Philips TV kanal sıralama ve liste düzenleme
Merhaba arkadaşlar, geçen ay Philips 50PUS7805 model televizyon satın almıştım.Epeydir kurcalıyorum cihazı.Bildiğiniz gibi philips tv`lerde en büyük sorunlardan biriydi kanal sıralaması yapılamaması.Daha önceki açtığım konudaki videomun yorum kısmına Kenan Maniş isimli bir arkadaş kanal listesi düzenlemesinin yapılabildiğini yazdı.Ben de bu konu önemli olduğu için bir video daha çekmek istedim.Umarım birilerinin işine yarar.
Kanal listesini açtıktan sonra kumandanızın ayar tuşuna basarak açılan menüden kanal listesini düzenle seçeneğini seçmelisiniz.Daha sonra ok tusuna basarak kanalınızı istediğiniz sıraya taşıyabilirsiniz.
Philips 50PUS7805
Merhaba arkadaşlar.Ben de uzun zamandır tv arayışı içerisindeydim,Lg ,Samsung Sony ve Philips markaları arasında bütçeme uygun (4500-5000) cihazları karşılaştırıp N11 kampanyasından da yararlanarak 4.537 TL`ye televizyonumu aldım kurtuldum. 😁 Bu ürünle ilgili hiç yorum bulamamıştım.Ürünümün kurulumu dün gerçekleşti.Servisi sabah aradım öğleden sonraya kurulum yapıldı.İlçede olduğum için hızlı olmuş olabilir,büyük şehirlerde farklılık gösterebilir tabiki.İlk izlenimlerim gerçekten harika.Tam bir fiyat performans ürünü.Kendisinden daha pahalı tvler kadar hatta daha da kaliteli diyebilirim.Asla marka fanı değilim,ürünü aldığım için de övmüyorum fakat gerek ambilight olsun gerekse görüntü kalitesi olsun benden tam puan aldı.Siyah performansı çok iyi,renkler mükemmel.Kanal geçişleri birazcık yavaş ama alışıyorsunuz.İşletim sistemi şimdilik çok hızlı geldi bana.Programlar arası geçiş gayet hızlı.Hiçbir şekilde donma yada kasma yaşamadım.İki gündür sadece 4 saat kapalı kaldı tv.Genel görüş ve özellikleriyle alakalı video da hazırladım.Umarım almayı düşünenlerin işine yarar arkadaşlar.
...U^F^G... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.588 (Bu ay: 308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep Telefonları