Hangi Hazır Sistemi Almalıyım? Vatan Bilgisayar Vs İncehesap
-
-
Vatanın fiatı ne.
-
ekran kartına göre işlemci zayıf
-
benzer sistem rami 32 yapınca aynı paraya gelecek zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
53 bin
-
İşlemci üzerinde çok yük olmayacak 2k oynayacağım birçok teste baktım bu işlemci 1080p de bile yerine göre %100 besliyor kartı
-
siz bilirsiniz en az 7600X olabilir di
-
Daha önceki konuda konuşmuştuk galiba almışsınız hayırlı olsun. Alınan sistem kötü değil 2k da kullanılcaksa full hd ye göre daha da verimli olur. Bence vatandakine bulaşmaya gerek yok. Vatandakinin ramini yukarda denildiği gibi 32 yapınca hemen hemen aynı koltuğun laciverti olacak.
Alınan sistemdeki coolermaster kasa + psu kombinasyonu ötekine göre az daha iyi.
2. sistemde parçalarda sadece marka farklılığı var o da önemli değil. İşlemci 2k da aşırı sorun olmaz özellikle hikayeli oyunlarda, ilerde isterseniz onu satıp bütçe olduğunda daha güçlü işlemci de alınabilir. Ama şu an çok gerek yok gibi , 2 k için konuşuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 19 Ekim 2024; 19:37:58 > -
Bence ekran kartında o fark önemli. Ekran kartında Asus'la Zotac birbiriyle karşılaştırılamayacak kadar ayrı markalar. Siz önemli olmadığını söylüyorsunuz anlayamadım ben bu işi. Nasıl önemli olmaz her iki markanın da profili ürünlerine koydukları parçaların kalitesi birbirinden farklı. Bana asus mu zotac mı deseler düşünmeden asus derim zaten. Asus kalitedir. İyiki de Asus'tan yana karar vermiş doğru olanı yapmış arkadaş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yorum bu kadar ters anlaşılır. farkındaysan ilk sistem daha iyi dedim ASUS olan sistemi tercih etmen daha iyi dedim. Ben aynılar derken ötekine de geçsen çipset aynı 4070 ti super yani 4080 supere geçiyor olmassın demeye çalıştım. Yani vatandaki zotaclı sisteme gerek yok demeye çalıştım umarım anlaşılmıştır.
-
İlk yorumumum son cümlesine bakarsan 2. sistemde markalarda farklılık var geçersen çok bir şey olmaz demeye çalştım. Yani zotaclı diğer sisteme bulaşma dedim. İlk olanın kasa ve psu su hatta daha iyi dedim.
-
Açıklama için teşekkür ederim. Evet hocam ben yanlış anladım siz benim kusuruma bakmayın o yorumunuzu da görmedim bu arada. Görmeden cevap yazdım. Ben de sizin gibi, insanlara yardımcı oluyorum. İyi forumlar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ne demek sorun yok. İnsanlık hali yorum yanlış anlaşılabilir farklı algılanabilir bunlar konuşulur. Hepimiz burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz aynen.
Asıl ben ilk yorumda azcık sert olduysa siz kusura bakmayın kırmak istemedim, hakkınız helal edin , iyi akşamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X