Şimdi Ara

444 0 444 Sürekli Beni Arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sıralar bana dadandılar, büyük ihtimalle çok ta ihtiyacım olan işime yarayacak birşey vermeyecekler bunu bildiğim için açmıyorum, son 1 ay içerisinde 15 belki de daha fazla kez arandım, bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 6 Şubat 2018; 13:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

444 0 444 Sürekli Beni Arıyor

"444 0 444" numaralı telefon sizi sürekli arıyorsa, bunun çeşitli nedenleri olabilir. İşte bilmeniz gerekenler:

• Bilinmeyen Numaralar: Bazı dolandırıcılar veya pazarlamacılar, hedeflerini belirlemek için bilinmeyen numaralar kullanır. "444 0 444" numarası da bu tür amaçlarla kullanılabilir.

• Otomatik Arayanlar: Otomatik arayanlar, büyük numara havuzlarından rastgele numaraları arar. "444 0 444" numarası da bu arayanlar tarafından kullanılabilir.

• Aldatmacalar: Bazı dolandırıcılar, "444 0 444" numarasını kullanarak kimlik avı dolandırıcılıkları yapar. Bu aramalar, banka bilgilerinizi veya kişisel verilerinizi verme konusunda ısrar edebilir.

• Yanlış Yönlendirme: "444 0 444" numarası, başka bir numarayı gizlemek için kullanılabilir. Bu, gerçek kimliğini gizlemek isteyen dolandırıcılar tarafından yapılabilir.

Ne Yapmalısınız?

• Numarayı Engelle: "444 0 444" numarasını telefonunuzdan engelleyebilirsiniz. Bu, onların sizi aramasını engelleyecektir.

• Arayanı Bildir: Bu numarayı ilgili yetkililere bildirebilirsiniz. Bu, diğerlerinin bu numaradan rahatsız edilmesini önlemeye yardımcı olabilir.

• Dikkatli Olun: "444 0 444" numarasından gelen aramalara kişisel bilgilerinizi vermeyin. Bu numaradan şüpheleniyorsanız, aramayı sonlandırın ve ilgili yetkililerle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Engelle gardaş bunudamı biz söylüyek sana,
  • Bir Google a yazıo yapı kredi bankası olduğunu anlayabilirsiniz. Mishal ben Milano'da Paris'e uçak bileti aldığımda arka arkaya 2 tane beni aramıştı ziraat haberiniz var mı böyle işlemden diye.. tabi acmazsan da siz bilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Engellerim.engellemesine ama.neden böyle yaptıklarını merak ettim

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Yapı olduğunu biliyorum ama sadece maaş kartım var ve içinde tek kuruş bile yok, en fazla maaşı çekerken kalan 2 3 lira vardır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Engellerim.engellemesine ama.neden böyle yaptıklarını merak ettim

Ara sor ya da cevapla sor bu kadar basit da,
  • Açınca telesekreter çıkacak kampanya falan bir şeyler söyleyecek aç kurtul bidaha aramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıldım mı? 444 0 333
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.de 3.de acsaydin bu kadar israr etmezlerdi hehehe

• 1 kerecik açsaydın o kadar taciz edilmezdin ararlarsa aç bidahakine
  • Açınca rahat bırakıyolar diyosunuz yani o zaman bir sonraki aramalarında açayım da kurtulayım

• Niya açmıyon ki açarsan aramazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta böyle düşünmemiştim 2 3 ararlar bidaha aramazlar diye düşündüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.