Laptopekran problemi hk
Merhaba,
Yıllardır atıl surunda olan bilgisyarımı kontrol ettiğimde ekrandan yapışkan bir sıvının aktığını ve ekran resimdeki hale geldiğimi gördüm.
ux31a prime dokunmatik ekran olduğu için problemin ekrandan mi dokunmatik cam ve ekran arasındaki sıvıdan mı kaynaklanıyor anlamadım. Daha önce benzer sorun yaşayan oldu mu?
İstanbul ili güngören ilçesi mehmet nesih özmen mahallesi örnek blokların yaşıyorum.
2019 yılında eklenen 6303 sayılının kanunun 6/A maddesi ve Cumhurbaşkanının nisan 2020 de onayladığı riskli alan yasası referans gösterilerek evlerimizden çıkartılıyoruz.
Riskli alan ve afet riski taşıyan taşınmazlar yasalarına karşı açılan davalar devam ederken kapılarımıza tebligatlar yapıştırışdı ve 30 gün içinde çıkmamız istendi.
8 blokluk sitemizde hasarlı ve riskli bina olamadığı halde sırf Rant elde edebilme uğruna 160 hane mağdur ediliyor.
30 gün içinde daireler boşaltılmaz ise doğalgaz,elektrik ve suyumuzu kesmekle tehdit ediliyoruz.
Komşu mahallemiz olan Tozkporan içinde aynı şekilde yaklaşık 1500 haneye daha boşaltma tebliği gönderildi. Ekte örnek tebliği görebilirsiniz.
herhangi bir açıklama sözleşme yapılmadan mülkümüzün gasp edilmesine engel olmak sesimizi duyurmak istiyoruz.
Lütfen bize yardım edin.
Edit:
Binalar için alınmış bir çürük riskli yapı raporu yoktur, Karot ile numuneler alınmamıştır.
İdare tarafından yıkım sonrası hak sahiplerine nasıl ve nerede konut verileceği yazılı ve resmi onaylı olarak açıklanmamıştır.
İdareden Talebimiz sadece haklarımızı güvence altına alacak yasal bir sözleşmedir.
Edit 2: Allah 'a Şükürler olsun bir gelişme oldu ve bizi muhatap aldılar. Yasada proje tammlanınca yapılacak olan borçlanma ve konut niteliğinin şartları önce çekilmiş.
önümüzdeki hafta sözleşme için görüşeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
6 / A maddesinin acı gerçekleri
AMD Sistem Fiyat tahmini
|
SSD disk problemi.
|
N11.com dokunulmazlığı.
|
|
MSI&ASUS& GIGABYTE hangi marka a88x almalı?
|
Gskill trident ram bozulması hk
|
ausus fm1 a75 Evo problemi
|
Meslek: endüstri mühendisi
Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin Bunu da öğren; SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN... can yücelEC25871B57E048FEA06CF7AE34E58475.jpg |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.210
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 17.782 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 251 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic