Arkadaşlar şimdi ben internetten indirip izlediğimde bir sorun olmuyor,fakat internetten bir dizi izlemeye çalıştığımda ekranda 20-25 saniyede bir belki daha erken yatay uzun çizgiler beliriyor . Bunun nedeni ne ? Flash Player'i felan full güncelledim.Ekran kartım da güncel.Hızım da gayet iyi . 360p de yapsam 720 p de yapsam çizgiler oluşuyor ve 5 aydır forumda 3 defa konu açtım . Çözüm bulamadık,bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum
reklam olmasın
Çizgiler sadece video da mı görülüyor yoksa tüm ekran da mı görülüyor.Eğer videodaysa flash player veya video playerin suçu diyebiliriz.Fakat tüm ekran aynı şekilde oluyorsa sorun başka bir yerde !
aklıma ilk gelen ramleri kastığı.indirip izlediğinde sıkıntı çıkmadığı için böyle bir sonuca vardım.dizi izlediğin sitede bolca reklam varsa tarayıcına ad block kurup öyle bir dener misin hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Çizgiler sadece video da mı görülüyor yoksa tüm ekran da mı görülüyor.Eğer videodaysa flash player veya video playerin suçu diyebiliriz.Fakat tüm ekran aynı şekilde oluyorsa sorun başka bir yerde !
Sadece videonun üstünde görülüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: jeopol
reklam olmasın
Türkiye'nin en ünlü dizi sitesinden izliyorum. (Anlamışsınızdır siteyi) Binlerce kişi izliyor,sadece ben de hata olacağını sanmıyorum.Yoksa site bu kadar yükselemezdi.
quote:
Orijinalden alıntı: bz9ai
aklıma ilk gelen ramleri kastığı.indirip izlediğinde sıkıntı çıkmadığı için böyle bir sonuca vardım.dizi izlediğin sitede bolca reklam varsa tarayıcına ad block kurup öyle bir dener misin hocam?
Sitede sadece 1 reklam var. O da arkaplanda görülüyor.****,kuruluydu zaten hocam.