Şimdi Ara

Ekranda 2-3 Parmak Yatay Parazit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1650 nvidea ekran kartım var 32 inc 180 hz 2k ekran aldım 6 ay önce, ara ara ekranda yatay 2-3 parmak kadara parazit olusup yok oluyor ekranı açıp kapayınca düzeliyordu sonra hiç olmuyordu haftalar aylar geçsede ilk başlarda pc uykudan uyanınca goruntu sabit ekran parazitli kalıyordu ana kart chipset,ekran sürücü falan güncelledim baya fark etmişti epeydirde sorun yoktu dun gece yine oldu parazit bu sefer ekran acıp kapama surucu yenileme fark etmedi sabah sorun yoktu yine oldu ekranı 180Hz yerine 165 yapınca ara ara çıkan parazit kayboldu, neden olur bu ne yapmam lazım ekran 6 aylık ekran,ekran kartı 5 senelik

• hdmi kullanıyorsanız dp ye geçebilirsiniz yada dp kullanıyorsanız başka kabloyla dener misiniz?

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

eski ekranım 27 inc 165 Hz, dp port kaliteli bir kabloydu hiç sorun yoktu sonra bu ekranı aynı kablo ile kullanıyorum,

eğer sorun çıkmazsa bir daha, ekran kartı bu hızı kaldıramadığını kabul ediceğim yine devam ederse hdmi kablo ile denerim ama o zamanda 145 falan olur tazeleme (şu an 165) ,hdmi ile o kadar düşmek pek istemiyorum,sorunu göre eski ekranı takıp yine denerim dp kablo ile,sorun çıkmazsa ekran kartı 2k ve 180 Hz i ekranı karşılamakda zorlanıyor diyebilirim sanırım

kablom bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 24 Ocak 2025; 15:25:11 >

• sanırım sorun bu,2K 180 Hz desteği yok kablonun,ekran 1.4 kabloda 1.4 DP burda sorun yok ama demekki ara tazelemelerde bu tip sorunlar olabiliyor ....

bir süre daha gözlemeye devam ediceğim bakalım sorun çıkacakmı.

Ekranda 2-3 Parmak Yatay Parazitwww.hepsiburada.com
    Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/paugge-vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 24 Ocak 2025; 16:34:19 >

• her zaman monitörün kutusundan çıkan orjinal kabloyu kullanmak lazım hocam hiç bir zaman sorun çıkarmaz. kablo değiştirmeden 120hz sabit kullanımda sorun oluyor mu bir süre deneyin eğer sorun düzelirse yeni kablo alırsınız.

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

şu an daha önce aldığım kablo ile 165 Hz de kullanıyorum hiç bir sorun yok bir hafta gözleceğim bakalım sorun olacakmı,benim aldığım kablo oldukça pahalı ve kaliteliydi ki önceki ekranım ile sorunsuz kullanıyordum, bakalım artık

• hiç bir sorun kalmadı,sonuç;Kablonun desteklediği Herzt ve çözünürlük dışı kullanımda ekran sorun çıkarabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 2 saniyelik siyah ekran
    9 yıl önce açıldı
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.