PS 4 almak mantıklı mı ? (doğum günü hediyesi)
Kardeşime almayı düşünüyorum doğum günü hediyesi olarak. Sizce ps4 almak mantıklı mı yoksa artık bunun modası geçti hiç bulaşma mı dersiniz ?
diğer sorum da şu; internette fiyat araştırması yaptım biraz. İthalatçı garantili veya teşhir ürünü olanlar genelde daha ucuz. Bu toplara gireyim mi risk alarak, yoksa Teknosa gibi mağazalardan mı almak gerekir ? Ya da temiz ikinci el mi bulmalıyım? Kısacası siz olsanız nereden alırdınız ?
Teşekkürler!
Merhaba arkadaşlar,
HP i5 4gb ram, 750 gb hdd özellikli pc'de oluşan başlıktaki sorundan sonra servise götürdüm. Pcnin hard diskini değiştirip geri verdi servis ama eve geldiğimde aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunan sorun yine yeniden tekrarladı. Tekrar geri götürdüm ve hard diskimin aslında sağlam olduğunu, asıl sorunun işlemciden kaynaklanabileceğini söyleyerek servise aldılar. 11 gün oldu hala ses seda yok. Ram'i yükseltmiş, hdd değiştirmişler ilk götürdüğümde. 250-300 liralık bi ödeme yapmıştım. Sorun tam olarak ne olabilir ? Kazıklanmak istemiyorum açıkçası. İşten dolayı da acil ihtiyacım var bilgisayara.
Tavsiyeleriniz nelerdir ? 6-7 metrelik mesafeden sonra 1 diş çekiyor modem. Gayet yetersiz bence. Sinyal gücü artırıcı mı kullanmak gerek, yoksa modemi 1-2 metrelik kabloyla uzatıp 6-7 metrelik mesafeyi mi azaltmalıyım ?
1 hafta önce aniden "servis yok" yazmaya başladı telefonda. Herhalde bulunduğum konumdan dolayıdır dedim ama 1 haftadır çok nadiren Vodafone TR yazısı geliyor. Yani büyük oranda servis yok yazıyor sol üstte.
Şimdiye kadar internet ortamında; youtube'da, forumlarda gördüğüm her şeyi denedim. Örneğin; Ağ ayarları format, telefon genel format, uçak modu al kapa vs. gibi şeylerin hiçbiri işe yaramadı. Telefon kayıtlı bir cihaz. IMEI no ile kontrolünü sağladım. Hattımda da sorun yok. Çünkü başka telefonda çalışıyor. Başka telefonda çalışan başka hattı benim telefona takınca da servis yok diyor. Yani problem net olarak telefonumda. 24 saatin 23 saat 45 dakikasında "servis yok" yazıyor sol üstte. Gün içinde sadece 10-15 dk gibi kısa süreliğine Vodafone TR yazısı geliyor ama o sırada arama yapılmıyor. Nadiren de olsa o an mobile internet çekiyor. Fakat kısa süre sonra yine servis yok yazıyor.
Bugün tamirciye götürdüm cihazı. Muhtemelen antentedir sorun dedi. Anteni düzeltmeye çalıştı ve bi sorun gözükmüyor şu an çekiyor dedi. Aldım götürdüm cihazı ama eve gelene kadar servis yok uyarısı geldi ve o andan itibaren bi düzelme olmadı. Baseband entegre değişimi gerekir eğer tekrarlarsa bu sorun demişti. Fiyat olarak 450 lira dedi. Iphone 6s için 450 lira baseband değişimi bana çok fazla geldi.
Fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba ? Veya bu problemle karşılaşanlar nasıl çözüme ulaştılar. Teşekkürler.
43 inç f/p oranı en iyi tv
10 yıl önce açtığım hesabımı kapatamıyorum
10 yıl önce açtığım Twitter hesabımı kapatamıyorum. Hesabı en son 9 yıl önce kullandım. Şifremi hatırlamadığım için hiçbir işlem yapamıyorum. Nasıl kapatabiliriz bu hesabı ? Teşekkürler.
iyi Forumlar, araç ilk kez İstanbul’a girecek. Bundan sonra da işim gereği Anadolu yakası’ndan Hadımköy civarlarına gitmem gerekecek.
Daha önce hiç hgs kullanmadım. İstanbul’da gişelerden özel aracımla hiç geçmedim. Konuya yabancıyım. Fsm köprüsü ve İstanbul içi diğer gişeleri kullanırken hgs pulunu cama yapıştırarak halletmek mi, yoksa ceza ile geçmek mi daha mantıklı sizce ? Fsm köprüsü gidiş geliş ücreti ne kadar bu arada ?
Hp 2135 boş sayfa çıkma sorunu
iyi Günler,
hp 2135 yazıcım var. Kartuş yeni sayılır. Fakat sayfa yazdırırken boş çıktı alıyorum. Nasıl çözebilirim ?
|
Huawei T5 oyun için tavsiye eder misiniz ? (PubG)
|
Meslek: Makine Mühendisi
ss |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 325
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.434 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 331 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic