Şimdi Ara

İzmir'de Volkswagen Özel Servis Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İzmir içinde işini iyi yapan bir Volkswagen özel servis arıyorum . Sizin yorumlarınız özellikle önemli , yeni gitmiş olmanız daha iyi olur . Forumun VW bölümüne de yazdım ama cevap alamadım . Tavsiyelerinizi bekliyorum ; teşekkürler .

• Karabağlar mezarlık karşısındaki Erse Otomotiv'e gidebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up. Lütfen yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabağlar S.Nezir. Size tek tavsiyemdir.Aydından arabamı sırf oraya götürmek için izmire gidiyorum.Fiyatlarıda makuldür.İşçilikleride çok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senyour kullanıcısına yanıt
    Birde alsancak limanın karşısında var.
  • Alsancaktakimi?Hocam ordaki gerçekten hani kuruş etmez derler ya işte sahibi gerçekten öyle.Forumda konu açtım bir arkadaş orayı tavsiye ettiği için gittim.Adamın eli cebinde dükkanın içinde dolaşıyor.Arabayı 5 sefer teste götürdü anlamadılar.2 dklığına arızayı kestiler tamam oldu deyip 200 tl aldılar.Sonra devam edince herzamanki gibi karabağlara gittim 3 gün yattı elektriksel bir arızadan dolayı yaptığını bıldular(şöför kapı sensötüde bozulmuştu.Bide aracın bakımını yaptılar 690 tl para aldılar.Hatta dedim 1.690'mı diye yok dediler.Zaten bakım 470 tl tuttu.

Konu:https://forum.donanimhaber.com/motordan-anlayan-kisiler-bir-bakabilirmi-guncel-vw-icerir--124022996

Konu sahibi arkadaş ne için gidicekse hemen girsin Rıfat beye veya Saffet beye gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 9 Mayıs 2017; 16:4:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senyour kullanıcısına yanıt
    S.nezir tabelasını gördüm o yüzden belirttim ancak vw'ı olan arkadaşların arasında sıklıkla bahsedilen bir servis iyi bir yer diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

S.nezir tabelasını gördüm o yüzden belirttim ancak vw'ı olan arkadaşların arasında sıklıkla bahsedilen bir servis iyi bir yer diye biliyorum.

Belki bakımları iyi yapıyordur onun hakkında birşey diyemem.Ama benden arızayı yapmadan 200 tl istemesi çok koydu.Kusura bakmayın ama onu kimseyi tavsiye etmem.
  • Volkswagen özel servisi arayanlar için gidilmemesi gereken servislerden bahsedeceğim.
    Üçler Volkswagen özel servisive Alpay Volkswagenözel servisi. (Aracım Volkswagen Golf Mk6 1.4 TSİ 2010 model highline 7 ileri otomatik şanzıman. Ben aracımı 2016 yılı ekim ayında 118.000 km.de ikinci el olarak aldım.) Maddeler halinde kısaca bahsedeceğim. İnanın atladığım çok fazla husus var.

Üçler Volkswagen Özel Servisi (Otokent Karşısı)
    Aracım alt takımından, özellikle sağ ö tekerleğin bulunduğu taraftan anormal sesler geldiği için servis arayışındaydım. Üçler servisi yorumlardananladığım kadarı ile kötü bir yer diyerek not almıştım. Burayaaracı alt takım için götürecektim. 03 Eylül 2019 günü sabah saat dokuzda park halinde duran aracıma bir otomobil arkadan gelip vurmak sureti ile aracımın sol arka tampon, sol arka çamurluk, davlumbaz, sol arka iç ve dış stop lambalarına, sol arka teker jantı ile jantın bağlı olduğu zrot, viraj denge çubuğuna ve birazda öntampona zarar verdi. ( Aracımı satmak için internete ilana koydum onay mesajının gelmesi ile kaza sesini duyup dışarı koşmam bir oldu.) Akrabam olan F. olayın olduğu yere geldi. Bana yetkili servise götürme benim Mardinli patronun hemşehrileri olan ÜÇLER Özel Volkswagen servisine götürmem doğrultusunda akıl verdi. (O da bu aklı verdiğine çok pişman oldu.)

