Merhaba arkadaşlar.Ben de uzun zamandır tv arayışı içerisindeydim,Lg ,Samsung Sony ve Philips markaları arasında bütçeme uygun (4500-5000) cihazları karşılaştırıp N11 kampanyasından da yararlanarak 4.537 TL`ye televizyonumu aldım kurtuldum. 😁 Bu ürünle ilgili hiç yorum bulamamıştım.Ürünümün kurulumu dün gerçekleşti.Servisi sabah aradım öğleden sonraya kurulum yapıldı.İlçede olduğum için hızlı olmuş olabilir,büyük şehirlerde farklılık gösterebilir tabiki.İlk izlenimlerim gerçekten harika.Tam bir fiyat performans ürünü.Kendisinden daha pahalı tvler kadar hatta daha da kaliteli diyebilirim.Asla marka fanı değilim,ürünü aldığım için de övmüyorum fakat gerek ambilight olsun gerekse görüntü kalitesi olsun benden tam puan aldı.Siyah performansı çok iyi,renkler mükemmel.Kanal geçişleri birazcık yavaş ama alışıyorsunuz.İşletim sistemi şimdilik çok hızlı geldi bana.Programlar arası geçiş gayet hızlı.Hiçbir şekilde donma yada kasma yaşamadım.İki gündür sadece 4 saat kapalı kaldı tv.Genel görüş ve özellikleriyle alakalı video da hazırladım.Umarım almayı düşünenlerin işine yarar arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitfatihgenc -- 24 Kasım 2020; 16:1:44 > |
Philips 50PUS7805
-
-
İncelemeyi bekliyorum 43 inç almayı düşünüyorum ben de çok fazla yorum göremedim bu modelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
-
Fiyatina gore cok iyi bir tv.
P5 görüntü motoru
Micro dimming
Va panel
Dolby vision, athmos
Hdr10+
Sesli turkce komut
Amblight
Bunlarin hicbiri rakiplerde yok.Belki sesli komut vardi o kadar.
Kesinlikle katılıyorum.displayspecs adli siteden alabilecegim tum modelleri ve birer ust modellerini de ekleyip bu tv ile karsilastirdim.Her seferinde de 7805 in dogru karar oldugu kanaatine vardim.
arkadaşlar bu tv ye bloetooth hopörlörü nasıl bağlarım
-
Merhabalar, ben de bu televizyonun 55inc olanını almayı düşünüyorum. Gündüz vakti izlerken parlaklık yeterli geliyor mu?
-
Evet gayet yeterli oluyor.benim salonda gunes isigi tv ye sag ön caprazdan vurmasina ragmen (ki salonum ogleden sonra full gunes aliyor) rahatsiz etmiyor.Ppandemi nedeniyle eve kapandigimiz icin gece gunduz dizi izliyorum.hicbir sekilde perdeleri kapatmaya ihtiyac duymadim acikcasi.
Arkadaşlar aynı TV den var.Uygulama mağazasında Spotify yok. Yüklemenin bir yolu var mı
Bugün bende 50" olan modeli sipariş ettim. 4329₺ ye geldi. Amazondan 3 taksit olarak aldım. İnşaAllah memnun kalırız.
7505 ile arasındaki 400 tlye değer mi tek fark ambilight gibi duruyor
-
Ben de bein connect i merak ediyorum. Store sinde var mı acaba -
Sesli komut ve Philips appgallery yok sanırım 7505 te.
Bir de ambilight ozelligi yok 7505 modelinde.
Merhaba,bu tv de bein connect yukleyebiliyormuyuz? ve ayrıca yarın öbürgün disney plus google mağazaya gelirse bu tv yede gelirmi fikri olan veya bilen biri cevaplarsa çok sevinirim..
-
Uygulama mağazasında Bein Connect mevcut. Disney plus ile ilgili birşey diyemem.
-
Merhaba arkadaşlar bende 4 gündür 50PUS7805 modelini kullanıyorum. Tv fanı değilim hatta ilk Philips televizyonum. 11 senedir LG Tv kullanıyordum. Kanalların görüntü kalitesi mükemmel. kanal geçiş hızı HD kanallarda 3-4 saniye SD kanallarda 1-2 saniye civarı. Önceki LG televizyonumda da kanal geçişleri hemen hemen aynıydı. Bazı insanlar kanal geçiş hızına takılıyor bugün en iyisini alsan hepsinin kanal geçiş hızları aşağı yukarı aynı. Ambilight olayı efsane gece ışıkları kapatıp Netflix'den film izlemek süper keyifli. Televizyonun açılış hızı 3 yada 4 saniye sürmüyor. Saphi işletim sistemi çok hızlı ve başarılı. Netflix, Youtube ve diğer uygulamalar çok seri açılıyor. Ben Televizyondan çok ama çok memnun kaldım. Almayı düşünen arkadaşlara belki bir fikir vermiş oluruz.
-
Merhabalar, bende 55pus7805 ile philips ekosistemine adım attım. Kumanda üzerindeki alexa tuşu kurulum sonrası aktifti ancak türkçe konuştuğumda almanca cevaplar veriyordu. Güncelleme yapıldıktan sonra tuşun işlevi tamamen kayboldu yanıt vermiyor. Acaba bu özellik desteklenmiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: pandaa2
Merhabalar, bende 55pus7805 ile philips ekosistemine adım attım. Kumanda üzerindeki alexa tuşu kurulum sonrası aktifti ancak türkçe konuştuğumda almanca cevaplar veriyordu. Güncelleme yapıldıktan sonra tuşun işlevi tamamen kayboldu yanıt vermiyor. Acaba bu özellik desteklenmiyor mu ?Merhaba Alexa nın şu anda Türkçe dil desteği mevcut değil. İleri ki zamanlarda Türkçe dil desteğinin geleceğini duymuştum. yanlış hatırlamıyorsam 10 tane filan dil desteği mevcut. ayarlardan ingilizce olarak kurulum yaparsanız tepki verir.
-
hocam 8505 ile 7805 arasında kaldım %90 aynı televizyonlar. işletim sistemi farklı olması önemli bir etken mi ? sonuç olarak telefon gibi oyun veya uygulama indirip kullanmayacağım. netflix youtube gibi uygulamalar güncelleme alıyor mu ? saphi tv'yi tavsye ediyor musunuz ? bir de spotify yokmuş herhalde sonradan uygulama mağazasına gelir mi acaba ?
Bu arada fiyat farkı baya azalmış. 8505 daha mantıklı geliyor. 1000TL kadar fark vardı şuan 500e kadar düşmüş.
Benzer içerikler
- lg tv screen share bağlantısı kurulamıyor
- sunny televizyon alınır mı
- 120 hz tv önerisi
- toshiba 65ua2263dt
- ekran yenileme hızı testi
- en iyi televizyon markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X