Şimdi Ara

Iphone 7 mi Htc U11 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç hafta içinde alacağım ama hangisi karar veremedim. 7 Plus falan bunlara göre çok pahalı zaten. Aslında U11 in daha üst bir model olduğunu biliyorum ama çevremdekiler ''Iphone al hiç bozulmuyor, diğer telefonlar hemen eskiyor'' tarzında şeyler söylediler. Gerçekten de iphone 4 almıştık vaktinde ve aradan 5-6 yıl geçti, ailede 2 kişinin elinden geçti, ama biraz yavaşlasa da hiç bozulmadı.
    Yani son tahlilde bu iki telefon arasındayım. S8 i falan çok beğenmedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 9 Ağustos 2017; 14:40:9 >

• Bence bu kıyaslama HTC U11'e hakarettir.
  • iPhone 7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyye H kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan bir şekilde öyle göründüğünü biliyorum. Bir kaç gün öncesine kadar ben de tamamen aynı düşüncedeydim. Ama tanıdıklarımdan kime sorsam iphone diyor. Hadi telefondan anlamayanların iphone demesi normaldir ama piyasayı iyi takip eden bir arkadaşım da iphone tavsiye etti. Ben şahsen über hızlı telefonum falan olsun derdinde değilim zaten. Kamera falan da önemli değil. Eğer u11 de kulaklık çıkışı çok iyi olmasa çok düşünmeden iphone alırdım sanırım. Ses kalitesi düşündürüyor. İphone da ise uzun yıllar eskimeme artısı var.
    Siz neden böyle dediniz? Nedenleriyle yazarsanız çok daha yardımcı olursunuz. Teşekkürler yorumunuz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Teşekkürler

• İlk önce ekran boyutuna karar vermeniz lazım. Zira iPhone 7 4.7 inc, HTC U11 5.5 inc

HTC U11 Artıları

iPhone 7 32 GB fiyatına 128 GB depolama alanı.
    Arttırılabilir hafıza
    Çoklu çekirdek performansı daha iyi
    Arka kamera daha iyi
    Ön kamera daha iyi
    Pil süresi daha iyi
    Çerçeveleri daha ince
    Ekran çözünürlüğü daha iyi
    Hızlı şarj
    6 GB ram
    LPDDR4x Ram
    Kulaklık daha iyi
    USB 3.0
    Çıktığı tarihe göre daha güncel
    Sar değeri daha düşük

iPhone 7 artıları

- Gösteriş
    - Tek çekirdek performansı daha iyi
    - Ekranı daha parlak
    - İşletim sistemi daha kararlı
    - Daha iyi malzeme kalitesi

Hoparlör kalitesi:
    https://www.youtube.com/watch?v=-dJYISvbe8c

Kamera kalitesi:
    https://www.youtube.com/watch?v=GtRIQJiwIYw

-

Bence HTC U11'in rakibi iPhone 7 değildir, iPhone 7s veya 8'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyye -- 10 Ağustos 2017; 11:53:35 >

• Hocam size tavsiyem iphone ile android cihazlarını kıyaslarken donanıma bakmayın aa iphone da 3 ram diğerinde 6 ram var diyince htc daha hızlı olmuyor işletim sistemi farkı büyük oranda gerisi size kalmıl ama ram işlemci üzerinden iphone ile android cihazları kıyaslamak mantıksız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yenilik her zaman iyidir.Yeni telefon her zaman iyidir.Mantigi ile u11 diyorum.

• U11 görüntüleme ve ses konusunda daha üstün bir cihaz. 5-6 yıl gidiyor demelerinin sebebi Apple'ın yazılım desteğinin 5 yıl sürmesi. Cihaz sürekli güncel kaldığı için daha uzun ömürlü oluyor. Android üreticileri ise 2 yıl destek veriyor. Kısa ömürlü olmalarının sebebi bu. S8 ile kıyaslasaydın kesinlikle iPhone 7 derdim ama U11 gayet güzel bir model olmuş. Şahsen U11'i tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi u11 demesine rağmen htc nin dışarıda satılmaması, htc ye olan genel güvensizliğim vs. gibi bazı sebeplerden dolayı iphone 7 alacağım muhtemelen arkadaşlar. Kesin karar vermedim ama bir kaç gün sonra alırım zaten. Yorum atanlara çok teşekkürler.

• Bari iPhone 8 i bekle

• İphone 8 e 5000 lira vermeye niyetim yok açıkçası

• Hadi diyelim 5000 oldu. I7 nin fiyatı yaklaşık 400 lira düşer. 7 çıkınca 6s 400 lira düşmüştü. 1 ay daha bekle 400 liran cebinde kalır

• Kaç aydır bekliyorum sabırsızlanıyorum artık. Zaten bu telefon sektöründe ne kadar beklesen boş hep daha iyisi "çıkmak üzere" olacak. 1 ay da az bir süre değil 400 lira da yine az para değil ama bence sıkıntı yok.

• LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Tabi ki sizin kararınız ama ben olsam beklerdim. Elinizdeki telefon ne bilmiyorum ama emin olun i7 ye geçince dünyanız değişmeyecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.