Arkadaşıma pc toplamayı düşünüyorduk alt seviye lol oynatacak cinsten.Bana şöyle bir pc attı bu fiyata bu gpu ya sahip bir pc yi toplamak imkansız geldi.Sizce bunu almak mantıksız mı ? işlemcinin güncel olmadığını vs biliyoruz zaten upgrade yapmayacak 5 yıl boyunca lol oynasa yeterli.O yüzden bana gayet mantıklı geldi şu şartlar altında.Ancak fiyatları topladım böyle bir pc yi nasıl bu paraya satabiliyorlar pek açıklayamadım.Eğer bu marka hakkında fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim. |
İzoly'den Bilgisayar Alınır mı?
İzoly, çeşitli bilgisayar modelleri sunan bir markadır. İzoly'den bilgisayar almayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:
-
Ürün Yelpazesi: İzoly, masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara ve oyun bilgisayarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kullanım amacınıza ve bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz.
-
Özellikler: İzoly bilgisayarlar, en son işlemcilerden güçlü grafik kartlarına kadar çeşitli özelliklerle donatılmıştır. İhtiyaçlarınıza uygun bir konfigürasyon seçebilirsiniz.
-
Yorumlar: İzoly bilgisayarlar hakkındaki yorumlar genel olarak olumludur. Kullanıcılar genellikle ürünlerin performansından, dayanıklılığından ve fiyat-performans oranından memnun kalmaktadır.
-
Ekran Kartı: İzoly ayrıca, oyun oynamak veya grafik yoğun programları çalıştırmak için özel olarak tasarlanmış ekran kartları sunmaktadır. Bu ekran kartları, gelişmiş grafik performansı sağlama konusunda yüksek puan almaktadır.
-
Garanti: İzoly bilgisayarlar, genellikle 1 veya 2 yıllık standart garanti ile birlikte gelir. Bu garanti, üretim hatalarını kapsar ve ekstra güvenlik sağlar.
Sonuç:
İzoly'den bilgisayar almak, ihtiyaçlarınıza uygun bir cihaz bulmak için iyi bir seçenek olabilir. Kapsamlı ürün yelpazesi, güçlü özellikleri, olumlu kullanıcı yorumları ve sağlam garantisi ile İzoly, güvenilir bir bilgisayar markası olarak öne çıkmaktadır. Ancak, satın almadan önce özel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.