Camdan gelen soğuğu kesme tavsiyeleri
Araç kamerası tavsiyesi
|
İşim gereği veya gezmek için yılda 3-4 kez yurtdışına gidiyorum. Gittiğim yerlerde güzel yerlerin fotoğraflarını çekmeyi çok severim. Aslında iPhone 13 telefonumla çekiyorum, fakat hobi olarak fotoğrafçılığı sevdiğim için bunu biraz daha profesyonel seviyeye taşımak istiyorum. Çok pahalı olmayan bir makine önerirseniz sevinirim.
2,5 yıllık klima için nasıl bir bakım süreci olmalı
Merhaba Arkadaşlar,
2,5 yıl önce Arçelik 12325 Ekolojik 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima klima aldım ve gayet memnunum, özellikle ısıtma ve soğutma performansından. Fakat son zamanlarda, klimayı açtığımda odaya tuhaf bir koku yayılmaya başladı.
Klimanın filtresini her 6-7 ayda bir çıkarıp suyla yıkayıp kurutuyorum. Bunun dışında, klimanın otomatik temizleme modu da var, fakat ne kadar etkili olduğu konusunda tam emin değilim.
Koku problemi nedeniyle, acaba kirli ya da tozlu havayı mı üflüyor diye tereddüt ediyorum.
Bugüne kadar servise herhangi bir bakım yaptırmadım. Sadece filtre temizliği ile yetindim. Sizce bakım yaptırmalı mıyım ? Çünkü bakım için servis genellikle 500-1000 TL civarı bir ücret talep edecek hiçbir şey yapmasa bile, bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Evde çocuk da var, bu yüzden konu çok önemli.
Teşekkür ederim.
Hava nem alma cihaz tavsiyesi
Türkleri tehdit eden X hesaplarına hakaret
|
Dışarıda lüks restaurantlardan bahsetmiyorum bayağı bildiğin sokağın başındaki dönerciden bahsediyorum. Tavuk döner menü söylesem eve 2 kişilik, en az 400-500 liralık oluyorsun. Et döner söylesen 200 lira daha ekle üzerine. Youtube premium başlığında millet 25 liraya aile paketlerine dahil olmaya çalışıyorken onun 30 katının (yazıyla otuz) 2 kişinin sadece 1 öğününe denk gelmesi sadece bana mı anormal geliyor ? Sizce gerçekten bu fiyatların altına satsalar kar yapamıyor mu bu esnaflar ? Niye biz bu döngünün içinde piyon gibiyiz ve hiçbir şeye itiraz etmeden alıyoruz fiyatı ne olursa olsun ? Abicim ekmeğin arasına 70 gram hadi 100 gram döner atıyor adam 2-3 parça yeşillik domates falan bi de ayran lan. Ayranı tek başına 80 liraya satan mekanlar var. A101'de aynı marka 10 lira. Adamlar yapıştırdıkça biz de teşekkür edip çıkıyoruz. Yazarken sinir oldum.
PS 4 almak mantıklı mı ? (doğum günü hediyesi)
Kardeşime almayı düşünüyorum doğum günü hediyesi olarak. Sizce ps4 almak mantıklı mı yoksa artık bunun modası geçti hiç bulaşma mı dersiniz ?
diğer sorum da şu; internette fiyat araştırması yaptım biraz. İthalatçı garantili veya teşhir ürünü olanlar genelde daha ucuz. Bu toplara gireyim mi risk alarak, yoksa Teknosa gibi mağazalardan mı almak gerekir ? Ya da temiz ikinci el mi bulmalıyım? Kısacası siz olsanız nereden alırdınız ?
Teşekkürler!
Merhaba arkadaşlar,
HP i5 4gb ram, 750 gb hdd özellikli pc'de oluşan başlıktaki sorundan sonra servise götürdüm. Pcnin hard diskini değiştirip geri verdi servis ama eve geldiğimde aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunan sorun yine yeniden tekrarladı. Tekrar geri götürdüm ve hard diskimin aslında sağlam olduğunu, asıl sorunun işlemciden kaynaklanabileceğini söyleyerek servise aldılar. 11 gün oldu hala ses seda yok. Ram'i yükseltmiş, hdd değiştirmişler ilk götürdüğümde. 250-300 liralık bi ödeme yapmıştım. Sorun tam olarak ne olabilir ? Kazıklanmak istemiyorum açıkçası. İşten dolayı da acil ihtiyacım var bilgisayara.
Tavsiyeleriniz nelerdir ? 6-7 metrelik mesafeden sonra 1 diş çekiyor modem. Gayet yetersiz bence. Sinyal gücü artırıcı mı kullanmak gerek, yoksa modemi 1-2 metrelik kabloyla uzatıp 6-7 metrelik mesafeyi mi azaltmalıyım ?
Meslek: Makine Mühendisi
ss |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 8 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 405
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.207 (Bu ay: 773)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 343 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware