Şimdi Ara

Android Tablet mi iPad mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
11.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim tablet almaya karar verdi.Bende de android telefon var ve andrıidin uygulamalrını beğeniyorum.Sizce iPad mi Android tablet mi?

• tartışılmaz ipad
  • Telefon neysede tablette karşılaştırma bile yapılamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki iPad. İlk önce Uygulama desteğine bakmanızı ve karşılaştırmanızı tavsiye edebilirim. Uygulama sayısı olarak ve kaliteli uygulama olarak App Store Android Store'un çok çok ilerisinde. Onun dışında yeni iPad rakiplerine göre teknoloji olarak kat kat üstün bir tablet şu anda. Tabi iOS işletim sisteminin artıları da cabası. Tartışmasız Yeni iPad dostum.
  • ipad varken diğerlerine sakın bakma
  • Hani tamam Androidcilere göre telefon pazarında onlar daha iyi de tablet pazarında kesinlikle ve kesinlikle iPad.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, fandroidci değilim.
  • Tablet=iPad

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Hani tamam Androidcilere göre telefon pazarında onlar daha iyi de tablet pazarında kesinlikle ve kesinlikle iPad.

Valla ben telefon pazarında da daha iyi olduklarını düşünmüyorum. Unutmayalım ki tek bir iPhone var. Ama onlarca Android telefon var. İstikrarsızlık bence. Çıkan bir güncelleme sürümü hiçbir telefonda stabil olarak çalışmamakta. Ha bide dakkada bi yeni samsung telefon çıkıyor arkadaş. Yok Samsung Z yok eys yok saturn :P. Onlarca rakibine karşın hala kafa kafaya giden bir işletim sistemi. Hiç boşuna androidi savunmasınlar bana. Ha Apple Fan mıyım evet. Ama bunun onlarca nedeni var. Ben iOS cihazları sadece telefon özelliği için kullananlardan değilim. Belki de ondandır bunları yazmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedommaker

quote:

Hani tamam Androidcilere göre telefon pazarında onlar daha iyi de tablet pazarında kesinlikle ve kesinlikle iPad.

Valla ben telefon pazarında da daha iyi olduklarını düşünmüyorum. Unutmayalım ki tek bir iPhone var. Ama onlarca Android telefon var. İstikrarsızlık bence. Çıkan bir güncelleme sürümü hiçbir telefonda stabil olarak çalışmamakta. Ha bide dakkada bi yeni samsung telefon çıkıyor arkadaş. Yok Samsung Z yok eys yok saturn :P. Onlarca rakibine karşın hala kafa kafaya giden bir işletim sistemi. Hiç boşuna androidi savunmasınlar bana. Ha Apple Fan mıyım evet. Ama bunun onlarca nedeni var. Ben iOS cihazları sadece telefon özelliği için kullananlardan değilim. Belki de ondandır bunları yazmam.

android cihazlarda kalite yok.
    sistem de çalıntı zaten.

• Yorum yazan herkese teşekkür ederim.Gerekli cevabı aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

quote:

sistem de çalıntı zaten.

neresi çalıntı merak ettim?

• tabiki ipad, androit uygulamalarını beğeniyorsan ios uygulamalarını da beğenirsin
  • Southpark sezon 15 1. Bölümü izlemeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

quote:

quote:

sistem de çalıntı zaten.

neresi çalıntı merak ettim?

ios'tan çalma

• Telefonda Android, tablette i pad. Şu ana kadar ipad2 ve yeni ipad (3) aldım. Halen de ipad 3 kullanıyorum. Tablette kesinlikle ipad diyorum
  • quote:

ios'tan çalma

neresi mesela?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

ios'tan çalma

neresi mesela?

http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=strict&biw=1366&bih=677&sclient=psy-ab&q=android+%C3%A7al%C4%B1nt%C4%B1+m%C4%B1&oq=android+%C3%A7al%C4%B1nt%C4%B1+m%C4%B1&aq=f&aqi=q-w1&aql=&gs_l=hp.3..33i21.17093.22289.1.22568.18.16.0.2.2.2.2153.8886.3-10j1j2j8-1j1.15.0...0.0.V5r1Ihx0q7A&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=d03bcdfc50b8ff80&safe=strict

Verdiğin linkte grafik yüzünü xeroxtan çalıp microsoftu hırsızlıkla suçlayan S.Jobsun anroid çalıntı sözü var. Linklere bakıncada google yöneticisinin ios yokken android geliştiriliyordu diyor. Jobsun çalıntı demesi var ama şurası çalıntı dediği bir yer yok.

