Şimdi Ara

Aliexpressden Bilgisayar Veya Elektronik Parçaları Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce şu an ki durumda alınır mı yoksa astarından pahalıya mı gelir?

• sarı site veya letgoda daha uygun fiyatlı bulacağından eminim çünkü yurtdışı alışverişe olmadık kanunlar vergiler vs. eklediler.

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt

Letgo, bitpazarı, sarı sitede fiyatlar uçmuş.

Hurda cihazlara servet istiyorlar.

• alacağına bağlı.

binlerce olumlu yorumu olan bir şarj cihazı almıştım yıllar önce, cellbro diye bir marka, fos çıktı ama ucuzdu da, halen iş yerinde yedek olarak durur. isteyen olunca al kullan derim.

geçen haftalarda yine bir şarj cihazı baktım 65watt ve uzun süre alışveriş yapmadığım için indirimle 120 liraya falan veriyordu, yine binlerce olumlu yorum var ve artık sadece yoruma değil kanıtlı fotoğraflı yorumlara bakıyorum, ölçüm cihazı ile ölçüyorlar çıkış gücünü. onlara baktım doğru 65 watt, aldım ama yanına 100w kablo da koydum 170 lira oldu, kargo ücretsiz ama vergi de eklenince 290 lirayı buldu, ama yurt içinde kaliteli 65w o fiyata yok diye sipariş ettim. gerçekten 65 watt veriyor cihaz. teleronu yarım saatte şart etti.

• Hangi parça olduğuna bağlı.
    Şu an indirim de varken vergiler aşırı etki etmiyor, uygun fiyatlara güzel ürünler mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    X99 chipsetli xeon anakart toplamayı düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 150 € sınırı var dikkat et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fsh77 kullanıcısına yanıt

Alacağım anakart ve işlemci olacak ramleri Türkiye'den alırım belki veya full kit yaptırıp gönderirim 2000-1600 TL civarı tutuyor. 150 Euro sınırının baya altında döviz kuru sayesinde  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.