
Son çare forumda paylaşmak istedim. Türknet müşterisi olurken bunları göz önünde bulundurun lütfen, forumda ilk Türknet'e geçenlerdenim fakat her gün pişman oluyorum. Bilginize
hız testi sonucum https://www.speedtest.net/result/10816877582 3.79mbps
Sadece son ay yaşananlar öncekiler görünmüyor.
GTX 1660Ti, HP Pavilion Gaming 15-DK0023NT, 8675 TL
Uzun süredir gtx 1660ti kartlı dizüstü bilgisayar takip ediyorum. Son günlerde gördüğüm en düşük fiyat, ben denk gelmemiş olabilirim daha düşüğüne. İhtiyacı olan düşünebilir işlemcisi biraz eski maalesef
Netflix görüntü kalitesi bulanık
|
3D Max , Blender için öneri lütfen
TürkNet cıvıtmaya başladı
|
Ses Sistemi Yardım
|
|
Yurtdışı cihaz hakkında
|
Windows 7 Wi-Fi KYK sorunu
|
iPhone 7 mi Note 5 mi ?
|
Meslek: Bom Boş Bir Birey
İlgi Alanları: Her şey
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.671
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 14.623 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar