Şimdi Ara

sizce imac mi macbook mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöle diyim şu anki bilgisayarım güzel bi lafım yok kendisine ancak mac os x e geçmek istiyorum yani şu anda bi laptopum var oyun oynamam benim kullandığım bilgisayar internete hızlı bağlancak ve genel sistem performansı iyi olucak oyun deneyimi filan açıkçası umrumda bile değil yaşım 17 lise 3 öğrencisiyim yani seneye değil ondan sonraki sene üniversiteye gidicem ondan laptop mu alsam diyorum ama kararsızım sizce imac mi almalı yoksa macbook mu ?

• Alabiliyorsan mac pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook pro almalısın.
  • Valla Arkadas bende 17 yasinda lise 3 e gidiyorum 27 inch iMac var yaklasik 4 senedir bi zikkim Hp Pavilion dv6 kullaniyodum ben hayatimda bu kadar rahat ettigimi hatirlamiyorum ama gidicegin universite sehir disindaysa bence macbook pro al ama sehir icinde ise bence imac. Sana kalmis kardesim Mac i ogrendikten sonra gercekten birakamiyorsun
  • Bu olay sizin ne istediğiniz ile alakalı.

MACpro al diyenlerin Apple ile alakası yok muhtemelen hayatlarında sadece elektro marketlerde apple lara dokunan insnalar.
    Sadece MACPro nun donanımı daha iyi diye onu öneriyorlar. Bildiklerinden değil.

iMAC ile MACBook farklı şeyler sonuçda biri masaüstü biri laptop.
    Biri taşınabilir biri sabit.

Eğer amaç sadece nette dolanmak, müzik dinlemek, film/dizi izlemek, basit uygulamaları kullanıp MAC OS deneyimi yaşamaksa MACBook fazlası ile yeter.

Amaç yukarıdakileri aynen yapıp uygulamaları daha profesyonel şekilde, daha verimli kullanmak ise yani iş amaçlı kullanmak için iMAC doğru seçim olur.

Amaç sadece iş ise işte o zaman MACPro serilerine bakmanız gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.