Şimdi Ara

N97 mi iPhone mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, gecen gun 2 yıldır kullandıgım N95 8GB bozuldu, telefon acılır acılmaz kendini resetlemeye baslıyor. format flan da fayda etmedi.

2 sorum var size; N95 8GB'ı kaça satmalıyım? (telefoncuya)

digeri de tekrar nokia mı yok iphone mu? cok kararsızım, bugun telefonu almam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim

• ekran-oyunlar-daha hızlı menü vs. dersen iphone.geri kalan herşey için n97.n97 bu forumda çok itin biryerine sokulur,eleştirilere pek bakmamak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

ekran-oyunlar-daha hızlı menü vs. dersen iphone.geri kalan herşey için n97.n97 bu forumda çok itin biryerine sokulur,eleştirilere pek bakmamak lazım..
    n95'ten sonra tereddutsuz olarak n97 dusunuyordum ama burada yazılanlara bakınca cok kararsız kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peradur

n95'ten sonra tereddutsuz olarak n97 dusunuyordum ama burada yazılanlara bakınca cok kararsız kaldım..

Alıntıları Göster
    iphone özellikleri sınırlı onuda bir düşün istersen.
    en basit ama en basit örneği önünde kamera olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RoyalBlue*

iphone özellikleri sınırlı onuda bir düşün istersen.
    en basit ama en basit örneği önünde kamera olmaması.

Alıntıları Göster
    öndeki kamerayı pek kullanmıyorum, 3g ilk cıktıgında birkac deneme gorusmesi yapmıstım o kadar, cok da onemli degil aslında benim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peradur

öndeki kamerayı pek kullanmıyorum, 3g ilk cıktıgında birkac deneme gorusmesi yapmıstım o kadar, cok da onemli degil aslında benim icin.

Alıntıları Göster
    o zaman bluetooth olayını düşün iphoneda.
    telefona itunes olmadan bişey gönderemezsin.arkadaşından telefonuna bluetooh üzerinden bişey alamazsın
    telefonu açamazsın pil takamazsın.kilitlenince pili çıkartamazsın.
    daha sayimmi

• quote:

telefona itunes olmadan bişey gönderemezsin.arkadaşından telefonuna bluetooh üzerinden bişey alamazsın
    daha sayimmi

Alıntıları Göster
    N97 Kullanıyorum.Memnunum. Iphone kullanmadıgım için birşey diyemicem ama N97 Beyazını al diyebilirim

Çok şık siyahına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

N97 Kullanıyorum.Memnunum. Iphone kullanmadıgım için birşey diyemicem ama N97 Beyazını al diyebilirim

Çok şık siyahına göre

Alıntıları Göster
    ben iphone kullanıyorum bence İPHONE al

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

daha sayimmi

Program yüklenince Bluetooth çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

daha sayimmi

hacklenince demek istiyorsun.garanti dışı kalmıyormu peki
  • quote:

quote:

quote:

daha sayimmi

Alıntıları Göster
    Nokia kullanıcısı olarak sana iPhone öneriyorum. N97'ye bulaşma. Stabil bir cihaz değil. İkinci ele düşme rekortmeni oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Nokia kullanıcısı olarak sana iPhone öneriyorum. N97'ye bulaşma. Stabil bir cihaz değil. İkinci ele düşme rekortmeni oldu.

Alıntıları Göster
    benim icin gps cok onemli. n95'imde garmin ile cok rahat gps kullanabiliyorum, iphone'da 3g uzerinden flan kullanılıomus sanırım gps. kararsızım cok, birkac saatim kaldı zaten
  • quote:

Hayır, kalmaz.
    Ayrıca bir iPhone'un ömrü boyunca karşılaşacağı kilitlenme sayısı, N97'nin bi ayda karşılaşacağı kilitlenme sayısı kadar olaz bile.
    Böyle bir problemle karşılaştığınızda ise yapmanız gereken tek şey ise Home+Power tuşlarına basmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Hayır, kalmaz.
    Ayrıca bir iPhone'un ömrü boyunca karşılaşacağı kilitlenme sayısı, N97'nin bi ayda karşılaşacağı kilitlenme sayısı kadar olaz bile.
    Böyle bir problemle karşılaştığınızda ise yapmanız gereken tek şey ise Home+Power tuşlarına basmaktır.

