Şimdi Ara

Sistem toplatmak için İstanbul'da en iyi yer neresidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir toplama PC sistemi için güvenilir yer önerebilir misiniz ? Çook eskilerden Inventus Bilgisayar'ı hatırlıyorum da baktım istediğim donanımlar yok orada.

• Sinerji olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka da yok gibi ama şikayetvar nokta com'da da coşmuş sinerji hakkındaki şikayetler. Hani abartmıyorum da bu kadar mı ilgisiz yada işini iyi yapmayanların toplandığı bir ortam olur diye şoka girdim. Başka birkaç yere daha baktım... En iyisi sistemi kendin topla bari dersin ki hata bende
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    İtopya veya QP olabilir mi? Ben de 20.000 TL civarı RTX 3080 bulunan bir bilgisayar düşünüyorum ama Ankara'da oturuyorum doğal olarak ne yapsam bilemedim, internet üzerinden alışverişe çok güvenemiyorum da bir de çok yüksek miktar bir para bayacağım. Ne yapmamı önerirsiniz? İnternet üzerinden alırsam her hangi bir sıkıntı olur mu?
  • Paister P kullanıcısına yanıt
    İnventus'u araştırın. Buradan sorun yaşasanız dahi çözülmeme ihtimali yok.

• valla dostum, acıkcası eskiden ben vatan bilgisayardan toplardım bundan yaklaşık 7-8 sene önce filan ama o zamanlar öyle cok abartı fiyat yapmazdı, şimdi piyasanın cok üstünde tutuyo.

Bende şu an imzamda gördüğün anakart + ram ve işlemci aldım hepsi toplama ve farklı yerlerden eve geldi kargoyla, piyasada en ucuz nerde varsa internetten baktım ordan aldım. Eger uyarsa sende öyle yaparsın,

onuun dısında itopya, sinerji filan var bildiğim.
  • Taskin83 kullanıcısına yanıt
    Hangi sitelerden aldınız tam olarak? Kırık, arızalı, bozuk olduğu oldu mu? Yani o kadar para veriyoruz kırık veya bozuk geldiğinde iade kabul ederler mi mesela? Elimde patlamasını ve iade almakla uğraşmak istemiyorum. İlk defa bu kadar yüksek meblağ ile internet üzerinden almak istiyorum çünkü dediğiniz gibi hem daha ucuz oluyor hem de alışmak istiyorum. Alacağım işlemci örneğin incehesap ve webdenal gibi sitelerde 500 tl daha ucuz vatandan diğer parçalarla kim bilir ne kadar ucuza gelir. Ama dediğim şans işi ihtimali beni çok büyük tedirginliğe sürüklüyor araştırdığıma göre bu tarz yerlerde müşteri hizmetleri o kadar kaliteli de değilmiş yüzyüze muhatap olacağım kimse de yok o da ayrı sıkıntı. İstanbul da oturmuyorum ne yazık ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hepsuburada, amazon, n11

• QP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QP vermiiim abime,

Kullanıcı panelinde İade/İade işlemleri tarzı bir menü görebiliyor musunuz? Kurumsal firmalarda bence olması gereken bir menü.

Kendileriyle henüz sürmekte olan bir maceramız var bakalım nasıl sonuçlanacak.

İnventus'u kesinlikle ben de öneririm lakin stoklarındaki ürün çeşitliliğinde sıkıntı var.
    Bunun haricinde almayı düşüneceğiniz ürünleri en azından iade sürecini takip edebileceğiniz muhatap merciinin olduğu bir platformu seçmeniz bence isabetli olur. Örneğin Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11, İncehesap gibi. Evet, bir sürü şikayet okuyoruz bahsi geçen sitelerle de alakalı lakin çoğu geç/sancılı şekilde de olsa bir sonuca bağlanıyor.

güvenilir sitelerden satın almalısınız elbette, adını duyuran amozon, n11 gibi... kullanıcı yorumlarını okumak size fayda sağlayacaktır

• Yazıcıoğlu elbette. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.