Merhabalar Yakın zamanda akıllı tv aldık (TCL50C725) Özellikle exxenden UEFA maçlarını izlemek için aldık çünkü bein uydu alcısı tüplü cihaza oluyordu ama exxen olmuyordu. En iyi Qled dediler 5-6bin tl bütçe ayırmıştık ama bu tip sorunlar olamasın almışken iyisi olsun diye bunu aldık malum ekonomik durumlardan fiyatları yüksek olması normal dedik ama maçlarda, hareketli sahnelerde ve youtube bazı videolar da oyun videolarında maç videolarında - yani yalnızca canlı yayınlar değil - hepsinde görüntü titremesi oluyor. Ayarlara baktım hareket bulanıklığı azaltma var ama bu seferde top titriyor. Nasıl anlatılır bilmiyorum hareketli resim (gif) gibi olıyor diyebilirim. Mağazadaki adam her şeyi bahane etti ve bunun normal olduğu söyledi yok internetten dolayıdır yok hz desktelemiyordur falan. Tüm mağazaları dolaştık Ordaki çalışanlara rica ettik youtube dan video açık hepsinde aynı sorun vardır 50bin tlik TVlere kadar tüm TVlerde aynı sorun vardı. Çözümü nasıl yapıcaz bilmiyorum. Baya TVyi parçalamak üzereyim. İnşallah bir çözümü vardır. Bu arada Youtubedan beinsport özetlerini açıyorum titreme oluyor pcyi bağlıyorum titreme oluyor ama uydu alıcısında olmuyor hem digitürkün verdiği hem de dahili uydu alıcısında sorun yok. 60fps maç videosu buldum onda da sorun olmadı. Sorunun ne olduğu anlamadım o yüzden çözüm odaklıda düşünemiyorum. |
Bildirim