Şimdi Ara

Samsung Tizen tv için ip tv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Samsung ku7000 tizen işletim sistemli televizyonumuz var. Ücretsiz olacak şekilde hangi ip tv uygulamasını önerirsiniz? Mağazaya girdim bunlar çıktı da emin olamadım. Android tv’de ott kullanıyorum memnunum bunda yokmuş.

• selam ,kendi uygulamaları arasında IPTV SMARTERS pro var, ben onu kullanıyorum, ücretsiz.

• izmirden kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam.

• Merhaba kolay gelsin . İyi akşamlar arkadaşlar. 2024 85du7100 dsmartgo nasıl yükleriz.

• izmirden kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Güncel olarak ücretsiz mi ?

Android üzerinden smarters pro ile sahipliğim var fakat tizendeki uygulamadan herhangi bir kullanıcı girişi sağlamıyor.

• nightcrawler N kullanıcısına yanıt

Merhaba. benim smartest pro üyeliğim yok. Yaptığım televizyonumun(55qn90b) ana ekranında bulunan ''Apps''(galeri)'ye giriyorum-en altta ''editörün secimi'' diye bir bölüm var (orada 6.sırada), buradan FREE olarak indiriyor/kuruyorum. sonra ana ekrana satın aldığım İPTV şifre..vs..girip, kullanıyorum.

Yani Smartest pro'yu satın almıyorum, FREE

• Amazondan Samsung smart monitor aldım. Listede bir tane var fakat onun 7 gün süresi var. Sonrasında kullanımı kapatıyor.

• IP TV Smarters Pro tizen os mağazasında yok, IP TV Smarters Player var fakat Pro yok , alternatif IP TV uygulaması bulan var mı?

• hot iptv

smartone

duplecast

bunları deneyin , hangisinin ara yüzü iyi derseniz onu kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 2 Ekim 2024; 19:6:8 >
  • bende öğrenmek istiyorum:

samsung tv lere smart iptv gibi pc den iptv link yükleyip tv den izleyebildiğimiz program var mı? ücretli de olabilir. tabii ücretin ödenmesi kolay olan program olsun.

smart iptv yi ücret ödemek istesek bile ödeyemiyoruz. ilginç bir program...

• quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

bende öğrenmek istiyorum:

samsung tv lere smart iptv gibi pc den iptv link yükleyip tv den izleyebildiğimiz program var mı? ücretli de olabilir. tabii ücretin ödenmesi kolay olan program olsun.

smart iptv yi ücret ödemek istesek bile ödeyemiyoruz. ilginç bir program...

öncelikle kolay gelsin sevgili hocam. smartone iptv yi vpn açarak kredi kart ile aım gerçekleştirebilirsiniz. bence bir seneliğine alıp deneyin , ben lifetime aldım bu şekilde ve çok memnunum.

hot iptv ya da dulecast de öneririm . hot ip tv de bir panel de ya da iptv değişiklik yapmak istediğinizde tüm iptv listenizi silmek zorunda kalıyorsunuz , bir den fazla panel kullanıcılar için bir handikap bu . duplecast de fena değil ama smartone bence gayet güzel.

vpn ile alım yapamazsanız isterseniz bende deneyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 16 Ekim 2024; 8:26:48 >

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

Merhaba birden fazla cihaz desteği olan bir uygulama biliyor musunuz? Tek bir lisans ücreti ödeyip 2 samsung cihazda kullanmak istiyorum. Smartone gibi altyazı ve dublaj özellikleri olmasını istiyorum. Böyle bir program var mı acaba?

• Bu ip tv ler nasıl çalışıyor. Anladığım kadarıyla hem program hem de sunucu bulmak lazım.

• Ss iptv programı var o kadar şey yazılmış kimse bunu yazmamış ücretsiz mis gibi program:) şu anda kullanıyorum sıkıntısı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

Merhaba. benim smartest pro üyeliğim yok. Yaptığım televizyonumun(55qn90b) ana ekranında bulunan ''Apps''(galeri)'ye giriyorum-en altta ''editörün secimi'' diye bir bölüm var (orada 6.sırada), buradan FREE olarak indiriyor/kuruyorum. sonra ana ekrana satın aldığım İPTV şifre..vs..girip, kullanıyorum.

Yani Smartest pro'yu satın almıyorum, FREE

Selamlar

Bende 65QN90D IP TV Smarters Player olanı indirdim. Kesinlikle pro yazmıyor. Özelliklerinde Free yazıyor. İnternetten mac adresi giriyorsun 14 dolar ücretle lisans satın alıyormuşsun. Belki o zaman pro oluyordur.

Ayarlarından kullancı adı şifremi ve linki girdim. Kanallar yüklendi ama görüntü gelmiyor. HDMI dan Android Stick bağladım ona yüklediğm programda ahım şahım birşey değil ama izleyebiliyorum. Tizen'i pek beğenmedim.

Siz ayarları nasıl yaptınız görüntü atabilir misiniz?

• bwhiteshark kullanıcısına yanıt
  • İbo player kur ücretsiz. Samsung Tizen tv için ip tv önerisi
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt

Selam, sizin dediğiniz '' IP TV Smarters Player'' galeri bölümünde yer alıyor ve dediğiniz gibi ücretli, anca belirli bir süre demo olarak free kullanabiliyor (şahsen, ben denmedim)

IPTV Smartest Pro ise > APP ana ekranında alt kısımda Editör 'ün seçimi bölümünde (galeriye girilmicek)

Ancak artık ben Smartest pro'yu kullanmıyorum, çünkü, update (yayınları güncelleme) özelliği yok(dizilerin güncellemesi gelmiyor)

Şu ara, (benim PC - TV'nin yakınında ve HDMI ile bağlanarak) PC aracılığı ile (ama ücretsiz Windows sürümü ile) IPTV Stream player kullanıyorum(update özelliği nedeniyle)

• Selamlar,

Ben aratarak yada video kategorisine girerek bulmaya çalışıyorum, yukarıda söylenen programları bulamadım. Samsung Tizende stabil free bir uygulama yok mudur? Kurulu ekran görüntüsü paylaşabilecek yok mu?

• serengeta kullanıcısına yanıt

Kurdum , link ve kullanıcı adı ve şifremi girdim, playlist yüklemedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.