Geri besleme devresi

Resimdeki. İşaretli kısmı ve iki. diyod ile aradaki kon. görevini anlatacak biri varmı ,D6 neden ters bağlı ?
Ekranda 2-3 Parmak Yatay Parazit
1650 nvidea ekran kartım var 32 inc 180 hz 2k ekran aldım 6 ay önce, ara ara ekranda yatay 2-3 parmak kadara parazit olusup yok oluyor ekranı açıp kapayınca düzeliyordu sonra hiç olmuyordu haftalar aylar geçsede ilk başlarda pc uykudan uyanınca goruntu sabit ekran parazitli kalıyordu ana kart chipset,ekran sürücü falan güncelledim baya fark etmişti epeydirde sorun yoktu dun gece yine oldu parazit bu sefer ekran acıp kapama surucu yenileme fark etmedi sabah sorun yoktu yine oldu ekranı 180Hz yerine 165 yapınca ara ara çıkan parazit kayboldu, neden olur bu ne yapmam lazım ekran 6 aylık ekran,ekran kartı 5 senelik
Kablo ve Amper
Kodlamada Tarih Oluyor

Hava ve Haber Ekranı
kablo derdi yok,eski telefon pili var arkada dugmede yaptım acınca direk wifi üzerinden baglanıp netten bilgileri cekiyor hep topu 10 saniyede ekrana hava 24 saat sonraki sıcaklık ve 3 haber getiriyor,her saat kendini otomatik yeniliyor serverdan yeni bilgileri cekiyo ekran kapanmıyor bu arada
her saat kendini otomatik yeniliyor serverdan yeni bilgileri cekiyo ekran kapanmıyor bu arada
esp8266+4 inc ekran ve eski nokia telefon pili ile bost converter hepi topu bu kabı da şeffaf plastik :)

Simit Hesabı ve ABD

Hava ve Haber Ekranı
esp8255 ve 4 inc ekran ile hava durumu ve haber ekranı yaptım iki free API kullandım free python serverdan iki api yi birleştirip esp ile çektim, en zor kısmı birleştirme tarafı oldu,yoksa esp üzerinde bu işlem olmuyor...
Güzel tarafı telefon adaptörüne takmanız kafi diğer tüm işlemler otomatik oluyor ve ekrana veriler geliyor...

Büyük baba açmazı
Süperpozisyon foton, fonon, elektron vs. gibi parçacıklar için geçerli olan bir duruma verilen isim. Bir parçacığın kuantum durumunun aynı anda farklı durumlarda olabilmesi anlamına geliyor.Dolanıklık daha basit,arada mesafe tanımaksısız iki parçanın aynı anda etkileşimi

imzamı atarım,yeri gösterin + _ - |

Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.552
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 130.450 (Bu ay: 6.993)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.090 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic