Şimdi Ara

Casper marka monitör bir anda yatay titreme başladı ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06/2019 aldığım Casper m2458c LED monitör dün itibari ile yatay bır çizgi üzerine titreme başladı monitor ısındıkça dikey çizgiler oluştu ve birkaç saniyede bir ekran normal hale geliyor ve yine titreme oluyor önceleri hafif olan bu titreme ilerleyen zamanlarda bütün ekranı etkilemeye başladı ve kullanılmıyacak hale geldi ve garantisi 4yada 5 ay devam ediyor,lakin servise verirsem farklı promlemler bahane edip cihazı verdiğimden daha kötü halde almaktanda korkuyorum ve enaz 1 aydan daha erken alamıyacağımı söyleyenler var çok uzun süre ve dersler olsun oyun zamanım olsun geçirecek başka elimde mönütor vs. yok

İnternette bazı araştırmalar yaptım monitör panelinin ekrana bağlayan Flex kablolarını küçük bant yardımı ile o titreyen bölgeyi devre dışı bırakabiliniyormuş ve ekran eskisi gibi çalışmaya devam ediyor ama bu onarım yöntemi degıl yani ilerde daha büyük sorunlar çıkarır mı ne yapmalıyım kararsız kaldım

Bu konuda deneyimi olan yapanlar veya bu monitör yapılabilirdi bilgisi olan abilerim kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Resimlerdeki gibi
    Casper marka monitör bir anda yatay titreme başladı ne yapmalıyım? Casper marka monitör bir anda yatay titreme başladı ne yapmalıyım?

• Edit;farklı kablolarla ve diğer DVI ve HDMi deneme yaptım monitörden kaynaklı sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.