Şimdi Ara

izmirde bilgisayar toplama????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet izmirli arkadaşlar izmirde nerden amd 939 lu bir sistem toplayabilirim.olgun var herhalde sitesine baktım nasıl iyimidir?başka önerileriniz

• OLGUN İŞ YAPAR HARUN BEY VAR ORADA YARDIMCI OLUR OZELLIKLE GARANTI TAKIPI GUZEL OK..
  • izmir de hiçbir yerden amd 939 veya diğer sistemleri toplamanı tavsiye etmem.. zaten aradığın ürünleride bulabileceğini zannetmiyorum hatta ummuyorum... !!!! Minik bir ihtimal bulsan bile piyasa değerinin üsütnde bir fiyata ancak satın alabilirin.. Onun için ben sana internetten alışveriş yapmanı; ağır veya ram gibi her yerde aynı fiyata alabileceğin ürünleri izmir den almanı tavsiye ediyorum.. kargo ile ürünlerin 24 saat içinde sana ulaştırılırken gidip izmir firmalarından yüksek fiyata alışveriş yapman mantıklı gelmiyor zatii bana.. garanti sorunu olur dersen; zaten garantiyi distribütörr firmalar veriyor ve tr nin neresinde olursan ol ürünü arızalı diye verdiğin firmada bu dist. anlaşmalı olduğu teknik servislere ürünleri gönderiyorlar.. bunlar da çoğunlukla zaten istanbul`da... BENCE KİMSE İZMİR bilg. firmalarından alışveriş yapmasın ki rekabet nasıl olur bir görsünler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sed22

izmir de hiçbir yerden amd 939 veya diğer sistemleri toplamanı tavsiye etmem.. zaten aradığın ürünleride bulabileceğini zannetmiyorum hatta ummuyorum... !!!! Minik bir ihtimal bulsan bile piyasa değerinin üsütnde bir fiyata ancak satın alabilirin.. Onun için ben sana internetten alışveriş yapmanı; ağır veya ram gibi her yerde aynı fiyata alabileceğin ürünleri izmir den almanı tavsiye ediyorum.. kargo ile ürünlerin 24 saat içinde sana ulaştırılırken gidip izmir firmalarından yüksek fiyata alışveriş yapman mantıklı gelmiyor zatii bana.. garanti sorunu olur dersen; zaten garantiyi distribütörr firmalar veriyor ve tr nin neresinde olursan ol ürünü arızalı diye verdiğin firmada bu dist. anlaşmalı olduğu teknik servislere ürünleri gönderiyorlar.. bunlar da çoğunlukla zaten istanbul`da... BENCE KİMSE İZMİR bilg. firmalarından alışveriş yapmasın ki rekabet nasıl olur bir görsünler...
    Arkadaş izmirde galiba
    bir sorun oldugunda istanbuldan aldıgı parçları nasıl garantiye verecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: poweruser

Arkadaş izmirde galiba

Alıntıları Göster
    izmirdeyim ewet gigatek aslında çok iyi her istediğim var ama gelde evdekilere anlat kredi kartını vermeye korkuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweruser

Arkadaş izmirde galiba

Alıntıları Göster
    garantiye nasıl mı verecek? Ürünü istanbul dan aldıysa isterse ürünü aldığı firmaya teslim etmek istesin kargo diye birşey var.. genellikle kargo ücretini de firma karşılıyor zaten; karşılamasa dahi 1-2 ytl. bir şey kargo ücreti.. Burada yiyeceği yerine göre 20-30$ kazık mı yoksa 1-2 ytl. kargo ücreti mi? gelgelelim eğer arızalanan ürünün firması; mesela samsung gibi..(örn. üzerinden gideyim..) Samsung un anlaşmış olduğu birkaç teknik servis var; bunlardan biri armada; mesela bu firmanın izmir de şubesi mevcut ürünü oraya götürebilir.. zaten izmir den ürünü aldığı firmlarda ürünü bu tip şubelere veya ana merkezlere teslim edecekler.. Hatta bazı firmalar ürün arızalandığı zaman eve kargo gönderiyor ürünü evden teslim alıp arıza giderilince eve teslim yapıyorlar; hiçbir ücret almadan.. Donanımsal ürünlerin tamiri çok düşük ihtimal olduğundan dolayı zaten değiştirme söz konusu oluyor onu da zaten dist. firma gerçekleştiriyor; ürünü aldığın yer değil..

