Merhaba.İzmir'de araçlarınızın bakım ve tamirini hangi servislere yaptırıyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan akabay -- 30 Ocak 2021; 21:39:14 > |
İzmir'de otomobil özel servis tavsiyesi
-
-
bayraklı volkan öztürk otomotiv
araç marka nedir
-
Opel corsa 1997 model
-
Alkaya opel iyidir.
Bir de Karabağlar'da As General Opel var.
İkisi de memnun eder -
Arkadaş tavsiyesi üzerine geçenlerde çiğli organize backo bosch servise götürdüm. Araba işlerinden çok anlamam ama genel olarak müşteriye yaklaşımları saygılı ve fiyatları makul düzeydeydi. Sadece motor yağında yazdıkları fiyat beni biraz üzdü açıkçası. -
Ne kadar yazmislar,yag markasi neydi
-
5lt Shell helix hx-8 5w30 için 280₺ yazdılar. Geri kalan parçalar piyasa ile ortalaması uygun olsa da yağ içime oturmadı dersem yalan olur. -
Biraz fazla yazmışlar,sağlık olsun
-
Çiğli ergocen opeli öneren çok, henüz kullanmadım fakat martta aldığımız corsayı bakım zamanı götüreceğim. -
Bende honda için tavsiye alabilirmiyim -
Ben çiğli'de yolda kalmıştım,ata sanayii galiba orada Artem opel servisine bilmeden gittim.Ustası çok iyiydi,sorunu hemen çözdü ama bana biraz uzak kalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan akabay -- 31 Ocak 2021; 17:41:14 > -
Bu arada opel yetkili servisleri de periyodik bakımda sanayiye yakın fiyat veriyor kampanyalı. Yalnız periyodik bakım dışında bir onarım var ise onlarda uçuk rakam çıkarıyor. Sadece bakım için kafanıza yatan usta bulamazsanız aklınızda bulunsun.
-
Servisler,bakimlarda uygun fiyat verebiliyor ama tamir tadilat konusunda çok pahalilar
-
arıza ve bakım için 1.sanayide soner otoya baktırırım. dürüst efendi çocuktur. en son egr valfinin kurum dolmasını bulamadı ben söyleyince sorunu tespit ettik ama iyidir bakım için en azından tercih edilebilir. yağı filtreleri falan alıp gidebilirsiniz.
konunun ikinci mesajı bayraklı volkan öztürk oto bana 2 km uzaklıkta. işçiliği ve ücretler nasıldır acaba? 4k km sonra oraya baktırayım olmadı aracı. yağımı ve filtreleri kendim alırım ama -
quote:
Orijinalden alıntı: tyfn85
Bende honda için tavsiye alabilirmiyimHonda performance ata sanayi ahmet usta
-
Aracınız Hyundai ise, 3. Sanayi de SEDEF OTO yu şiddetle tavsiye ederim, mükemmeller.
-
quote:
Orijinalden alıntı: panzher
5lt Shell helix hx-8 5w30 için 280₺ yazdılar. Geri kalan parçalar piyasa ile ortalaması uygun olsa da yağ içime oturmadı dersem yalan olur.https://urun.n11.com/motor-yagi/shell-helix-ultra-ect-c3-5w30-5-litre-mb-22951-bmw-ll-04-P108662671
dediğin yağ zaten 250 liraya satılıyor normal fiyat
-
Dediğim yağ bu değil yalnız hocam; hx-8 olandan bahsediyorum. Vermiş olduğunuz linkten ultra fiyatına ulaşılıyor.
Her neyse konuyu da çok dağıtmayalım. İşçilik bakımından öneririm yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzher -- 2 Şubat 2021; 11:39:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
arıza ve bakım için 1.sanayide soner otoya baktırırım. dürüst efendi çocuktur. en son egr valfinin kurum dolmasını bulamadı ben söyleyince sorunu tespit ettik ama iyidir bakım için en azından tercih edilebilir. yağı filtreleri falan alıp gidebilirsiniz.
konunun ikinci mesajı bayraklı volkan öztürk oto bana 2 km uzaklıkta. işçiliği ve ücretler nasıldır acaba? 4k km sonra oraya baktırayım olmadı aracı. yağımı ve filtreleri kendim alırım amason bakımda dizel araç rutin bakım mazot filtresi dahil + arka frenler değişti 620 küsür vermiştim. yağı gözünün önünde açıyor falan fena değil bence. ben benim aracı beklerken bir arabaya gelen tamponu beğenmeyip geri yolluyodu sahibi baya titiz galiba.
egryi ben de temizleteceğim uzun süren bir işlem mi ?
-
normal fiyat. son bakımda ben de aynı değişimleri yaparak bu ücreti verdim. 3.sanayide eneos bayisi var. japon araç olduğundan bu yağa çok alıştım. oradan alır koydururum. farklı yağ denemek istemem. bu servisi deneyelim bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: emir.kskson bakımda dizel araç rutin bakım mazot filtresi dahil + arka frenler değişti 620 küsür vermiştim. yağı gözünün önünde açıyor falan fena değil bence. ben benim aracı beklerken bir arabaya gelen tamponu beğenmeyip geri yolluyodu sahibi baya titiz galiba.
egryi ben de temizleteceğim uzun süren bir işlem mi ?
Alıntıları Göster
egr valf temizliği yarım saatlik iş. söktükten sonra wd40 benzeri temizleyici ile hallediliyor. geçen sene biraz fiyat kırdırarak 80 lira vermiştim.
Benzer içerikler
- e torq nedir
- megane 1.3 tce yorum
- audi mmi ekran açılmıyor
- eski boyanın üzerine vernik atılır mı
- kırık ehliyet yenileme
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- byd song l
- honda crv 2023
- honda elektrikli
- ford transit 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X