1. Personel olarak yaşadığım sıkıntılar: İlk olarak serviste bulunduğum ilk 20 dakika da sen neden geldin diyen olmadı. Haspel kader ismi A. olan bir şahıs bizimle şu şekilde ilgilendi. Olayı tam olarak anlatmama rağmen bana hasarı sen mi karşılayacaksın diye sorarak sinirlerimle oynadı. Araç ile ilgili olarak tek beklentimin ön arka tamponun tamir ettirilmesi, kaportada değişime gidilmeden hasar kaydının en az seviyede tutulması ancak kazada kırılan Orijinal hella marka led stopların mutlaka yenilenmesi oldu. (aracın orjinalinde yok kendim alıp taktırdım) Tahmin edeceğiniz gibi kulak asmadığını yanımda bulunan babamda fark etti. Kalk oğlum arabanı al gidelim dedi de ben dinlemedim. Aracımın kaza nedeni ile oluşan hasarının giderilmesi için 6 Eylül cuma günü trafikten kaza tespit tutanağını aldım. Akrabam F. ile Üçler servisine gittim. Burada a. isimli personel yoktu. Gözlüklü bir şahıs bizimle ilgilendi. Sağ olsun benim anlattıklarımı dinlemediğini anladığım için istersen bunları yaz sonra kötü olmayalım dedim. Yemin ediyorum oralı bile olmadı. Aracımız ne zaman çıkar diye sorduk 3 hafta da aracımızın hazır olacağını beyan etti. Bir hafta kadar sonra ben haber alamayınca servisi aradım gözlüklü şahıs telefona çıktı. Aracın durumunu eksperin gelip gelmediğini sordum. Bana eksperin şimdi ayrıldığını söyleyince hangi parçaların değişeceğini sordum. Aldığım cevap tam şu ''Ön tamponun nikelalajı tamir edilecek, sol arka çamurluk boyanacak'' dedim ki bana ne öntamponda ki nikelajdan ben orda nikelaj olup olmadığını bile bilmiyorum, bana araçta hangi parçaların değişeceğini söyle senilgilenmedin mi araçla ? Aldığım cevap şok edici ''eksper ne gönderirse onu takacağız, araçta ne değişeceğini bilmiyorum'' stoplarımı söyledin mi ? Cevap ''stoplar araç şase numarsı ne ise onu gönderirler'' hani ilgilecektiniz aracımla her şey yalan oldu. Bu firmanın sahibi çalısanı mı bilmiyorum bir abla var telefonla onunla konuştum elemanın söylediklerini söyledim. Elemanı adına tekrar tekrar şimdilik özür diledi. Ben yaklaşık üçüncü hafta da babam ve küçük yeğenimle servise araca bakmaya gittim bu gözlüklü eleman kapıda bizi ağzınla sakız ile karşıladı kendisine tek kelime ettim abla ile görüşelim biz. Araç daha üç hafta daha yataacak dendi bir daha da servise gitmedim.

2. Aracımın hazır olduğunu abla 38 gün sonra 10 Ekim 2019 perşembe günü telefon ile bildirdi. Ancak 7060 TL ödemeyi almadan aracı teslim etmeyeceğini bir kaç güne hesaba para yatacağını söyledi. Para 14 Ekim 4 ten sonra yattığı için 15 ekim günü aracımı teslim aldım. Teslim süresinin bu kadar uzamasında 43 günde teslim almam da benim payım stoplar ve ödemeyi de sayarsan 12 gün geriye kalan 31 gün kısa bir süre mi ?