• iPhone mü android telefon mu diye sorulabilir, ancak iPad mi android tablet mi diye sorulmaz. iPad rakiplerinin 583759284927481947164928 sıra önünde bir cihaz; her konuda; istisnasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 6 Haziran 2012; 18:16:13 >
  • iPad kullanıcısıyım sorunum yok cihaz iyi hoş güzelde kısıtlanıyoruz herşeyden az çok.. Kullandıkça farkediyorsunuz bu durumu.. Android de , iOS daki stabilite yok .. iOS 'da da Android 'deki özgürlük yok.

Ben Android işletim sistemli telefon kullanıyorum , tablette iPad 3.. Örneğin ben iPad 'de rahat bir şekilde kendi tarayıcısından her dosyayı indiremedim. Rar dosyası indirdiğim zaman örneğin yok olmuyor , hani 3.parti uygulamalarla açıyorum rar dosyasını. Rar dosyasını açan program rar dosyasını extract yapamıyor , öyle böyle kısıtlanıyorsunuz sistemde özgürlük olmadığını belirtmekte fayda var. Adil bir karşılaştırma yaptığımı düşünüyorum. İki platforma sahip cihazları olunca insan tarafsız şekilde daha iyi yanıtlar verebiliyor sorulara..

Örneğin ben websiteme içerik yüklüyorum devamlı olarak. Yazı ve resim yani. iPad de yönetim panelini açıyorum yazıyı giriyorum resimi yüklemeye sıra gelince bazı sorunlarla karşılaşıyorum. Yüklemek istediğim resme internetten bakıyorum bulduktan sonra uzun basıp görüntüyü kaydet e basıp indiriyorum görüntüyü. Daha sonra yönetim panelinden Resim yükle ye basınca sayfa öyle kalıyor , site resmi nereden yükleyeceğini saptayamadığı için cihazda bana uygun dönüşü yapmıyor.

Android de resmi yükle ye bastığımda telefon bana direk bana Windowsdaki gibi birlikte aç menüsü karşıma çıkarıyor. İşte iPad de olmassa olmaz dediğim şey şu birlikte aç menüsü.. Yok maalesef. Apple ın taktiği belki ileriki sürümlerde getirirler. Neyse konuya döneyim Android de ise hemen bana Dosya yöneticisinden mi , Es File Explorer dan mı yükliyeyim diye soruyor , dosya yöneticisinden indirilenlere girip indirdiğim resimi seçip siteme yükleyip yazımı sitemde sorunsuz yayınlıyorum.

Müzik indiriyorum iPad de , inmiyor. İndirseniz bile o cihazınızda gördüğünüz Müzik programına ekleyemiyorsunuz cihaz üzerinden indirdiğiniz müziği.. Nalet olası iTunes 'a bağlamanız gerekiyor. Kanımca iPad böyle durumlarda biraz gözümden tablet bilgisayar statüsünden çok multimedya cihazı statüsüne kayıyor.

Kısa ve öz , stabilite istiyorsan iPad, özgürlük istiyorsan Android .. İyi günler dilerim.

EDİT : Bu arada @Evrenccc , ona bakılırsa Notification Center 'da tamamen Android 'den çalıntı. Çalıntı olmayan şey yok günümüzde maalesef. Windows , Mac arayüzünü çalmış. Steve Jobs un kitabını okuduysan , Mac 'deki kullanılan arayüzde Xerox dan çalınmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 6 Haziran 2012; 18:36:50 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.