Bildirim
İstanbul nasıl bir yer?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kalabalık ve bok kokan bir yer. -
gelme trafik çok sıkışık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gezip görülesi bir yer... -
Gezilecek en iyi yer ama yaşamak sıkıntı. Orada yaşarken kaçıp kurtulayım diyorsun ama gidince de özlüyorsun. -
Herkes sinirli. Normal insan bulmak zor hani.
Benimse sinirli olabilmemin tek şartı gergin insanlara rastlamak, o yüzden pek takılmıyorum o tiplere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 25 Aralık 2015; 10:59:16 > -
gezilebilecek en güzel yerlerden biri ama yaşanılacak yer değil , 20 km yol birbuçuk satte gidilirmi yaa! ama malesef böyle... -
İstanbul, dünyanın tarihine ev sahipliği yapan bir yer. İstanbul'u kötüleyenler büyük ihtimalle gop'ta, esenyurtta, çatalcada, başakşehirde, tuzlada falan oturanlardır. Kendilerini İstanbul'da oturuyoruz sanırlar. -
Sinir var
stres var
kalabalık
herkes kavga ediyo
trafik desen üfff
Ben gitmeyi düşünüyorum sen gelmeyi -
Aşırı kalabalık bir yer ve herkes birbirine bakmaktan kaçınıyor bakanlarda dövecek gibi bakıyor. Yardımlaşma sıfır ölsen elinde iphone 6s plus 128 gb telefonu olup ay kontörüm yok ambulansı arayamam diyen cahillerle dolu bağcılara gel çok elit bir semt.
Gezilecek ama yaşanılmayacak bir şehir. İnsanları biraz vurdumduymaz oluyor büyük bir şehir çünkü. Bu büyüklükte insanın kendisini kayıp etmesi çok kolay. Madem gezmeye gidiyorsun tadını çıkar, bu açıdan daha güzel bir yer yoktur. Ama bir yandan da bu güzelliğin yalancı olduğunu aklından çıkartma sonra seni aldatır. -
Kadıköy, Sarıyer, Bakırköy, Beşiktaş güzel.
İstanbul'da doğup büyüdüm iş hayatına atılayım bu 4 semtten birine taşınacağım. -
Gezmek için geliyorsun, dolayısıyla çok beğeneceksin ama keşke yaza doğru gelseydiniz. -
Istanbul guzel ama benim gibi dogma buyume sisli taraflarindaysan insani cildirtir istanbul.
Yasamasi guzeldir keyfini cikarmayi bilene.
Insani tiksindirsede alistiktan sonra zor badka yer.
Istanbul; yurunerek gezilebilecek bir sehir degil. Sultanahmete gittiysen sadece o cevrede gezebilirsin. Baska merkezi yerlere gitmek icin uzun sureler trafikde beklemek zorunda kalirsin. Istanbulu gezmek istiyorsan toplu tasima araclarini kullanmak zorundasin. Bos ve 5 dk arayla ayni hatta giden hicbir toplu tasima araci bulamazsin. Dunya sehri degildir. Tek avantaji 2 kitayi birbirine baglamasidir. Lokantalarda hijyen puanlamasi yoktur. Helal et guzel et diye sana doner kebab yedirirler ama icinde etten baska hersey cikabilmektedir. Stresin tavan yaptigi bir sehirdir. Trafikte anlayissiz yobaz insanlar coktur. Korna sesinin olmadigi hicbir cadde sokak bulamazsin. Halka acilmis halk icin yapilmis buyuk yesil alanlar parklar bahceler yoktur. Yuksek binalarin ve carpik yapilasmanin baskentidir. Yagmur yagdigi zaman eger yuruyorsan pantolonun/elbisenin pacalarinin camur olacaginin garantisinin oldugu bir sehirdir.
Gezilecek muzeler, senin benim Atalarimizin yaptigi dedigi yerlere girmek paralidir.
-
Herkes kosturuyor. Herkesin acelesi var. Bir tane normal hareket eden insan yok. Kimse birbirine saygi duymuyor. Tehlikeli. Herkes cebinde bir seyler tasiyor. Yanlislikla birisine carpsan ve ozur dahi dilesen bagirip cagirip ustune yuruyebiliyorlar.
Bazi bolgeler Şam gibi. Orta Dogu sehirleri gibi. Turkce konusan bir kisi olmuyor. Mesela Fatih Aksaray gibi semtler ilceler boyledir. Yani Istanbul kisacasi Gotham gibi olmus durumda. Kesinlikle yasanmaz.
Ama Ayasofya, Suleymaniye, At Pazari gibi gezilecek yerler var. Gezilecekse problem yok. Git gez gor nedir ne degildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbula gezi düzenleyen okul mu var la -
Gezmek,eğlenmek için müthiş bir şehir.
Yaşamak için yaşanabilecek en berbat şehir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran varsa İstanbul dünyanın en iyi yeri .paran yoksa en kötü yeri .
Paran varsa paşalar gibi yaşarsın İstanbul'da.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X