Şimdi Ara

İzmir'de bilgisayar toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun suren bilgisayar hasretime son verip bir sistem yapmak istiyorum. Kendimce bir sistem topladim ancak bunlari satin alacagim yer ile ilgili desteginize ihtiyacim var.

Simdi ornek olarak sectigim islemci core i5 6500 3,2 Ghz

Vatan bilgisayar fiyati 933 TL hemen her karta taksit yapiyor.

Olbim de 833 TL sadece word ve axess karta taksidi var.

Tekmar da 840 TL yine sadece word ve axess e var.

Hemen hemen butun parcalarda vatsn ile digerleri arasinda 50 ile 100 TL arasi fark var ve ben bu fiyat farkini anlamadim.

Bankalari arastirdim teknolojide sadece word ile axess avantajli imis. O zaman vatan fiyatlara vade farkini bastan koyuyor olsa word kartla diger kartlarla ayni boluyor o yuzden fiyat konusunda vatan in avantaji kalmiyor;

Ama diger taraftan olbim ve tekmar da bilgisayari toplatacagim kisiler tarafindan pek tercih edilmiyor, kime sorsam vatandan al gec diyor.

Yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 6500 vatandan alsanda aynı tekmardan alsanda aynı vatandan al geç diyenler kısa ve net teknoloji cahilidir..

Bedavadan vericek paran varsa vatandan topluyabilirsin..

Ayrıca bende izmirdeyim takıldığın noktalarda sorabilirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikroset'e bakabilirsiniz. Uygun fiyat, pazarlık imkanı var. Türkiye'de garanti konusu muamma, birde aldığımız yerlerimi düşüneceğiz? Uygun fiyat, yinede Türkiye garantisi, sıfır ve sorunsuz ürün versin, gerisinin bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 14 Aralık 2016; 17:7:37 >
  • Oha 933 tl mi olmuş o fiyata i7 6700 vardi yazın yazık ya fiyatlara.Bence bi süre bekleyin doları izleyin zira hem kaby lake hem ryzen çıkınca belki bu fiyata daha iyi işlemci sahibi olabilirsiniz.Benim içim acidi çünkü i5 e bu kadar para vermeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uLtRaMaRiNe kullanıcısına yanıt
    Kullandığım sistem 3.5 senelik , 750 TL'ye 4770K almıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 14 Aralık 2016; 17:16:28 >
  • Yani hem ben ryzenin okuduklarima gore i3 fiyatına i5 ile i7 arasinda ayarlard bir işlemci çıkaracağını gormustum.Ayrica amd ucuz fiyatla iyi performansı birleştirirse intel de bir ihtimal fiyatları aşağı çeker.Zira amd bu sefer başarılı olmuş gibi.Rekabet biz kullanıcılara yarar.Hos gönül ister zamanında 1500 liraya ust seviye sistem topladigimiz gunlere geri donmeyi ama hayal

• İzmir'de yaşıyorsun diye İzmir'de toplaman gerekmiyor. Ben de İzmir'de yaşıyorum ama kasayı teknobiyotik'ten aldım. Bütçeni söyle toplayalım sana. Monitör de dahil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikrosette i5 6500 816 TL. Ufak pazarlık ile 800 Tl. alabilirsiniz. Garanti konusunu ben de pek bilmiyorum. Yalnız burada biraz daha fiyatlar uygun.

• Hocam kargoyla ve 3d security olsa da online odemeyle ugrasmak istemiyorum. Bilesenin parcalarini kendi gozumle gorup alip postan cekimini vade farki komisyon odemeden yapip montaj icin tanidigima goturup kendim halletmek istiyorum

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Benim icin onemli olan fiyatla birlikte karta taksit secenegi. Bu arada dediginiz yeri aradim onlar merkez toptancinin fiyati o urunun bana gelisi kargo masrafi fln bi 10 TL ekle oyle hesapla dedi yetklilisi

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kaç taksit yapacağınıza göre de değişir. Fiyatlar taksit arttıkça artarlar. Bir de incehsaba bakın belki daha uygundur bilemiyorum.
    http://www.incehesap.com/en-ucuz-intel-skylake-i5-6500-islemci-fiyati-28875/

