Şimdi Ara

SMART TV'LERDE WEB ÜZERİNDEN FİLM İZLERKEN YETERSİZ BELLEK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta LG 55LB670V tv satın aldım ve kurulumunu yaptım.
    Bu tv'yi alma amacım dizileri ve filmleri internet üzerinden kolayca izlemekti.

Ama çok büyük sorunla karşı karşıya kaldım.
    Filmlerin 10. dakikasından sonra yetersiz bellek deyip uygulamayı kapatıyordu.
    Sabaha kadar farklı farklı siteleri gezdim dolaştım hep aynı hata.

Daha sonra forumlarda bu hata üzerine araştırma yaptım.
    En büyük çözüm yolunun en az 64 GB'lık biçimlendirilmiş bir flaş belleğini USB 1 girişe takmak olduğunu yazmışlar. Bu sayede tv bu boş flaş belleği ram olarak görüp hata vermeyecekti. 128 GB'lik bir flaş bellek aldım ve denileni yaptım. Sorun kısmen çözüldü ama ar ara yine aynı hatayı alıyorum.

LG müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim. Bana lakayit bir şekilde internetten film izlemeyin, youtube'tan izleyin dediler ve bunun bir sorun olmadığını belirttiler.

Bu sorunla eminimki herkes karşı karşıya..

Çözüm yolu bulabilen veya bir fikri olan arkadaşlar buraya yazabilirler mi.

Herkese şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Smart TV'lerde Web Üzerinden Film İzlerken Yetersiz Bellek Sorunu

Smart TV'n üzerinden web üzerinden film izlerken yetersiz bellek sorunu yaşamanın birkaç nedeni olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Smart TV'nin belleğini kontrol et: Yetersiz bellek, Smart TV'nin web üzerinden film izlemesini engelleyebilir. TV'nin ayarlar menüsünden bellek kullanımını kontrol et ve film izlemek için yeterli alan olduğundan emin ol.

• Web tarayıcının önbelleğini temizle: Web tarayıcısının önbelleği, zamanla biriken verileri depolar. Bu veriler, belleği tıkayabilir ve film izlemeyi engelleyebilir. Tarayıcının önbelleğini düzenli olarak temizlemek bu sorunu çözebilir.

• Smart TV'yi yeniden başlat: Bazı durumlarda, Smart TV'yi yeniden başlatmak yetersiz bellek sorununu çözebilir. TV'yi fişten çek ve birkaç dakika sonra tekrar prize tak.

• Uygulamaları kapat: Kullanılmayan uygulamalar arka planda çalışmaya devam edebilir ve bellek tüketebilir. Film izlerken kullanmadığın uygulamaları kapatmak, belleği boşaltmaya yardımcı olabilir.

• Smart TV'ye yazılım güncellemesi yap: Yazılım güncellemeleri, genellikle performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içerir. En son yazılım sürümünü yüklemek, yetersiz bellek sorununu çözebilir.

• TV'ye harici bir depolama aygıtı bağla: Smart TV'nin dahili belleği sınırlıysa, harici bir depolama aygıtı bağlayabilirsin. Bu, filmleri ve diğer uygulamaları depolamak için ek alan sağlayacaktır.

Yukarıdaki adımlar yetersiz bellek sorununu çözmezse, Smart TV'nin üreticisiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • imperious58 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sorununuza cözüm bulabildiniz mi? Ben de internetten web browser ile arama yapıp, film ya da dizi seyretmek için bi tv almak istiyorum. Netflix vb hazır uygulamaları kullanmadan seyretmek istiyorum.
    Sizin yaşadığınız soruna benzer çok şikayet duydum ve hangi tv yi alacağım konusunda kararsız kaldım.
    Siz çözüm bulduysanız benzer çözümü uygulayabileceğim özelikte bir tv tercih edeceğim

Teşekkürler.
  • Takip bende web ten youtube hariç diğer sitelerden sorunsuz film izleyip müzik dinleyeceğim bir tv arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bende 49uh850v tv var. Defalarca tv nin web browser i üzerinden film seyrettim hiç böyle bir hata vermedi. 3 saatlik filmlerde dahi sıkıntı olmadan sonuna kadar izleyebildim. Model ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum..
  • bu sorunu yaşıyorum. kesin çözümü var mı acaba?
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Browser harici izlemek için lg mkvod yükleyebilirsiniz.
    2012 model 42LV5500 ile sorunsuz izleniyor içerikler.
  • exca E kullanıcısına yanıt
    yalnız benim TV Samsung ona da uyar mı ?

• TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Konu Lg için başladığı için mkvod önerdim. Samsunglara da seyirtürk yükleniyormuş.
    Mkvod forumunda vardır gerekli bilgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exca

Konu Lg için başladığı için mkvod önerdim. Samsunglara da seyirtürk yükleniyormuş.
    Mkvod forumunda vardır gerekli bilgiler.

teşekkürler arkadaşım. bi inceleyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem4207

Selamlar bende 49uh850v tv var. Defalarca tv nin web browser i üzerinden film seyrettim hiç böyle bir hata vermedi. 3 saatlik filmlerde dahi sıkıntı olmadan sonuna kadar izleyebildim. Model ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum..

merhaba

aynı televizyondan bende kullanıyorum aynen senin gibi bende internet üzerinden film izlerken yetrsiz bellek hatası hiç almıyordum bu güne kadar, tüm geçmişi silmeme, çalışan tüm programları kapatmama rağmen 2 dk. içerisinde bu hatayı almaya başladım hdfilmcehennemi sitesinden durum sizdede aynımı ve tv nizin versiyonu hızlı cevap bekliyorum

saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo1978

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem4207

Selamlar bende 49uh850v tv var. Defalarca tv nin web browser i üzerinden film seyrettim hiç böyle bir hata vermedi. 3 saatlik filmlerde dahi sıkıntı olmadan sonuna kadar izleyebildim. Model ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum..

merhaba

aynı televizyondan bende kullanıyorum aynen senin gibi bende internet üzerinden film izlerken yetrsiz bellek hatası hiç almıyordum bu güne kadar, tüm geçmişi silmeme, çalışan tüm programları kapatmama rağmen 2 dk. içerisinde bu hatayı almaya başladım hdfilmcehennemi sitesinden durum sizdede aynımı ve tv nizin versiyonu hızlı cevap bekliyorum

saygılar

Selam arkadaşım. İşimin yoğunluğu nedeniyle fazla aktif olamıyorum msj yeni gördüm. Tv versiyonu 05.30.10 bugün deneme amacıyla 3 saate yakın browser üzerinden film izledim hiç bir hata almadım kesintisiz izledim. Bir ara bende hata alıyordum bunu da guncellemeden sonra reset atmadığıma yorumluyorum bazen üşeniyorum uğraşmak istemediğim için öyle kullanıyorum. Bir tavsiye reset at dene belki olumlu sonuç alırsın.

• Tizen televizyonlara SeyirTürk geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.