3. Abla aracın hazır olduğunu söylediği cuma günü akümün bitik olduğunu ve aracı takviye ile çalıştırdıklarını söyledi. Ben akünün 2016 yılının ekim ayında alındığını daha bir kere geç marş bileyapmadığını söyledim ama işi garantisine getirdi. Ya nasip deyip ablaya aracın alt takımından ses geldiğini söyledim. Kaza ile alakası yok daha önce belirttiğim bir husus. Yinetelefonla usta ile görüştüm. Araçta bir uğultu var ve aracınssağ ön tekerinin olduğu yerden özellikle cukurlardan gecerken vuruntu sesi uğuldama geldiğini söyledim. Usta bana bakacağını söyledi sonrası ise whatsapp konusmayı
    Servis Fotoğraf gönderdi: 4 salıncak fişek 4*50 :200
    2 Z rot 75*2 :150
    Arka sağ tekerlek rulmanı : 285
    Torna pres : 100
    Servis ücreti : 200
    Toplam 935 TL
    Servis: bozuk.olan.parçalarinizn bunlar
    Servis:hasar ödemesi.bugun biliyordumn.ben
    Servis:yanlış.anlamissim
    Servis:ödeme.gunubugun belirlenecekmis
    Servis:öleden.sonra.gunu.soyleyecekler.bana
    Servis:bende.size.bildircem
    Ben :Abla musait olunca bi arasın beni
    Servis:tamam öğleden sonra ödeme günü belli olduğu zaman arayacak
    Servis: alt takımını yapalimmi
    Ben: Ne kadar zaman da biter
    Servis:4-5 saat te bitiririz
    Ben :Tamam yapın ustaama sorun tamamen ortadan kalkmali
    Servis:bizim.duydugum ses bu ve bozuk.olan.parçalar bunlar
    Ben:Hocam arabanın sorununu söyledim. Araba 90 model şahin gibi ses yapıyor diye. Sizde araca baktiniz bu parçalar değişmeli diyorsunuz. Sorunu çözmeyecek mi bu işlem
    Servis : (BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM) BUNLAR SES YAPACAK PARCALAR DEĞİŞMESİ GEREKLİ BAŞKA BİR SES YOK İSE SES GELMEZ
    Ben: Tamam hocam siz değiştirin
    Servis : tama değiştiriyorum
    Servis : iyi günler
    Pek emin olmamaklabirlikte kabul ettim.
    3. Aracı servisten almaya gittim.Araba da gördüğüm eksiklikler çok da en barizi sol arka çamurluk sol kapıyı sıkıstırınca bariz şekilde kapının kapandığı yerde boya atmış şuna bir rotüş yapamazmısınız. Kapının iç tarafında ki saça kadar pasta cila sürülmüş her yer pasta cila uzayıp gider daha da arac calışmadığı için takviye yaptılar arac calıştı. 7067,02+935:8002,02 TL 2,02 TL almadılar Allah razı olsun) havale tamam da benim aklımda kalan bir sorun var araba ilk marş da çok gürültülü çalışıyordu hemen ustaya ablaya sordum. Usta bana Zincir seti (1000 TL) Liffer (600 TL) işçilik 800 TL diye hesap çıkardı yazdı kağıda tamam dedim. Aldım arabayı doğru akücüye 280 TL ye sıfır Varta akü aldım. Arabaya bindim ( bu arada ışık arıza ve air bag arıza ışığı yanıyor ben iyi niyetle aküdendir diye düşünüyorum) ışıklar sönmemiş biraz sürelim düzelir dedim. İki gün geçti bi düzelme yook alt takım bildiğimden daha çok ses yapıyor. Benim moralim falan kalmadı. ÜÇLER e gittim. Ablayı buldum. Durumu anlatcam kendime hakim olamıyorum. YA diyorum bu ışık arıza lambası niye yanıyor bunu takan adam kontrol etmedi mi tek taraf uyarı veriyor lambası değistirsen düzelir, airbag ışığı neden yanıyor, 935 lira para verdim arac eskisinden daha kötü dedim. Bunu derken oldukça sinirli olabilirim ancak ağzımı bozup hakaret edecek değilim. Abla bana diyor ki hakaret vari şekilde sesini yükseltip konusamazmısım. Ben burda hesap soruyorum, paramın karşılığını arıyorum, benimle konusmak istemiyorsan bir başkası gelsin, bir erkek gelsin dedim. Alın bu arabayı düzeltin dedim. Sonuç olarak ışık arıza lambasına şöyle bir bakıp kapattılar (sadece bakıldı, bir işlem yapılmadı) airbag ışığına baktılar baktılar cihaz bağladılar neden sonra döşemeyi sökmeye başladılar ( bu arada arabanın arıza ışığı sağ arka yolcu airbag i hata veriyor ama ben daha önce sol ön yolcu döşemsinin kaldırıldığını yerine tam olarak konmadığını fark ettim) actılar baktılar airbag elektrik tesisatını fare kemirmiş tesisattan geriye bir şey yok. Kadın geldi sanki 40 gündür araba başka bir yerde yatıyormuş gibi çok da alakasız bir şekilde kazanın sol arka tarafta olduğunu farenin sağ arka tarafı kemirdiğini söyledi. Benden tesisatın yenilenmesi için 200 tl talep ettiler ya bende salaklık tesisatyenilecek diye kabul ettim. Usta elinde lehim makinası iki parça kablo ile işi halletti yarım saate bu iş bitti.

