Şimdi Ara

Wifi+Cellular özelliği hakkında soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar İpad air almayı düşünüyorum yalnız takıldığım bi nokta var 1. Air wi-fi var bide Cellular var Yani benim bu özelliği kullanabilmem için bi nano sim kartımı almam lazım? bu nano sim kartı arama yapmıyor bildiğim kadarıyla ve sadece internet için takılıyor. Bunun internet paketlari nasıl oluyor yani nano sim kartı alıyoruz ve aylık belli bi paket ve ücretlemi alıyoruz ? yani Cellular= 3g mi demek oluyor ben Tam çözemedim olayı bana yardımcı olun ona göre bu modeli alıcam.. Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_38 -- 8 Aralık 2013; 16:23:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wi-Fi + Cellular Özelliği Hakkında Bilgiler

Wi-Fi + Cellular Ne Demektir?

Wi-Fi + Cellular, Apple cihazlarında bulunan bir özelliktir. Cihazın hem Wi-Fi ağlarına hem de hücresel veri ağlarına aynı anda bağlanmasına olanak tanır.

iPad Cellular Nedir?

iPad Cellular, Wi-Fi + Cellular özelliğine sahip bir iPad'dir. Bu özellik, cihazın bir Wi-Fi bağlantısı bulunmasa bile hücresel veri kullanarak internete erişmesine olanak tanır.

iPad Cellular Gerekli Midir?

iPad Cellular gerekli mi değil mi, kullanım alışkanlıklarına bağlıdır. Wi-Fi bağlantısına her zaman erişimin varsa, iPad Cellular'a ihtiyacın olmayabilir. Ancak sık sık seyahat ediyor veya Wi-Fi erişiminin kısıtlı olduğu yerlerde bulunuyorsan, iPad Cellular kullanışlı olabilir.

Wi-Fi + Cellular Gerekli Mi?

Wi-Fi + Cellular, sürekli internet bağlantısına ihtiyaç duyanlar için gereklidir. Bu özellik, kesintisiz internet erişimi sağlar ve hareket halindeyken bile işlerini halledebilmelerini ve iletişimde kalabilmelerini sağlar.

Sonuç

Wi-Fi + Cellular, Apple cihazlarında kullanışlı bir özelliktir. Cihazların hem Wi-Fi ağlarına hem de hücresel veri ağlarına aynı anda bağlanmasına olanak tanır. iPad Cellular, hücresel veri kullanarak internete erişmek isteyenler için uygundur. Wi-Fi + Cellular ise kesintisiz internet bağlantısına ihtiyaç duyanlar için gereklidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • slipknot_38 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Cellular modeli alırsan bir gsm şirketinden nano sim alman gerekecek. Gb olarak fiyatları değişiyor. Heryerde internete girebilirsin o özelliği ile. Eğerki telefonunda internet paketin varsa telefonunu modem olarak kullanıp internete baglanırsın boylelıkle celluar modelini almana gerek kalmaz. Diğer t
    türlü aylık olarak nano sim kartı paketine ücret ödersin.
  • Anladım yalnız Telefon kullanmıyacağım Ben Tabletten bahsetmiştim Tablet İpad Air den yani Neyse yinede ne demek istediğini anladım CELLULAR bir nevi 3g yani bu özelliği kullanmak istiyorsak nano sim kart şart ve aylık belli bi kota dahilinde para ödeyerek kullanabiliriz Teşkkürler Üstad..
    aynen öyle hocam. Wi-Fili model istemiyorsan cellular model kullanmak istiyorsan ve heryerde internete bağlı kalıp tableti kullanmak istiyorsan sim kart mecbur ve gsm şirketlerinin değişik tarifeleri var gb olarak. onlara bakabilisin.
  • İpad air için nano simkart mı gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

İpad air için nano simkart mı gerekiyor?

Evet nano lazım

arkadaşlar yazmışlar ama küçük bir hatırlatma, GSM operatörlerinin iPad için ayrı paketleri var bunu bildirmeyi unutmayın (yani hattınızı iPad ile kullanacağınızı) tabii eğer 3G li versiyonunu alacaksanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

arkadaşlar yazmışlar ama küçük bir hatırlatma, GSM operatörlerinin iPad için ayrı paketleri var bunu bildirmeyi unutmayın (yani hattınızı iPad ile kullanacağınızı) tabii eğer 3G li versiyonunu alacaksanız.

İpad paketi dediğimiz zaman,normal data paketlerini veriyorlar değil mi?
    Başka türüne kaydetmesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

İpad air için nano simkart mı gerekiyor?

Evet nano lazım

Teşekkür ederim

• Eğer hotspot özellikli bir telefonunuz varsa internetinizi paylaştırabilirsiniz. Ben kendi ipadimde öyle yapıyorum. 3gli ipad alıp ekstra masrafa girmeyin. İnternette de hiç bir yavaşlama olmuyor, telefonda nasılsa ipadde de öyle. Zaten evde wifidan bağlanırsınız, cafelerinde çoğunda var. Wifi yoksa paylaştırıyorum interneti keyfime bakıyorum. Tabiki "param var istediğimi alırım kardeşim çatır çatır da öderim" diyorsanız orada iş değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    evet sorun olmaz. (tabii görevli hata yapmazsa)
  • İsterseniz evinizde boş duran bir hattı da değerlendirebilirsiniz . Benim vodafone hattım boş duruyordu ipad takip internet olarak kullanıyorum kullanacağım zaman içine yükleme yapmam yeterli .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.