Şu anda Google Nest Wi-Fi Pro 6E Mesh Wi-Fi Sistemim var ve bundan memnunum çünkü yeterince hızlı ve Google Ekosistemi'ne uyuyor ancak Ethernet Bağlantı Noktaları yalnızca 1 Gigabit ile sınırlı. Gigabit Hızım yok çünkü T-Mobile 5G Ev İnternetim var ama Gelecek Provası için Amazon Eero Wi-Fi 7 Mesh Wi-Fi Sistemi buna değer mi yoksa sahip olduklarımı saklamalı mıyım? Hızda çok fazla iyileşme görür müyüm? Düşünceler mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolinbo1 -- 29 Eylül 2024; 12:36:6 > |
Amazon Eero Wi-Fi 7 Mesh Wi-Fi Sistemi buna değer mi?
-
-
kendinize şu soruları sorun ve mantıklı olup olmadığına karar verin
Altyapım ve servis sağlayıcım 2.5gbps hizmet sunuyor mu? Eğer sunmuyorsa yerel ağda 2.5 gbps hız bana ne gibi bir katkı sunacak?
Sunuyorsa 2.5gbps ile 1 gbps arasında ne kadar fiyat farkı var? Bu hız artışı verilecek olan fiyat farkına değer mi?
Router haricinde istemci cihazlar laptop, pc vb. 2.5 gbe portuna veya wifi7 çipine sahip mi?
Kendi fikrimi belirtmek isterim. Yurtdışında yaşadığınızı varsayarak ve çevrenizde 2.5gbe altyapı sağlayan servis sağlayıcı varsa ve 1 gbps ile arada çok bir fiyat farkı yoksa düşünülebilir. Router da eğer ekonomik olarak sizi zorlamayacaksa düşünülebilir. Eğer internet hızınız 2.5 gbps olmayacak ise bu yatırımın gerçekten hiçbir manası yok.
Hızınızı 2 kattan fazla yükseltmek kulağa güzel geliyor, ancak zaten 1gbps bile fazlasıyla yeterli bir hız. Ve ev kullanıcısı olarak muhtemelen önümüzdeki 20 yıl yeterli olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam yabancı bir forumdaki soruyu translate ile çevirip birden fazla kere foruma atmış. Boşuna zaman ve enerji harcayıp emek verip cevap yazmışsın hocam.
-
öyle olmuş hocam biraz geç farkettim maalesef. Bu işten çıkarı nedir ki bu arkadaşın acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X