4.Hala Üçler servisindeyim ama alt takım duruyor. Ustaya gittim geldim yalvardım resmen zorla da olsa lastiği söktürdüm. Ne görsem iyi helezon yayı kırık sırıtıyor ordan ( yeni bir sey değil üzerinde kırılmış yerde pas var alt takımı hele hele rot başını salıncağı değiştirirken görmemek mümkün değil ) neyse sorunu nasıl çözeriz usta bunun değişmesi lazım masrafı ne olur. Usta diyor ki senin yay spor yay ben bunun yerine orjinali takarım dört yay artı işçilik fiyat 2500-3000 TL çıkardılar. Selametle dedim ben yarın gelirim dedim. Baaşka bir yerde dört spor yay 700 TL artı 200 TL işçilik yay sorunu çözdüm. Yayları değiştirdiğim usta ile deneme sürüşüne çıktık arabanın sağ önünden hala uğultu geliyor. Rulman sesine benziyor içim darlandı artık. Rulman sesi ile ilgili motor sesi ile ilgili ne bulduysam okudum seyrettim internneten bi usta kadar bilgilendim. Alt takımdam gelen ses büyük bir ihtimal ile rulman ya da tekerlek sesi olduğuna motor sesinin ise zincir setinden kaynaklandığını ve zincir seti ile birlikte konumlandırıcının değişmesi gerektiğini iyice öğrendim. Ertesi gün artık işten izin alamadığım için bornovada bir usta bulup yanan ışık lambasını rulmanı hallettireyim dedim. Sabah bir hata daha fark ettim aracın ön kemer ikazı calışmıyor. Ya nasip dedim patrona söyledim tanıdığın bir usta varsa gönder beni oraya dedim. Beni Bornava da Giztuğ isimli tamir bakım servisine yönlendirdi. Cumartesi günü sabah gittim. Tek tek saydım kemer ikaz ışığı, far ışığı, önrulman ve aracın sağına soluna küçük rötüş boyası yapalım usta beni bu dertten kurtar. Akşam oldu arabayı almaya gittim. Söylediğim her şey duruyor, daha stop elektrik tesisatı oksitlenmiş temizledik ( ışığı yanıyor hala) rulmana baktık araba otomatik tam olarak bakamıyoruz. Lastkten de olabilir sorun pazartesi gel dediler. Baya direndim pazartesi gitmemek için lastik alacam şimdi bir de öyle deneyelim deim. Tanıdık lastikçi var gidin takın gelin dediler. Allah çarşısını pazar etsin lastikçi 4 adet barum 225 45 17 için tanesine 350 tl fiyat verdi. Hayırlı işler dedim yoluma devam ettim. Çok da güzel içime sinen yumuşak sessiz lastik aldım. Rulmanda sıkıntı olmadığını anladım. ÜÇLER SERVİS MACARAM BURDA BİTTİ.

• Sırada ALPAY VOLKSWAGEN ÖZEL SERVİS var.