Var mı sorusu olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 20 Mart 2005, 18:35:57 >

• quote:

garantiye nasıl mı verecek? Ürünü istanbul dan aldıysa isterse ürünü aldığı firmaya teslim etmek istesin kargo diye birşey var.. genellikle kargo ücretini de firma karşılıyor zaten; karşılamasa dahi 1-2 ytl. bir şey kargo ücreti.. Burada yiyeceği yerine göre 20-30$ kazık mı yoksa 1-2 ytl. kargo ücreti mi? gelgelelim eğer arızalanan ürünün firması; mesela samsung gibi..(örn. üzerinden gideyim..) Samsung un anlaşmış olduğu birkaç teknik servis var; bunlardan biri armada; mesela bu firmanın izmir de şubesi mevcut ürünü oraya götürebilir.. zaten izmir den ürünü aldığı firmlarda ürünü bu tip şubelere veya ana merkezlere teslim edecekler.. Hatta bazı firmalar ürün arızalandığı zaman eve kargo gönderiyor ürünü evden teslim alıp arıza giderilince eve teslim yapıyorlar; hiçbir ücret almadan.. Donanımsal ürünlerin tamiri çok düşük ihtimal olduğundan dolayı zaten değiştirme söz konusu oluyor onu da zaten dist. firma gerçekleştiriyor; ürünü aldığın yer değil..

Var mı sorusu olan?

Alıntıları Göster
    duncan kredi kartını verme o zaman; bankamatiğin varsa 1-1,30 ytl. havale ücreti ile ürünü alabiliyorsun; elinde de havale yaptığına dair dekont oluyor.. olmasa dahi hesap izlemesinde havale yaptğına dair kağıt alabilrsin.. + olarak sana gigatek`i gerçekten öneririm..

ben de izmir deyim ve 24 saat içinde ürün teslimatı yaptıklarını da biliyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

duncan kredi kartını verme o zaman; bankamatiğin varsa 1-1,30 ytl. havale ücreti ile ürünü alabiliyorsun; elinde de havale yaptığına dair dekont oluyor.. olmasa dahi hesap izlemesinde havale yaptğına dair kağıt alabilrsin.. + olarak sana gigatek`i gerçekten öneririm..

ben de izmir deyim ve 24 saat içinde ürün teslimatı yaptıklarını da biliyorum..

Alıntıları Göster
    eywallah kardeş benimde aklıma yattı gigatek.izmirde yoksa çankaya fln başolmıycak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

eywallah kardeş benimde aklıma yattı gigatek.izmirde yoksa çankaya fln başolmıycak.

Alıntıları Göster
    Ben 2 sene izmir de yaşadım.. Bir yolunu bulup Çankayada ARENA var toptancıı oradan ucuza ve istedigini alabilirsin.. Ama son kullanıcı oldugunu soyleme... Bir net cafe tanıdıgın filan varsa ona kestir faturayi ben oyle yaptım.. Adamlar veriyorlar...
  • Çankaya'daki Bilgisayarcılar Çarşısının 2. katında DİA Bilgisayar var . Oradan uygun fiyata her türlü parçayı alabilirsin . İzmir'de ben her yeri gezdim en uygun fiyatı DİA verdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JediCumali

Çankaya'daki Bilgisayarcılar Çarşısının 2. katında DİA Bilgisayar var . Oradan uygun fiyata her türlü parçayı alabilirsin . İzmir'de ben her yeri gezdim en uygun fiyatı DİA verdi .
    ne toplicaksan bana pm at yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

ne toplicaksan bana pm at yardımcı olayım.

Alıntıları Göster
    İzmir'de olmuyor abicim bu işler ya.En büyük bilgisayar satıcıları bile daha bakkal dükkanı mantığında çalışıyorlar.Alacağın yerin Büyük yada küçük olması önemli değil işi bilen birilerine rastlarsan yardımcı olur.Yoksa uzak dur abicim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon

İzmir'de olmuyor abicim bu işler ya.En büyük bilgisayar satıcıları bile daha bakkal dükkanı mantığında çalışıyorlar.Alacağın yerin Büyük yada küçük olması önemli değil işi bilen birilerine rastlarsan yardımcı olur.Yoksa uzak dur abicim.

