Fiyat farkı 500 ₺ ise 8505 modelini alın mutlaka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips 50PUS7805 (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle fiyat farki o kadar dusmusse 8505 modelini alin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu televizyonu düşünüyorum. 4100tlye havale ile aldım ama ödeyip ödememe konusunda kararsızım. Android olmayışının bir dezavantajı varmı? 8505 modeli ile arasındaki tek fark android mi?
quote:
Orijinalden alıntı: orhanyıldızArkadaşlar bu televizyonu düşünüyorum. 4100tlye havale ile aldım ama ödeyip ödememe konusunda kararsızım. Android olmayışının bir dezavantajı varmı? 8505 modeli ile arasındaki tek fark android mi?
Bence gerek yok android e. Nerde 4100 tl bu arada
genel fiyat ortalaması 5000 tl. 4100e güvenilir bir yerden ise bende alayım.
-
Bugün Teknosa, vatan, Mediamarktta 4799’a düştü. Muhtemelen az sonra alacağım 50PUS7805... umarım pişman olmam. -
Merhaba kullanan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum ip TV ile ilgili hangi uygulamalar mevcut uygulama mağazasında size zahmet bakarmisiniz ssiptvden başka uygulama varmı teşekkür ederim şimdiden sağolun -
Cihazın işletim sistemi eksiğini mi box ile çözmemiz mümkün mü yoksa az daha verip pus8505 almak daha mı mantıklı? -
8505 almak daha mantıklı.
Zaten mibox a vereceginiz parayla 8505 i alirsiniz.
Merhabalar ben de 55pus7805 modelini sipariş geçtim şu an şehir dışında olduğum için teslimatı haftaya istedim umarım memnun kalırım 15 taksitle 5600 liraya aldım..Genel anlamda yorumlar çok tatmin edici Kafama takılan tek şey işletim sistemi konusunda eksiklik hissedermiyim diye tedirginim. -
quote:
Orijinalden alıntı: esVed
Merhabalar ben de 55pus7805 modelini sipariş geçtim şu an şehir dışında olduğum için teslimatı haftaya istedim umarım memnun kalırım 15 taksitle 5600 liraya aldım..Genel anlamda yorumlar çok tatmin edici Kafama takılan tek şey işletim sistemi konusunda eksiklik hissedermiyim diye tedirginim.15 taksit neresi yapıyor bilgi verebilir misiniz.
-
Üstadım beko'da şu an kampanya var özellikle 55pus7805 modelinde. 50pus modelinden daha ucuz şu an ..internet sitesini ziyaret edin aynı fiyata mağazalarda 15 taksit yapıyorlar fibabanka ile..Konya'da iki mağaza gezdim ikisi de 15i yapıyordu -
Bluetooth var mi?
Yok hocam Bluetooth ben baktım cok bulamadım -
bu rakama baska önerisi olan?
-
Arkadaşlar selam, televizyona Spotify yüklemenin bir yolu var mıdır?
Bunu elimden geldiği kadar çok yere yazıcam.
Aynı tv modeline sahibim. Benim bütün hayatım boyunca gördüğüm kesinlikle en kötü tv bu. Bu tv'yi tanımlamak için berbat kelimesinden başka bir şey aklıma gelmiyor. Bir ürünün bir tane bile güzel özelliği olmaz mı? Yok gerçekten.
Bi kere merdiven altı tvlerde bile bu kadar kötü bir panel yok. Alacalı bulacalı her yerinden ışık sızan berbat bir panel. Tek sorun bu da değil panelle ilgili. Aynı tazeleme hızına sahip başka bir tv ile yanyana aynı hareketli görüntüyü açtığımda o çok doğal akarken bu tv resmen takıla takıla ilerliyor.
Bu p5 görüntü motoru mu neyse, bir görüntü ancak bu kadar kötü işlenebilir. Tv'de görüntü geliştirme adına sunulduğu iddia edilen bütün görüntü geliştirme teknolojileri görüntü resmen çamura çeviriyor.
Akıllı tv tarafının berbatlığından bahsetmiyorum bile zaten çok bi beklentim yoktu ama ayarlar arayüzü falan 15 sene önceki tv'lerden kalma gerçekten. Köhne ve çağ dışı.
Yani daha kötü tarafları say say bitiremem. Bu tv'ye verilen para çöpe atılan paradır. Gidin nordmende, saba falan alın size yemin ederim bu tv'den çok daha iyiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X