Alıntıları Göster
    N 95 8-gb dan sonra n97 almaya karar kılmıstım aldım cokta hosuma gidiyordu takii iphone kullanana kadar iphone gercekten hızlı oyunları muhtesem ekran kalitesi tartısılmazz ve kasa olarakta n97 den cok cok üstün..
    resim kalitesi olarak gündüzleri gercekten iyi cekiyor iphone fakat n97 resim kalitesi daha iyi geceleri iphone ile resim cekilmiyor malesef
    bana kalırsa n97 ye bulaşma iphone al

• quote:

Orijinalden alıntı: koray swıss

N 95 8-gb dan sonra n97 almaya karar kılmıstım aldım cokta hosuma gidiyordu takii iphone kullanana kadar iphone gercekten hızlı oyunları muhtesem ekran kalitesi tartısılmazz ve kasa olarakta n97 den cok cok üstün..
    resim kalitesi olarak gündüzleri gercekten iyi cekiyor iphone fakat n97 resim kalitesi daha iyi geceleri iphone ile resim cekilmiyor malesef
    bana kalırsa n97 ye bulaşma iphone al

Alıntıları Göster
    N97 mini kullanıyorum siyah 2 hafta oldu alalı çok memnunum,aynı zamanda Kuzenimde Iphone 3g aldı oda memnun ama bana kalırsa şöyle bi fark var .. Iphone da Bluetooth yok,kamerasıda 3.2,N97 mini de kamera 5 megapixel ve Bluetooth var,Hemde Q klavyeside olması daha bi rahat oluyor mesaj atarken veya İnternete girdiğinde ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

N97 mini kullanıyorum siyah 2 hafta oldu alalı çok memnunum,aynı zamanda Kuzenimde Iphone 3g aldı oda memnun ama bana kalırsa şöyle bi fark var .. Iphone da Bluetooth yok,kamerasıda 3.2,N97 mini de kamera 5 megapixel ve Bluetooth var,Hemde Q klavyeside olması daha bi rahat oluyor mesaj atarken veya İnternete girdiğinde ..

Alıntıları Göster
    n97 nin sürgülü kapayı çok nazik ufak hatada elinizde kalabilir iphone 3g öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: =lachesis=

n97 nin sürgülü kapayı çok nazik ufak hatada elinizde kalabilir iphone 3g öneririm

Alıntıları Göster
    N97 kamerası iyidir sinırsız özelliktedir

iPhone müthiş ekran müthiş oyunlar kısıtlı özellikler (( ama programlarla halledilebiliyor ))

Ben sana iPhone derim.N97 alma klavyesi 5 ay sonra yalama yapar

Ayrıca sakın şimdi 3G veya 3Gs alayım deme haziranda olmadı temmuzda 4G çıkıyor 2-3 ay beklersin heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Nisan 2010; 20:21:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

N97 kamerası iyidir sinırsız özelliktedir

iPhone müthiş ekran müthiş oyunlar kısıtlı özellikler (( ama programlarla halledilebiliyor ))

Ben sana iPhone derim.N97 alma klavyesi 5 ay sonra yalama yapar

Ayrıca sakın şimdi 3G veya 3Gs alayım deme haziranda olmadı temmuzda 4G çıkıyor 2-3 ay beklersin heralde

Alıntıları Göster
    N97 nin klavyesini sakince kullanırsanız birşey olmaz ama elinizde oyuncak gibi sürekli açıyıp kaparsanız bırakında yalama olsun =)
  • Klavye yalama yapmaz usta.
  • quote:

quote:

quote:

daha sayimmi

Siz de telefona gönlünüzce herşeyi yükleyebilmek için sistem kırma işlemi yapmadınız mı? Sertifika almak için çin sitelerine imei numaranızı vermek zorunda kalmadınız mı? Bunlar ne kadar zorsa, iphone'daki jailbreak işlemi de aynı derecede zordur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.