Şimdi Ara

Philips 50PUS7805 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
8.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: esVed

Merhabalar ben de 55pus7805 modelini sipariş geçtim şu an şehir dışında olduğum için teslimatı haftaya istedim umarım memnun kalırım 15 taksitle 5600 liraya aldım..Genel anlamda yorumlar çok tatmin edici Kafama takılan tek şey işletim sistemi konusunda eksiklik hissedermiyim diye tedirginim.

Hocam 55PUS7805 yorumlarınızı alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    Yazayım üstadım aldığıma alacağıma pişman oldum.. Sırf philips ve ambilight hayranlığımdan dolayı ısrarcı oldum bu modelde..

-işletim sistemi rezalet ötesi.. Kullanabileceğiniz uygulamalar Netflix youtube ve blu tvden ibaret.

-Televizyon devamlı donuyor(günde 2-3 defa) kumanda işlemiyor ve fişten çekip yeniden başlatmak gerekiyor

-Bu donma olayı uygulamalarda da mevcut.. Mesela Netflix te filmin ortasına sarmaya çalışıyorsun kafayı yiyor uygulama

-ekran parlaklığı(nits) yeterli seviyede değil.. Beyaz ekran bile grimsi gibi özellikle bu konuda çok üzdü beni

-Android box tan film izleyeceğim zaman titreme yapıyor çok değil ama dikkatini çekiyor.

Artısı var mı var

+Ses kalitesi muazzam Dolby Vision ile birlikte hayran kaldık

+4K görüntüsü gerçekten çok beğendim.. Yalnız HDR moda geçince karanlık oluyor zannımca ayarlarla alakalı ama 2 aydır çözemedim..

Hanıma sorsan televizyon muhteşem..ama bahsettiğim sorunlar benim çok canımı sıktı stabil çalışan bir tv değil maalesef çok zayıf kalmış bir ürün..

Keşke biraz daha para biriktirip paneli daha iyi olan ve Android modeli alsaydım diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynı sorunlar her cümlesine katılıyorum hocam bende pişmanın android modeli almadığıma
  • Ayni tv bende de var 12 gün oldu alalı çerçevede böyle ışıklar gözüküyor.
    Philips 50PUS7805

• Merhaba arkadaşlar Philips 43PUS7805/62 43'' TV aldım AMAZON'dan fakat bir süre sonra orta kısımda baştan sona kadar bir çizgi oluştu. Genelde bu siyah, mavi, gri renklerde daha fazla belirginleşti. Örneğin AMAZON video'dan bir film açtım denemek için film akarken o çizgi sanki aşağı yukarı hareket ediyor. Futbol maçlarında hareketli açılarda çamur gibi görüntü. Yarın iade ediyorum TV'yi. Hiç memnun kalmadım. 1000 TL'ye TV alsam bundan iyi görüntü verirdi herhalde. Philips PUS8505 alıp şansımı bir daha deneyeceğim bakalım.

• coolfighter C kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam. aldığınız marka philips yazar ama Çinli tp vision:)) adem helvaci philips yazin youtube bakin isterseniz.
    edit:yine philips alip sansinizi deniycekmissiniz, simdiden gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 15 Temmuz 2021; 20:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

geçmiş olsun hocam. aldığınız marka philips yazar ama Çinli tp vision:)) adem helvaci philips yazin youtube bakin isterseniz.
    edit:yine philips alip sansinizi deniycekmissiniz, simdiden gecmis olsun.

Sağolun hocam. İnanın ondan daha kötü ve kalitesizdir. Bu Ambilight olayına taktı ev halkı. Bana kalsa almayacağım ama. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Bütçe 5800 TL 50'' ANDROİD bir TV yeterli olur.

• coolfighter C kullanıcısına yanıt
    50 nano796 yada samsung 50 tu8500 gibi bir tv bakin. paraniza yazik valla hocam

• hocam android istemenizin bi amaci var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

50 nano796 yada samsung 50 tu8500 gibi bir tv bakin. paraniza yazik valla hocam

Bakıyorum hocam bu modellere şimdi. ANDROİD istememin sebebi'de bu Philips'deki SAPHİ denen dandik işletim sistemiydi. Ama çokta önemli olmaz ANDROİD olmaması sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 15 Temmuz 2021; 21:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfighter

Sağolun hocam. İnanın ondan daha kötü ve kalitesizdir. Bu Ambilight olayına taktı ev halkı. Bana kalsa almayacağım ama. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Bütçe 5800 TL 50'' ANDROİD bir TV yeterli olur.

Alıntıları Göster

TV aldınız mı? Ben de şu sıralar aynı televizyon modellerine bakıyorum, cevap verirseniz sevinirim.

• umitfatihgenc U kullanıcısına yanıt

Sebep nedir?

• Overlord06 kullanıcısına yanıt

Sebep?

• Hocam android işletim sistemi saphiye göre daha iyi tabiki.ekstra uygulama yukleyebiliyorsunuz.en basitinden digitürk play vs yukleme şansınız var.diğer türlü üzerinde gelen programları kullanıyorsunuz sadece.

• sapphire işletim sistemine exxen nasıl kurarız

• Hakan.. kullanıcısına yanıt

Kuramazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utku kullanıcısına yanıt

Androidli modelini almadıgım cok pişmanım

asla parasını hak etmeyen bir tv

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.