slm arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var...pc de masa ustunda bi sorun yaşamıyorum...ama oyuna girince veya 3 D testlerinde ekran görüntüsü çok berbat oluyor bunu düzeltemedim bi türlü powerı degiştirdi...ama hala sorun devam etmekte bi yardım edermisniz sorun hakında bilgisi olan var mı?
evet arkadaşlar yardım lutfen Teknık servıse yolladık pc yıne sorunu cozemedıler ayrı yeten bazı Bılgısayarcılar Ekran kartı dedı ekran karttınıda degısdırdık Pawor dan dedıler onuda degısdırdık ama hala sorunumuz devam edıyor neyden dolayı ola bılır yardımızını beklıyoruz.....
benzer bi sorunu bugün ben de yaşıyorum malesef. ya ekran kartı yada psudandır diyordum ama siz denemişsiniz galiba ikisini de. geriye bi anakart ihtimali kalıyor sanırım.
ewet kardeş ekran karttınıda degiştirdik psu da ama hal aynı hata devm etmkte ekran kare kare cizk cd lerde film izler gibi oluyo kitleniyo oyun....
işin kötü yanı bnm ki sadece oyunlarda da yapmıyor. ilk 2 gün önce oyunlarda tek tük takılmaya başladı. sonra oyunlarda kitlenmeye başladı. dün yeni harddisk aldım format atayım dedim, format atarken bile ekran mozaik şeklinde oldu. o yüzden yazılımdan olmadığına eminim. galiba bişeyleri gümlettik :)
ewet kardeş ekran mozaik oluyor tam teşis ben anlamdm vatan bilgs ra götürdük adamlar dedi yazılım olarak yamalı yazılımlar kulanmyın onlardan da olabilr dedi ya buna çözüm bulacak bi usta yok mu sorunu ne oldugunu bulsalarda ona göre para harcasak adam 400 tl yakın para harcadı ama hata devam ediyo
şimdi tam olarak sorunu anlayamadım ama, bi deneyin şunu, bios ayarlarını default edin.yani ilk ayarlarına geri dönün kaydedip çıkın. veya pilini çıkarıp takın. ekRan kablosunu bilg. onboard girişine takın deneyin. bunlardada aynı sorunu yaparsa daha geniş kapsamlı mudahale ederiz. iyi gunler.
Ekran kartının Lehimlerinden. Ben de de Kırmızı Kareler var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme