Şimdi Ara

iPhone 7 mi Note 5 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar uzun süredir kullandığım telefonumu değiştirme zamanı geldi gibi 2 senedir i5s mle gayet iyi şekilde geçiniyoruz fakat artık şarj durumu vs ekranı küçük gibi nedenlerle değiştirmem gerek 2"3-4 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum bu cihazımdan önce de LG G2 almıştım o da pişman etmemişti beni , şimdi gelelim meseleye Samsung ü hiç sevmem açık açık söyleyeyim , Apple'ın kalitesi vs ortada zaten i7 nin iyi Bi cihaz olduğunu biliyoruz Samsung Note 5 şu sıralar çok cezbediyor beni açıkcası hoşuma gidiyor s pen olsun ekran tasarım olsun . Geçmeme değer mi sizce değerli yorumlarınıza ihtiyacım var açıkcası
    Fiyat konusunda çok fark var diyebilirsiniz i7 yurtdışı olunca Note 5 yurtiçi ile aynı fiyata geliyor aşağı yukarı

• 7.
  • İphone 7 ile Note 5'i kıyaslamak yanlış olur.İphone 7'nin rakibi Note 7 olur. Note 5 ve İphone 7 arasında seçim yapılacak ise kesinlikle İphone 7'dir.
  • Kesinlikle iPhone 7 .
  • Önerileriniz için teşekkürler Note ile iPhone 7 aynı kefe de değil ama iOS tan sıkıldım artık desem yeridir kalemi cezbediyor beni
  • İphone 7 nin rakibi yok hocam. Seneye gelir rakipleri. Note 5 i onermem ikisi arasında. Cam kasa, su-toz dayn.yok, arayuzu 2 yıl sonra kasar vs vs... Ayrıca note 7 de bana kalırsa rakibi sayılmaz. Cizimle çok işiniz yoksa paraniza yazık o dandik cam tasarıma 3600 hayatta verilmez. Hem kolay çiziliyor hem darbeye dayanıklılığı zayıf. Home tuşu cizildiginde parmak izi okumuyor, iris zaten ayrı bir saçmalık, Geliştirilmesi lâzım...
  • iphonela samsungu kıyaslamak bile hata arkadaşım note 5 nedir ya
  • Bende ikiside var, iphone 7 ye geçtim 1 hafta zor dayandım cinnet gecirdim note 5 e geri döndüm.. note apayrı bir dünya, alışınca ios ana okulu musameresi gibi geliyor.
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Kullanmadan işkembe çorbası yapmayalım, uzun yıllar note3 ve sonrasında Note 5 kullandım, Note serisini kulanmayan bilmez, ben note kullanalı laptopumu yanımda taşımaz oldum, bu kadar hızlı bu kadar esnek, bu kadar kullanıcı dostu bir telefon kullanmadım..(eski iphonecuyumdur ilk çıktığından veri, evde ipad 1, ipad 3 , ipad 4 mini ve ipad pro 12.9 var, ilk iphone 3 , 3g, 3gs den başladı serüven 5s e kadar sonra note ile tanıştım, eşimin 6s plus i var onuda iyi bilirim))

1 hafta önce iphone 7 aldım, şirket karşıladığı için turkcellden kontrat yaptık, güzel hoş telefon, ama yok arkadaş, far tutulmuş tavşana döndüm.. herşey meşekkatlii Note da 2 tık layacağın yere ios da ya allah bismillah giriişyorsun esneklik berbat, iki dosya alıp mail atamıyorsun, br dokümandan farklı farklı kopyaladığın parçaları yapıştıramıyorsun, sayfalarda back için takla atıyorsun .. 1 hafta zor dayanıp si kartı note 5 e geri taktım.. gözünü sevdiğim Note .. ne çizildi ne birşey .. ondaki arka cam hangi telde var...

Demem o dur ki Note serileri iphone lar ile mukayese kabul etmez, iphone lar sevimlidir, kozmetiktir ammaa Note iki vurur tek sayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 19 Aralık 2016; 19:6:7 >

• Arkadaşım merhaba. İki işletim sistemini de kullanmış biri olduğunuz için sistemlerin artı ve eksilerine değinmeye gerek görmüyorum.

Samsung S6 serisinden sonra tasarım ve kalite anlayışını değiştirdi. Artık samsung kalitesiz diyemiyoruz. Note serileri de samsungun ayrıca üzerinde durduğu ürünler olduğu için tereddüt etmeden alabilirsiniz. Ekranı, kamerası ve kasası gayet kaliteli bir ürün Note 5.

İphone lar için söylenecek çok fazla söz yok. Ben de bir İOS severim. Ancak iphone 7 yi alınacak bir ürün olarak göremiyorum. Apple her nesil değişikliğinde bizlere yenilikçi bir şeyler sunardı. Örneğin retina ekrana geçmeleri, parmak izine geçmeleri, büyük ekrana geçmeleri, force touch a geçmeleri vb. En önemlisi tasarımlarını değiştirirdi. Elbette iphone 7 ile yenilikler geldi. Ama bu sefer işte bunun için iphone 7 alınır diyecek bir yenilik göremedim ben. Ayrıca S serilerinin performans odaklı olduğu düşünüldüğü zaman 6s ile 7 arasında bariz performans farkları olmadığını düşünüyorum. O nedenle şuan piyasada olan ürünler göz önüne alındığı zaman iphone alınacaksa 6s veya 6s Plus alınmalıdır bana göre.

Edit: Laf kalabalığı yapmaktan sorunuza cevap veremedim. Aradaki fiyat farkının da etkisi ile ben olsam Note 5 alırdım. İphone ile devam edecekseniz eğer 6s tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpeko -- 19 Aralık 2016; 19:51:7 >

• Note 5 2 yıllık cihaz alınmaz , her türlü iPhone 7
  • I7 çöp anlayın artık.

Note5 tabi note7 yazılımı ile uçuşta.
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Nereden biliyorsun kullanmadığımı? İ7 var 2 tane, note 5 i de inceledim. Note7 yi de incelemiştim.
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Inceleme kullan :), bak ben bu mesaji Note 5 den atiyorum I7 dolapta duruyor ara ara i7 kullanirim ama hardcore gececek bir gunun baslangicinda Note suz cikmam disari...
  • Burda ayfonn ayfonnğğğ diye kendini yırtanları anlamıyorum. Çoğunun cebinde iphone yok ama sürekli sanki apple para vermiş ve telefon aşırı ucuz gibi savunuyolar ya kardeşim telefon 3 bin tl den fazla 3 BİN DİYORUM. Benim babam 3 bin tl maaş almıyor. O kadar boş para ki şu iphone verilen para. Yemin ediyorum iphone 3gs de kullandım zamanın da iphone 5s de kullandım ama şu android zevkini alamadım. Zengin olsan bile şu i7 e para verme hadi i6s 6 plus vb neyse de i7 olmamış zaten öyle i6 da ki kadar reklamı olmadı veya yer yerinden oynamadı. Ya mesela 2 3 k para veriyosun i6 ya suya dayanıklılık yok toza yok bildiğim kadarıyla. Şarjı desen 1 gün çıkmıyo i5s in yarım gün çıkmıyo orası ayrı. Git bi lenovo al samsung s6 al s7 al bak telefon neymiş gör abicim/kardeşim.

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Beğenmediğim telefonu neden kullanayım? İ7 yi dolapta tutuyorsun
  • ben 1 seneye yakın note 5 kullandım 2 haftadır eşimin hediyesi olduğu için iphone 7 kullanmaya başladım.

2 telefonda tamamen farklı kulvarlarda ikiside güzel;
    note 5 büyük ekranı sayesinde oyun ve internet acayip zevkli oluyor, kalemi illaki işe yarıyor hatta çizimi iyi olanlar şaheserler yaratıyor. androidin özgürlüğü inanılmaz.
    iphone 7 ise kompakt yapısı sayesinde rahat taşınıyor, çok sağlam taş gibi kasası var, su geçirmez, algısı yüksek ve havalı,stabil işletim sistemine sahip.

olumsuz yanlar ise note 5 büyük ve hantal, tek elde mesaj yazmak çok zor, su geçirme endişesi var, düşürüp cam kasayı kırma korkusu var.

iphone 7 de küçük ekran zevksiz,kullanıcıya hapis hayatı yaşatan ios, lightning kablo ve earpod gibi pahalı ve heryerde olmayan aksesuarlar

ikisi arasında beklentiye göre tercih yapılması gerekiyor. aslında benim beklediğim 2 sinin özelliklerine sahip olan bir cihaz ama şuan öyle bir cihaz yok diyebiliriz

• Omer1852 kullanıcısına yanıt
    note 5 note 7 s7 edge hangi fiyatlarla satışa çıktı piyasada ne kadara satılıyor haberin yok sanırım
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim iphone o kadar para verip 4 6 saat ekran sürei almak saçma veya bi telefona 3 k para vermek saçma. Ha alıcaksa s7 alsın demek istiyorum. Herkesin kendi zevki tabi iphone da kullandım ama bidaha kullanmam.
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için note 5 İ inceleme ve kullanma fırsatım oldu cihaz çok güzel açıkcası ama bana büyük geliyor geldi de i5s onun torunu gibi farkettim ki note ailesi bana büyük kullanım konusunda öyle whatsapp ve instagram kullanıyorum kompleks bişey yapmıyorum tercihimi 6s yada yurtdışı i7 den yana kullanmak istiyorum gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.