Şimdi Ara

vestel led tv servis menüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni 65fa8500 modeli vestel tv aldım. Diger televizyonlar gibi televizyonun servis menüsüne girip kullanım saatini görebilirsiniz. Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vestel LED TV Servis Menüsü: Erişim ve Kullanım

Vestel LED televizyonlarında, teknik ayarların yapılabildiği ve sorun giderme işlemlerinin gerçekleştirilebildiği gizli bir servis menüsü bulunur. Bu menüye erişerek, görüntü ayarlarını değiştirebilir, arızaları teşhis edebilir ve çeşitli testler gerçekleştirebilirsiniz.

Servis menüsüne girmek için, uzaktan kumandanın belirli tuş kombinasyonlarına basmanız gerekir. Bu kombinasyon Vestel TV modelinize göre değişebilir. Genellikle, "Menü" tuşuna basıp ardından "11965" veya "12345" gibi bir servis menü kodunu girmeniz gerekir.

Servis menüsü, çok sayıda sekme ve alt menüden oluşur. "Adjust" sekmesinde görüntü ayarlarını, "Service" sekmesinde arıza teşhis araçlarını bulabilirsiniz. Diğer sekmeler, gelişmiş ayarlar, testler ve özel özellikler içerir.

Servis menüsü ayarlarını değiştirirken dikkatli olmanız önemlidir. Yanlış ayarlar, televizyonunuzun düzgün çalışmamasına neden olabilir. Bu nedenle, herhangi bir değişiklik yapmadan önce mevcut ayarları not etmenizi öneririz.

İpuçları:

• Servis menüsüne girmek için doğru kodu kullandığınızdan emin olun.
    • Ayarları değiştirirken dikkatli olun ve gerekirse not alın.
    • Kendinizi aşan ayarları değiştirmeye çalışmayın.
    • Sorun giderme veya teknik ayarlar için servis menüsüne erişemiyorsanız, profesyonel yardım almanızı öneririz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07saltan

Arkadaslar yeni 65fa8500 modeli vestel tv aldım. Diger televizyonlar gibi televizyonun servis menüsüne girip kullanım saatini görebilirsiniz. Yardım ederseniz sevinirim

Menü tuşuna bas 4725 tuşla. TV lifetime, stanby da kaldığı süre falan ne var ne yok hepsi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.