Alıntıları Göster
    bu dia elektrikli merdivenin karşısında olan yer mi? orası kurulmadan envel orada .... firmasından bilg. toplamıştım ve fiyatlar izmir`e göre iyidi..(şimdi ismini hatırlayamadığım yer 3. kata taşınmış, satış bayii de zemin katta..) ama ben izmir de hiçbir yerde gigatek, pcdepo vb. yerlerdeki fiyatları görmedim.. görseydim bile işten anlayan adam dediğiniz gibi çok az..

• quote:

bu dia elektrikli merdivenin karşısında olan yer mi? orası kurulmadan envel orada .... firmasından bilg. toplamıştım ve fiyatlar izmir`e göre iyidi..(şimdi ismini hatırlayamadığım yer 3. kata taşınmış, satış bayii de zemin katta..) ama ben izmir de hiçbir yerde gigatek, pcdepo vb. yerlerdeki fiyatları görmedim.. görseydim bile işten anlayan adam dediğiniz gibi çok az..

Alıntıları Göster
    bende bi izmirli olmama rağmen sadece boytaş diye bir yer var karşıyakada ordan fan falan aldım yoksa herşeyi havale ile ist. yada ank. aldım izmirde hiç bişey yok

• quote:

Alıntıları Göster
    Aynen öyle kardeşim . Yürüyen merdivenin karşısındaki mekan . Fiyatları gayet uygun . Üstelik sahipleri de gayet iyi insanlar . Çakallıkları falan yok : ) Normalde çoğu bilgisayarcı çakal olur da ondan
    quote:

Orjinalden alıntı: sed22

• quote:

Aynen öyle kardeşim . Yürüyen merdivenin karşısındaki mekan . Fiyatları gayet uygun . Üstelik sahipleri de gayet iyi insanlar . Çakallıkları falan yok : ) Normalde çoğu bilgisayarcı çakal olur da ondan
    quote:

Orjinalden alıntı: sed22

Alıntıları Göster
    cankayada yasar bilgisayara git.sipariş et 2günde alırsın.tekelin karsısında

• yasar bilgisayara bak.tekelin karsısında sipariş et.benim adımı ver yardımcı olur.sahil güvenlikten sinan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan03

yasar bilgisayara bak.tekelin karsısında sipariş et.benim adımı ver yardımcı olur.sahil güvenlikten sinan
    Daha önce de yazmış biri gerçi ama ben de sana anakart(nf4 istiyorsan), ram(400mhz üstü istiyorsan), ekran kartı(pci-e istiyorsan) gibi parçaları internetten almanı öneririm çünkü zaten başka şansın yok. Bu ürünler izmire bikaç aydan önce elmez. Neden mi? Çünkü izmir'deki bilgisayar firmaları yeni teknoloji ürünleri getirtmeden önce elindekileri bitirmeyi ve bu yeni teknoloji ürünlerin fiyatlarının düşmesini beklerler. Yani izmir teknoloji bakımından biraz köy sayılır. Diğer parçaları, mesela hdd, işlemci(s939'ları olbimde görmüştüm), cd/dvd-rom gibi parçalarıysa çankaya'daki bilgisayar firmalarından bulabilirsin...

• quote:

Çankaya'daki Bilgisayarcılar Çarşısının 2. katında DİA Bilgisayar var . Oradan uygun fiyata her türlü parçayı alabilirsin . İzmir'de ben her yeri gezdim en uygun fiyatı DİA verdi .
    quote:

Orjinalden alıntı: JediCumali

Valla biz önce arkadaşla DiA ya gittik verdikleri fiyat iyiydi ama sonra olbim e gittik aynı bilgisayarı 30ytl daha ucuza aldık haberiniz olsun tabi pazarlık olayı da var

• quote:

Orijinalden alıntı: omr0526

quote:

Orjinalden alıntı: JediCumali

Valla biz önce arkadaşla DiA ya gittik verdikleri fiyat iyiydi ama sonra olbim e gittik aynı bilgisayarı 30ytl daha ucuza aldık haberiniz olsun tabi pazarlık olayı da var

Alıntıları Göster
    birde TEKMaR var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.