Soğukmotordan gelen ses ile ilgili yaptığım araştırmaya göre internette Orijinal zincir seti, konumlandırıcı ve conta hepsi birlikte 1255 TL civarında bunu not alıp internetten servis aradım. Bornava civarında Alpay Volkswagen Özel Servisi çok güzel bir internet sitesi hazırlamış yetkili servis kadar iyi olduklarından falan bahsediyorlar. Neyse aldandık işte cebimize 1900 TL koyup (asgari ücretle çalışıyorum ) düştük yola 25 Ekim cuma günü saat 10:00 gibi servise vardık ama yine bir beş on dakka bir usta ilgilensin diye sağa sola salak salak bakındık. Önce O. usta yanıma geldi. Usta dedim bunlar benim başıma geldi bak beni de kendinizi de utandırmayın. Aracın emniyet kemeri ikaz ışığı calışmıyor ve sol arka stop lamba ışığı için arıza lambası yanıyor senden son olarak da arabayı satmayı düşünüyorum etrafında var olan yerlere rotüş yap parası neyse veririz. Bunlar hallederiz yaparız dedikce ben güvendim bunlara o sabah motor soğuk çalışmada çıkan sesi video olarak cekmiştim O. ustaya gösterdim. Bunlar bana araba kalsın falan demeye başlamışlardı ki bunlara olan güvenimi kaybettiğim sırada Ö. İsimli usta geldi. Buna da sesi dinlettiler tamam dedi ses zincir sesi değişmesi lazım. Bu ustaya bi güven geldi bana. Ben sanki hiç araştırmamış gibi usta dedim arabayı ben bu gün teslim alayım zincir setini değiştirelim ama borcumuz ne olur dedim. Gitti yedek parça yerine hesap makinasını aldı önüne en son yazan rakama baktım 1827 TL görmemezlikten gelip ne kadar dedim. 1800 TL dedi usta işçlik dahil mi hangi parçalar değişecek dedim. Bana işçilik dahil ZİNCİR SETİ, KONUMLANDIRICI ve CONTA nın değişeceğini söyledi tamam dedim değiştirin. Akşam üçte aradılar bir saate aracınız hazır. Gittim dört ceyrek ya da bucuk gibi araba orda yatıyor. O. ustayı gördüm araba hazır mı hazır dedi. Aracı cekti. Usta gelsin (Ö. ) baksın dediler. Bir on dakka kadar bakındım gelen giden yok. O bana seni ödeme yerine alalım abi boşuna zaman kaybetme aptallaşmışım iyice araba güzel mekanda ustalar yapmıştır her seyi diye aldlandım mekana ne kadar borcumuz 1890 TL tamam dedim. Bu sırada Ö. Geldi borcunuz dedi 1800 TL faturayı düzeltti. Aracı satıyormussunuz dedi. Yok ben satmıcam dedim bi şey demeden çekti gitti. Neyse ben arabanın başına geri gittim. Bu ara bir muhabbet oldu arabanın deneme sürüşü yapıldı mı diye birbirlerine sordular tabi ortada cevap yok kontrol edilmemiş. O. o arada elektrikçiyi çağırdı hazır olan aracın kemer ikaz ışığı için eleman geldi. Tesisat kopuk (fare kemirmiş) dedi bantladı tesisatı. Benim stop ışığı hala yanıyor ama. Arabayı aldım işe gittim. Cumartesi günü hastaydım kim calıştırıp da kontrol edecek bunu dedim. Pazar günü sabah 7 de uyandım actım kontağı cep telefonunu cıkardım videoyu başlattım. Araba gene eskisi gibi çalışıyor ! İndim arabadan ama nasıl başım ağrıyor artık. Çıkardım faturaya baktım konumlandırıcı diye bir şey yazmıyor. Aha dedim şimdi yandık 600 lira konumlandırıcı 700 lira işçilik patladı bana dedim. YA NASİP Pazartesi yine sabah videoya çektim aynı ses erkenden gittim. ALPAY servisinin önüne arabayı 07:15 te park ettim. Önüne telefon numaramı ve bana verdikleri fatura zarfını koydum. 09:00 gibi bir bayan beni aradı sorun ne dedi geleceğim ben dedim. 10:00 gibi gittim servise. Dışarda Ö. Yü gördüm ben dibine kadar gidene kadar baktı yüzüme tanıyamadı belli çünkü ben gözlerinin içine bakıyorum. Bunu teğet geçtim arabanın kapısını açtım. Aldım zarfı dedim ki ben elektrik arızası için geldim buraya yalnız motorda duyduğum sesi dinlettim. Bana işçilik dahil ZİNCİR SETİ, KONUMLANDIRICI ve CONTA'nın değişeceğini sensöyledin. Bu faturada konumlandırıcı yazılı değil dedim. Bana diyor ki ben sana öyle bir şey demedim. Sesini yükseltince arkadaş bak dedim burda müşteri benim, hesap soracak olan benim sesini yükselten sensin dedim. Aynı şekilde konuşmaya devam ederek konumlandırıcı yan sanayii olanı 2500 TL dedi. İçerden İsmi O. olan parcacısını çağırdı ( o. Usta değil bu kişi ) ne kadar Orijinal konumlandırıcı git bak dedi eleman gitti bakti geldi 4250 TL dedi. Ben de artık film koptu tabi. Arkadaş ben arabaya yabancı değilim. İnternette Orijinal ZİNCİR SETİ, KONUMLANDIRICI ve CONTA nın 1255 TL olduğunu söyleyince bana onların kamyoncu işi olduğunu söyledi. Abi dedim adam vergi mükellefi şirket kurmuş mesafeli satış sözleşmesine göre Orijinal parça sattığını beyan ediyor, ha biri değil ki onlarca site de benzer fiyatlar. Neyse hocam son olarak ben orda yalancı çıktım. Adamlara dedim ama söz uçar yazı kalır. Benim elimde bir kanıt yok tek başıma gittim oraya aksini ispat etmem mümkün değil. Arabama bindim gidecem artık hayırlı işler dedim. Bırakmıyorlar arabayı buraya bırak biz arızayı tespit edelim. Yok dedim yoluma devam ettim. Sonuçta araba da değişen bir şey yok benim bir aylık emeğim hiç oldu. Asgari ücretle çalışıp senşn haddine arabaya binme dedim. Hem zaten 4250 TL parca değiştirecekler üstüne işçilik koyacak lar hani bende o para değer mi bu yapılanlara dedim. İş yerinde iken Alpay'ın parcacılarının arayıpta bağırarak ''efendi gibi sana olanı anlatıyoruz, kimse konumlandırıcı dahil demedi demelerine hiç girmiyorum.