• Dusundugum sistem;

Intel skylake core i5 6500 3,2 ghz

Msi &110M intel H110 2133 mhz ddr4

Msi RX 470 gaming x 4 gb ddr5

Kingston ddr4 8 gb hyperx fury

Seagate 3,5 1 TB barracuda sata 3.0 7200 rpm 64 mb

Samsung 750 evo 120 gb ssd

Cooler master G500 RS500 500W

Bu sistem icin onerilerinizi beklerim. Bununla birlikte kasa ve blue ray okuyucusu ekleyemedim cunmu o konuda uzmanina biraktim.

Bu sistemle son oyunlardan BF1, mafia 3, call of, pes& fifa 2017 oynamayi dusunuorum.

Ama aslinda onemli olan pes& fifa, fm, mafia 3 ve diablo fln. Gelecek oyunlar icin sistemimin omrunu kestiremesemde 3 senede oynayamadigim cok oyun var nostalji yapacagim. Ama yine de bu sistem beni ileriye donuk kac sene goturur?

Sistem gayet mantıklı fakat demek istediğim hem dolar kuru hemde yeni islemciler çıkacağı için çok acil lazım değilse bekle biraz daha belki bu sistemi alacağın fiyata daha iyisini alabilirsin.Ama illa dersen ki alacağım sistem gayet iyidir bence.

• uLtRaMaRiNe kullanıcısına yanıt
    INTEL 3770K'dan itibaren hiçbirşey yapmadı. Tekel haline getirildiği için, hrp rölantideydi. AMD işlemci konusunda INTEL'i, tekel haline getirmekten vazgeçmiş gibi. Fiyatlar düzelsin, gerçekten yeni teknolojiler çıksın ve verdiğimiz paralara değsin. Fiyatların düzelmesi zor ama diğer ikisi çok yakın gibi.
  • Bir doların 3.05 olduğu zamanlar, ASUS STRIX GTX 1070 O8G 2000+ fiyatlardaydı. Mikroset'ten 1880 TL'ye almıştım. Ben fiyata ve Türkiye garantisine bakarım, gerisinin pek bir önemi yok. ASUS kod isterkende, ürünü alırken ve aldıktan sonrada çok yardımcı olmuşlardı
  • Hocam birde monitor konusu var.

Ben monitor yazmadim cunku bende 1 tanw mevcut. Biraz eski ancak senelerdir kullanmis oldugum aliskanlik olsa gerek ben o monitore cok alistim. Marka modelini yazacagim yukarida yazdigim sistemi bu monitorle kullanmak nasil olur yorum yaparsaniz.

Marka: BenQ (senseye+photo Fp 202W)

Model: Q 20W5

Rating: 100-200 W ~ 50-60Hz

Sistem iyi fakat 8Gb ram yetersiz gelecektir eğer yüksek ayarlarda oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız. Ve ileriye yönelik sistem olsun diyorsanız zaten yetersiz. Ssd'yi oyun amaçlı alıyorsanız o da yetersiz gelecektir. Sadece windows kuracağım diyorsanız yeter. Diğer yandan rx 470 4Gb ile 8Gb arasında çok fiyat farkı yok. Bazı oyunlar ultra grafikte 4Gb'tan fazla Gpu rami istiyor. eğer bütçe çok sorun teşkil etmiyor ise anakart olarak ta msi b150m bazooka öneririm. Psu olarak ta 550W 80+ psu daha iyi gelebilir. Hemen hemen bir 300-400 Tl. fazla vermiş olacaksınız bunları artırmak için. Belki 500. Sitelere göre dğeişiklik gösteriyor. Ayriyetten dediğiniz monitörün özelliklerine baktım. 1600*1050 çözünürlük en fazla. FullHd bile dğeil. Bu sistem ile bu monitör olmaz. Pek bir şey anlayamazsınız yani. En az FullHd 75Hz bir monitör gerek. Bütçe sıkıntı yaratmıyor ise de 144Hz bir monitör.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.