Şimdi Ara

Film İzlerken Ekranda Hareket Eden Yatay Çizgiler Oluyor ! (5 Aydır Çözemedim.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben internetten indirip izlediğimde bir sorun olmuyor,fakat internetten bir dizi izlemeye çalıştığımda ekranda 20-25 saniyede bir belki daha erken yatay uzun çizgiler beliriyor . Bunun nedeni ne ? Flash Player'i felan full güncelledim.Ekran kartım da güncel.Hızım da gayet iyi . 360p de yapsam 720 p de yapsam çizgiler oluşuyor ve 5 aydır forumda 3 defa konu açtım . Çözüm bulamadık,bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum

• reklam olmasın
  • Çizgiler sadece video da mı görülüyor yoksa tüm ekran da mı görülüyor.Eğer videodaysa flash player veya video playerin suçu diyebiliriz.Fakat tüm ekran aynı şekilde oluyorsa sorun başka bir yerde !
  • aklıma ilk gelen ramleri kastığı.indirip izlediğinde sıkıntı çıkmadığı için böyle bir sonuca vardım.dizi izlediğin sitede bolca reklam varsa tarayıcına ad block kurup öyle bir dener misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Çizgiler sadece video da mı görülüyor yoksa tüm ekran da mı görülüyor.Eğer videodaysa flash player veya video playerin suçu diyebiliriz.Fakat tüm ekran aynı şekilde oluyorsa sorun başka bir yerde !

Sadece videonun üstünde görülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

reklam olmasın

Türkiye'nin en ünlü dizi sitesinden izliyorum. (Anlamışsınızdır siteyi) Binlerce kişi izliyor,sadece ben de hata olacağını sanmıyorum.Yoksa site bu kadar yükselemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

aklıma ilk gelen ramleri kastığı.indirip izlediğinde sıkıntı çıkmadığı için böyle bir sonuca vardım.dizi izlediğin sitede bolca reklam varsa tarayıcına ad block kurup öyle bir dener misin hocam?

Sitede sadece 1 reklam var. O da arkaplanda görülüyor.****,kuruluydu zaten hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız ? Ayrıca online olarak filmi izlerken görev yöneticisinin performans sekmesinin fotoğrafını da koyun lütfen.
  • quote:

Bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız ? Ayrıca online olarak filmi izlerken görev yöneticisinin performans sekmesinin fotoğrafını da koyun lütfen.

Dual Core E5700 3.0 GHz
    2 GB RAM
    HD 5450 1 GB 64 Bit Ekran Kartı

NOT:Reklam olmasın diye bir kaç düzenleme yaptım ama,sitenin ne olduğu belli zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

quote:

Bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız ? Ayrıca online olarak filmi izlerken görev yöneticisinin performans sekmesinin fotoğrafını da koyun lütfen.

Dual Core E5700 3.0 GHz
    2 GB RAM

NOT:Reklam olmasın diye bir kaç düzenleme yaptım ama,sitenin ne olduğu belli zaten.

Aslında hiç ters görünen bir durum yok Aslına bakarsanız benden bu kadar Daha fazla yardımcı olamıyorum malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

quote:

Dual Core E5700 3.0 GHz
    2 GB RAM

Aslında hiç ters görünen bir durum yok Aslına bakarsanız benden bu kadar Daha fazla yardımcı olamıyorum malesef

İşte bu yüzden 5 aydır çözemiyorum .

• Farklı tarayıcı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatormert

Farklı tarayıcı dene

Firefox,Chrome,Opera,Explorer,Safari hepsini denedim . Başka tarayıcı var mı ?
  • dostum büyük ihimal senin sorun ekran kartı-kablosuyla ilgili benim laptoptada olmuştu o tür birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ospirit

dostum büyük ihimal senin sorun ekran kartı-kablosuyla ilgili benim laptoptada olmuştu o tür birşey

Hocam forumda 3-4 kere açtım konuyu.Kasayı açtım ekran kartını çıkarıp tekrar taktım.Yok allah yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.