Sonuç olarak size tavsiye edebileceği bir servis yok ama tavsiye etmeyeceğim iki özel servis var umarım sizler için faydalı olur.

Not olarak aracın evveliyatını çok ayrıntılı bilmiyorum. Buyüzden 120.000 ağır bakımını yetkili servisinde yaptırdım. Araç 2017 yılında mekatronik arızası verdi ben yine yetkili serviste mekatroniğini değiştirdim. 2018 yılında ekonomik durumun el vermediği için bakımını dısarda yaptırdım. Ancak ve ancak (yetkili serviste yapılan 120.000 bakımında da Castrol edge Ll 5w30 yağını kendim aldım) dahil kendi aldığım Castrol edge Ll 5w30 yağı, tamamı Mann marka Almanya üretimi hava, yağ, yakıt ve polen filtreleri ile yine uretici tavsiyesi olan Ngk marka bujileri araca taktırdım.

• İzmirde dürüst tamirci bulmak neredeyse imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 30 Ekim 2019; 18:49:31 >
  • Mehmet Gökalp M kullanıcısına yanıt
    Bi bu kadar daha olsa hayretler içinde okurdum katil olmak an meselesi gerçekten sabırlı adammışın geçmiş olsun gerçekten

• sağ olun unuttuğum bir husus daha var onu da yazayım.

Üçler serviste kaza nedeni ile oluşan hasar da faturada yenilendiği yazan sol arka fişek, ne hikmetse ben alt takımı yapın dediğimde servis içinde tekrar değiştirilip yeni faturaya yazılmış. Ayrıca faturada 120 liraya rot balans ayarı ile jant torna 150 liraya yazılmış ancak her ikisi de bozuk olduğu için bölaska da tekrardan yaptırmak zorunda kaldım.
  • Bornova 3. Sanayi Sitesi Özkırlar Otomotiv.
    https://izmirmercedesservisi.com/

Mercedes & BMW gibi Alman grubu üzerine master degree yapmış durumdalar fakat diğer Avrupa araçlarında da gayet başarılılar.
  • Merhabalar, 3 yıl önceki mesajımı gördüm mutlu oldum. Sizlere tavsiye olarak Egemot u öneririm .

http://www.egemot.com.tr/

Eğer aracınıza genel bakım isterseniz (periyodik yağ bakımı vs ) Aralık başı gibi yeni adresine taşınacak FZ Rulmanı öneririm . Bosch filtreler ve bir sürü marka yağ var (Tavsiye Liqui Moly). Ürünleri oradan alırsanız ücretsiz değişim de yapıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın,

2021 senesi için İzmir'de dürüst bir VAG servisi önerebilir misiniz?

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt

şerif oto 3. sanayi- vosline 2. sanayi

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim araştıracağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.