Şimdi Ara

Philips TV kanal sıralama ve liste düzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen ay Philips 50PUS7805 model televizyon satın almıştım.Epeydir kurcalıyorum cihazı.Bildiğiniz gibi philips tv`lerde en büyük sorunlardan biriydi kanal sıralaması yapılamaması.Daha önceki açtığım konudaki videomun yorum kısmına Kenan Maniş isimli bir arkadaş kanal listesi düzenlemesinin yapılabildiğini yazdı.Ben de bu konu önemli olduğu için bir video daha çekmek istedim.Umarım birilerinin işine yarar.

Kanal listesini açtıktan sonra kumandanızın ayar tuşuna basarak açılan menüden kanal listesini düzenle seçeneğini seçmelisiniz.Daha sonra ok tusuna basarak kanalınızı istediğiniz sıraya taşıyabilirsiniz. 

• Yapay Zekanın Yanıtı

Philips TV'de Kanal Sıralama ve Liste Düzenleme

Philips TV'nizde kanalları yeniden sıralayarak veya düzenleyerek kişiselleştirilmiş bir izleme deneyimi oluşturabilirsiniz. İşte bunu nasıl yapacağınıza dair adım adım bir kılavuz:

Philips TV Kanal Taşıma:

• Uzaktan kumandanızdaki "Menü" düğmesine basın.
    • "Ayarlar" seçeneğini seçin ve "Kanallar" alt menüsüne gidin.
    • "Kanal Düzenle" veya "Kanal Taşıma" seçeneğini bulun.
    • Taşımak istediğiniz kanalı seçin ve uzaktan kumandanızdaki yön tuşlarını kullanarak yeni konumuna taşıyın.

Philips TV Kanal Sıralama:

• "Kanal Düzenle" veya "Kanal Sıralaması" seçeneğini bulun.
    • "Manuel Sıralama" veya "Otomatik Sıralama" seçeneklerini kullanarak kanalları istediğiniz sırayla düzenleyebilirsiniz.

Philips TV Kanal Listesi Düzenleme:

• "Kanal Listesi" veya "Favori Kanallar" seçeneğini bulun.
    • İstediğiniz kanalları listeye ekleyebilir, kaldırabilir veya yeniden sıralayabilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Kanalları taşıma veya sıralama işlemi sırasında TV'niz yeniden başlatılabilir.
    • Bazı Philips TV modellerinde, kanal düzenleme seçenekleri uzaktan kumandanın özel bir tuşuyla erişilebilir. Kullanım kılavuzunu kontrol edin.
    • Philips TV'lerinizde kanal sıralama sorunu yaşıyorsanız, yazılım güncellemesi yapmayı veya fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.