Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Toplama Hakkında Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun vatan'a gittim pc toplatmak için bana şunları önerdiler :

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3,2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci = 189$

GSKILL 8gb(2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram = 83$

ASUS H97-PLUS Intel H97 Soket 1150 DR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart = 127$

Evga GTX760 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı = 239$

Zalman Z11 NEO 700W ATX MidT siyah kasa = 172$

Pioneer DVR-S21LBK 24X DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI = 24$

WD 3.5'' 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk = 63 $

Toplam = 2880 TL

Öğrenmek istediğim ben bu bilgisayarı oyun için topluyorum ve sıkıntı çekmek istemiyorum. Bütçe 2000-3000 arası olucak.

Bu önerdikleri nasıldır beğendinizmi veya sizin önerileriniz nelerdir üstadların fikrini öğrenmek isterim.

Şimdiden teşekkürler.

•  Vatan Bilgisayar Toplama Hakkında Görüşleriniz
  • Teşekkür ederim önerin için üstad.

Bana önerilen 172$ lık kasa gereksiz değilmi ? okadar parayı kasaya yatırmak bana ilginç geldi.
  • Pfanner P kullanıcısına yanıt
    z11'i beğenmiyorum ben onun fiyatına 300r alınır
  • Kesinlikle alma.Vatanda ki çalışanlar ne yazık ki hiç bir bilgi sahibi değil..

Üstte ki arkadasın verdigi tavsiye güzel
  • Vatandaki çalisanlara güvenmemelisin. El valietenin onerdigi senin icin daha yararli olur. Yanliz ram i 2x4 almalisin. gtx 760 alinmaz artik o butceye. Msı gtx970 evga dan 100tl daha ucuz bilgin olsun ama Evga daha cok önerilir. Ben msı 970 kullanıyorum, gayet performanslı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar benimde aklı çok yattı El valiete üstadın önerdiği.

Yarın gidip onu toplatıcağım hayırlısı ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kilicalipasa kullanıcısına yanıt
    Hocam h81 ler tek Slot dual channel daha sonra Upgrade yapar

• El Valiente kullanıcısına yanıt
    yeter artık ya 4460'ı artık şu 970in yanına önermeyin kardeşim darboğaz oluyor zavallı çocuk para verip alacak klavyeden 2 satır yazıyla mahvediyorsunuz çocuğun makineyi
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    Yeter her konuya yazdigin yok darbogaz falan nerden cikariyorsun somut kanit sun kullanıyorsan yoksa yorum yapma

Yavaş ol kanitla gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Yavaş ol kanitla gel

Bence arkadaş darboğazı bilmiyor. Boşverin hocam
    monitörünün 640x480 felan olması yada 2 çekirdeğini kapatman lazım 4670k nın 970'e darboğaz yapması için.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    aslında hiç gerek yok arkadaş g3258 alsın sizin meşhur işlemci nasılsa titan x'e bile darboğaz yapmıyor
    güzel saptırdın çünkü beni tanımıyorsun g358 al dediğimi de göremezsin g3258 çöp diye en az yüz kere yazmışımdır

al sana kanıt ve daha nicesi

http://forum.donanimhaber.com/m_105928597/f_/key_g3258//tm.htm#105937477

http://forum.donanimhaber.com/m_105203456/f_/key_g3258//tm.htm#105204644

http://forum.donanimhaber.com/m_105091979/f_/key_g3258//tm.htm#105094193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Haziran 2015; 23:58:49 >

gerek yok inanıyorum...

dx12ye millet epey güveniyor ama hadi diyelim vaadler yerine gelmedi o zaman nolacak darboğazla başbaşa

forumda 4670k ile darboğaz yaşayan bile vardı biraz araştırmayla bulunabilir

bence 4460 hiçte o kadar fp değil 4690k almak daha mantıklı ve daha fp hiç olmazsa yetmediği yerde oc ile kurtarırsın

birde dx 12 vaadini verirse 4690kya bir sonraki ekran kartını takma ihtimalinde olur bugün 3 kuruştan kaçım 4460 alım dersin 2 gün sonra 4690k almadığını pişman olursun 3 kuruş 300 kuruş olur
    Her şey bütçe meselesi işlemcide kartı kaldırıyorsa mesele yok . ki alanlar memnun zaten.

Darboğaz meselesinde etken çok fazla olabilir sistem düzgün olmayabilir oyunda sorun olabilir milyonda bir olsa işlemcide bir arıza olması bile mümkün

örneğin:

Gtx970 ile sürekli fps hiccup yaşayan biriside vardı kartı gerçekten bozukmuş .

Yine bu forumda i7 3xxx olan bir işlemciye ne yapsa oyun açamıyordu sürekli çöküyordu işlemci değişti şikayeti kesildi cpuda sorun varmış.

Oyundan kaynaklı duruma örnek olarak Gta V ilk geldiğinde cpu sömürüyordu aşırı CPU kullanma sorunu yamayla çözüldü

özellikle örnek tek ise dikkate alınacak etken çok.

Ve 2 si arasındaki fiyat farkına tek eksenli bakma kardeşim düzgün oc için anakart parasını da hesaba katmalısın.
    o fiyatlara alacağı anakart zaten belli bi miktar oc'a izin verir
    örneklerin doğru ama bu durumda 8320 ilede kullanılabilir zira onlada şikayet edeni görmedim
    evet darboğazda özellikle ram ve disk adamı öldürüyor
    ama ben bu işlemciye güvenipte bu ekran kartını takmam yabancı forumlarda şöyle bi dolaştım ilginç bişeye rastladım 2k için bile 4690k'ya oc yaparsan hiç şansı yok darboğazın diyo 2kda zaten benim 6300 bile götürür niye böyle demişler anlamadım
  • Pfanner P kullanıcısına yanıt
    Liseli ya
  • Anakart ve ram i 2000 mhz üzeri almanızın daha iyi olacağını düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.