Bilgisayarda çözünürlük ayarlarına girdiğimde monitörün çözünürlüğünü (1920x1080) otomatik almış ama görüntü oldukça bulanık yazılar vs. 2 Adet resim ekliyorum yardım lütfen!
hocam görüntü normal gibi geldi bana zaten tv - monitör gibi göstermiyor.Monitör gibi görüntü beklemeyin.Bir de ekran tam sığmamış biraz yakınlaştırmanız lazım...
Hocam malesef görüntü oldukça bulanık resimde öyle gözükmekte ama yazılar çok kötü durumda. 60hertz'e yükselttim görüntü tazeleme sıklığını bilgisayardan 20 de idi ama gene aynı değişen birşey yok malesef.
TV'nizde sadece tara fonksiyonu varsa onu kullanın. Denetim Masasından cleartype'ı etkinleştirin ve ekran kartınızın menüsünden keskinliğinizle oynayın. TV'nin 1:1 pixel mapping ya da just scan özelliği yoksa çok iyi performans beklemeyin.
Televizyonda görüntü ayarlarında keskinlik ayarını sıfır (0) yap bulanıklık gider.
Aynı problem bende de var 82 ekran samsung led tv kullanıyorum fakat notebook hdmi kablosuyla bağlantı kurduğumda görüntü çok kötü renkler net değil, birbirine girmiş neden kaynaklanıyor olabilir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme