1) Vatan Bilgisayar mağazasında ölü piksel testi yaptırılabiliyor mu hala ve 1 ölü pikselde bile değişim olur mu? Monitörü internetten almak mı daha mantıklı mağazadan mı. 2) İnternetten alıp mağazadan teslim almayı seçsek ve mağazada ölü piksel testi yaptırsak, yine internetten alınan ürünlerdeki cayma hakkını kullanabilir miyiz. Yani internetten mi almış sayılırız mağazadan mı? İnternetten alınca daha rahat iade ediliyor sanki. Ölü piksel işi çok can sıkıcı en az uğraştırıcı seçenek lazım bana |
Monitörü Vatan Bilgisayar Mağazadan Almak vs İnternetten Almak
-
-
1 - Vatan pc mağazasından alırsanız ölü piksel testi yapıyorlar herhangi bir ölü pikselde yeni cihaz getiriyorlar bir sefer o sıkıntıyı yaşadım mağazadan monitörü çıkarmazsanız eğer anında değişim yapıyorlar ölü piksel çıkarsa.
2 - İnternetten alınan ürünü mağazadan teslim alsanızda ürünü cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz ürünü görerek test ederek aldığınız için. İnternetten alırsanız eğer evinize gelirse cihaz 14 günlük hakkınızı her türlü kullanabilirsiniz.
Ufak bir not : Ölü piksel testi yaparken dikkatli bakmanızda fayda var zira gözden kaçıp eve gelince monitörde görürseniz iadesi çok sıkıntılı oluyor. 27gl850 monitörü ölü piksel testi yaparak aldım eve gelip kurunca 1 adet ölü piksel ve çok fazla ışık sızması çıktı tekrar mağazaya götürünce iade almak istemediler servise yönlendirilmesi gerektiğini servis raporuna göre değişim yada iade alabileceklerini söylediler kabul etmedim tabi ki bu durumu 2 saat olmadı alalı monitörü servise gönderecekler. Biraz diretince ufak bir mailleşme trafiğinden sonra monitör fiyatı kadar hediye çeki verelim dediler. Kısacası iadesi daha kolay olan yerlerden monitör almanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 5 Nisan 2021; 20:42:44 >
-
Teşekkürler hocam. O zaman internetten almak daha mantıklı ama ölü piksel denk gelirse iade edip tekrar sipariş vermesi falan çok vakit alır gibi. Monitör şu an en ucuz vatanda. Öneriniz ne olur son olarak
-
Eğer internet üzerinden monitör alacaksanız ya trendyoldan yada amazon tr den almanızı şiddetle önerir diğe yerlereden almamanızı tavsiye ederim yoksa muhattap bulamazsınız, iyi günler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy ShelbyTeşekkürler hocam. O zaman internetten almak daha mantıklı ama ölü piksel denk gelirse iade edip tekrar sipariş vermesi falan çok vakit alır gibi. Monitör şu an en ucuz vatanda. Öneriniz ne olur son olarak
İnternetten almak daha mantikli tabi dediğiniz gibi ölü piksel çıkması durumunda iade süreci uzayabilir ama iade ücreti kartınıza geri yatar. Diğer yandan magazadan alirsaniz eğer ölü piksel gözünüzden kaçarsa uğraşmaniz gerekebilir servise gönderme servis raporuna göre değişim yada hediye çeki olarak size verilir. İşin ilginç yanı en ucuz vatanda olması genelde daha pahalı satarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da garip geldi. Asus vg259qr hocam monitör. Bir sıkıntı falan mı var anlamadım
-
Hocam keşke amazon'da olsa da oradan alsam ama vatanda var. Mağazada ürünü test edip mi almamı önerirsiniz yoksa internetten mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatana gidip al. Ben öyle yaptım, aldığım model aoc 27g2u
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X