Şimdi Ara

sizce ipad air mi yoksa ipad mini mi daha mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet denildiginde neredeyse piyasadaki tek seçenek ipad gibi. Size göre hangisi daha mantikli olur malum donanimlari aynı ikisinin tasarımı da çok iyi retina ekran hangisinde daha iyi durur bir de taşınabilirlik var tabi benim için önemli bir unsur bu iki tabletin birbirine üstünlükleri nelerdir sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: morte55

Tablet denildiginde neredeyse piyasadaki tek seçenek ipad gibi. Size göre hangisi daha mantikli olur malum donanimlari aynı ikisinin tasarımı da çok iyi retina ekran hangisinde daha iyi durur bir de taşınabilirlik var tabi benim için önemli bir unsur bu iki tabletin birbirine üstünlükleri nelerdir sizce ?

Ikiside aynı donanım olarak taşınabilirlik mini,büyük ekran icin ise air tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 12 Kasım 2013; 22:22:21 >
  • Eğer iphone un varsa mini yoksa air ı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

quote:

Tablet denildiginde neredeyse piyasadaki tek seçenek ipad gibi. Size göre hangisi daha mantikli olur malum donanimlari aynı ikisinin tasarımı da çok iyi retina ekran hangisinde daha iyi durur bir de taşınabilirlik var tabi benim için önemli bir unsur bu iki tabletin birbirine üstünlükleri nelerdir sizce ?

Ikiside aynı donanım olarak taşınabilirlik mini,büyük ekran icin ise air tercih edilebilir
    bence en önemli kriter (hatta tek kriter) taşınabilirlik. miniyi montun cebine koyup taşımak mümkün. bunu istiyormusun istemiyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROFPS

Eğer iphone un varsa mini yoksa air ı tavsiye ederim.

Niçin?
  • Kesinlikle Ipad Mini 2
  • Eger iphone kullaniyorsan kesinlikle Air almalisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Ben hala o kadar emin değilim. Air eski iPad gibi değil 130 g daha ağır sadece. Bu fark edilmez bile. Ama gel gör ki o ekran yok mu o ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Ben hala o kadar emin değilim. Air eski iPad gibi değil 130 g daha ağır sadece. Bu fark edilmez bile. Ama gel gör ki o ekran yok mu o ekran.
    Yanyana gör öyle kararını ver. Bence de kesinlikle air.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Ipad Retina kullandım ve yeterince ağırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: PROFPS

Eğer iphone un varsa mini yoksa air ı tavsiye ederim.

Niçin?

Benim düşünce şeklime göre iphone un varsa ios ve apple ın sağladıklarını zaten kullanıyosundur ipad de genelde ikisinin çakışan kısımlarını kullanmazsın bu yüzden air a fazla para vermeye gerek yok ama eger iphone un yoksa ios un her nimetinden faydalanmak istersin ve bunun için air daha doğru bir seçim olur diye düşünüyorum haksızda olabilirim :D
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bende iPad retina kullanıyorum. iPad 4 retina 652-662 g ağırlığında. Ama air 469-478 g ağırlığında. Arada 200 g a yakın fark var. Ciddi bir fark bu. Ama mini ile air arasındaki fark 130 g ve ekran büyüklüğü farkı bile yeter bu fark için.
  • İphone 4s kullandım bir süre ios a yabancı değilim sonra değiştirip htc one aldım yani benim için taşınabilirlik ve tasarım da çok önemli elde tutulduğu zaman guzel zarif durması bu yüzden mini 2 bir adım öne çıkıyor fakat yazdiklariniza göre ikisini de görünce aklım air a kayabilir peki film izlerken ya da dergi okurken internette gezerken can alıcı bir fark olur mu air ile mini 2 arasında veya aradaki ağılık farkı hissedilebilir mi bir de ses cikislarinda ve multimedya ozelliklerinde bir fark var mı?
  • quote:

İphone 4s kullandım bir süre ios a yabancı değilim sonra değiştirip htc one aldım yani benim için taşınabilirlik ve tasarım da çok önemli elde tutulduğu zaman guzel zarif durması bu yüzden mini 2 bir adım öne çıkıyor fakat yazdiklariniza göre ikisini de görünce aklım air a kayabilir peki film izlerken ya da dergi okurken internette gezerken can alıcı bir fark olur mu air ile mini 2 arasında veya aradaki ağılık farkı hissedilebilir mi bir de ses cikislarinda ve multimedya ozelliklerinde bir fark var mı?
    iPhone sahibiyim ve birçok uygulama çalıştırmayı cihaz mümkün kılıyor. Fakat bazı uygulamaları kullanmak, taşınabilirlik gereği ekran küçük olduğu için zor oluyor. Bu durumdan bıkanlar ve söz konusu uygulamaları sıkıntı çekmeden kullanmak isteyenler için daha büyük ekrana sahip Air en mantıklı seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekitkan -- 13 Kasım 2013; 0:05:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pekitkan

iPhone sahibiyim ve birçok uygulama çalıştırmayı cihaz mümkün kılıyor. Fakat bazı uygulamaları kullanmak, taşınabilirlik gereği ekran küçük olduğu için zor oluyor. Bu durumdan bıkanlar ve söz konusu uygulamaları sıkıntı çekmeden kullanmak isteyenler için daha büyük ekrana sahip Air en mantıklı seçim.

Alıntıları Göster
    Büyük ekranlı ipad gazete,dergi okumak için dhaa avantajlı. Yanına logitechin bluetooth veya başka bir markanın bluetooth klavyesinden alırsanız yeni gelen office programlarıyla dizüstü gibi kullanma imkanına kavuşursunuz.

Tabi byük olması taşınabilirliği olumsuz etkiliyor. Dolayısıyla yolda otobüste vs. pek kullanamazsınız.
    Bence iphone varsa büyük ekranlı ipad tercih etmek daha mantıklı. Yoldayken işinizi iphonela,işyerindeyken de ,padle halledersiniz.

• Dizi veya film izlerken daha büyük bir ekranda izlemek daha güzel olur bence. O yüzden ipad air diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Bey

Dizi veya film izlerken daha büyük bir ekranda izlemek daha güzel olur bence. O yüzden ipad air diyorum.
    mini retina çıksın bakalım.
    performansı ve batarya testleri neyi göstericek.
    air in ekranı çok iyi.mininin de aynı mı olacak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Bey

Dizi veya film izlerken daha büyük bir ekranda izlemek daha güzel olur bence. O yüzden ipad air diyorum.
    Bence mantık çok basit, laptop gibi düşünüyorsanız, ipad air, alet büyük bu bi gerçek, ama ceket cebimde bile taşıyabileyim derseniz benim gibi ipad mini 2 alın, tereddütsüz, ben 5-6 ay mini kullandım sattım, ilerde yine mini 2 alıcam, iphone 5 imde vardı, yani telefonun varsa büyük , yoksa küçük falan alakasız şeyler, tüm özellikleri aynı air ve mini2 nin, bire bir, eksiği yok.

ipad mini + ipad mini % 40 = ipad air

ipad ile bi cafeye zor gidersin, gidilir tabi de, mini ile hiç garip kaçmıyor. öbür türlü biraz kaba geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Bence mantık çok basit, laptop gibi düşünüyorsanız, ipad air, alet büyük bu bi gerçek, ama ceket cebimde bile taşıyabileyim derseniz benim gibi ipad mini 2 alın, tereddütsüz, ben 5-6 ay mini kullandım sattım, ilerde yine mini 2 alıcam, iphone 5 imde vardı, yani telefonun varsa büyük , yoksa küçük falan alakasız şeyler, tüm özellikleri aynı air ve mini2 nin, bire bir, eksiği yok.

ipad mini + ipad mini % 40 = ipad air

ipad ile bi cafeye zor gidersin, gidilir tabi de, mini ile hiç garip kaçmıyor. öbür türlü biraz kaba geliyor bana.

Alıntıları Göster
    Ne için kullanacaksın onu belirlersen ona göre bizde yardımcı olabiliriz ?

• iPad Mini'nin esprisi daha tasinabilir bir cihaz olmasi ve kucuk olmasi sebebiyle elde daha rahat kullanilabilmesi. Ama daha once dedigim gibi iPhone veya baska bir akilli tel. sahibiyseniz zaten tasinabilirlik olayini yasiyorsunuz demektir. Durum boyle olunca gerek internet gezintisi, gerek kitap&dergi okuma, gerekse de oyun ve diger gorsel uygulamalarin gercek anlamda tadina varmak icin buyuk ekran yani iPad Air en mantikli secim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.