Şimdi Ara

İpad 7.nesil mi İpad air 3.nesil mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite için dizüstü bilgisayar almak yerine ipad almayı düşünüyorum. Kalemi, klavyesi, faresi hepsini birlikte alacağım. Para kalırsa yanına bir iphoneda alıp apple ekosistemine yavaştan geçmek gibi bir fikrim var. Önerileriniz neler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İpad 7. Nesil alırsan 3 senelik bir işlemci satın almış olacaksın. 3 senesi dolmuş bir işlemci daha ne kadar süre gidebilir merak konusu iPhone 7 ile eş değer yani.
    Air 3 alırsan iPadler de A13 olmadığından kullanılan en güncel işlemciyi almış olacaksın tabi Prolardaki A12 daha hızlı fakat Air 3 te yanlarında hiç fena değil.
    Ben şahsen iki tablet arasından Air 3 ü tercih ettim üniversite için ve memnunum şuan vizeler yerine ödev veriyorlar iPad ile kolaylıkla hazırlıyorum.
    Eğer bütçeniz yeterliyse net Air 3 alın. Zaten uzun süre kullanabileceğin için iPad 7 ile aradaki fiyat farkını zaman geçtikçe kapatacaktır.
    Şöyle de bir durum var 7. Nesil 32 alsan sana zaten yetmeyecek büyük bir ihtimal 128Gb alıyım desen o da 3.200 civarı o parayı verdikten sonra her türlü Air 3 te alınır.

Bir de True Tone ekran 7. Nesil de yok ve Air 3 ün ekranı tam lamine ekran yansıma önleyici şekilde tasarlanmış 7. Nesil de bunlar yok.
    7. Nesil deki Touch ID birinci nesil ama Air 3 te ikinci nesil Touch ID kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 18 Nisan 2020; 19:54:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.