Şimdi Ara

Hava nem alma cihaz tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev giriş katı olduğu için çok rutubetli oluyor ve nem oranı bir insanı hasta edecek seviyede >%70-75 seviyelerinde. Acilen nem alma/düşürme cihazı almam lazım eve. Bana güzel bir f/p ürünü tavsiye edebilecek var mı acaba ?

• https://www.hepsiburada.com/kurutek-kt12d-ev-tipi-nem-alma-cihazi-p-HBCV00000NL1SU?ftid=wsr6k097ew3scc7k&magaza=Kurutek&url_src=and-product-detail 3 yıldir kullaniyorum yerli bir marka çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 15 Aralık 2024; 1:28:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayavas kullanıcısına yanıt
    Ne gibi faydaları var hocam sizce ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evin nemini düşürüyor.rutubet kokusu filan kalmiyor harika bir cihaz.ayrica havayda temizliyor

• www.hepsiburada.com
    Ebac 3850E Nem Alma Cihazı - Nem Alıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/f6AmUBbFWNHw
  • ayavas kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, önerdiğiniz KURUTEK KT12D model cihazdan aldım bugün elime ulaştı. Kullanımı basit duruyor bayağı. Normal nem alma modunda açtım %50'ye ayarladım ve çalışıyor şu an.

Odanın nemi termometrede %65'ti bakalım %50'ye ne kadar sürede indirecek.

2 tane de sorum var; Hangi aralıklarla çalıştırmak lazım cihazı ? 2-3 açık tutup 2-3 saat kapatarak mı kullanıyorsunuz o konuda nasıl bir öneriniz olur ? Bir de cihazın içinden şeffaf beyaz ince bir hortum çıktı onu cihaza takmadan çalıştırdım. O hortumu nereye takıyoruz ya da yedek mi o acaba ?

Bir de hava temizleme ve nem alma için birlikte kullanabileceğizi bir mod mu var cihazda, siz onu mu kullanıyorsunuz genelde ? Teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermodynamiker -- 25 Aralık 2024; 15:10:35 >
  • Thermodynamiker kullanıcısına yanıt
    Bende hortum çıktımı hatırlamıyorum o hortum belki gidere bağlayıp sürekli çalıştırmak için olabilir kataloğuna bakmalısınız.ben bu cihazı bir tek oda için aldım.i odada oğlum yatıyor kapı kapalı olduğu zaman acayip bir nem yapıyor duvarlar siyahlaşiyordu.yatarken kapı kapalı olduğu için çok nemolup duvarlar bile kararıyordu. Geceleri %60 nem ayarında çalışıyor. İsterseniz gece modu var daha sessiz oluyor. Hava giriş filtresinin kapağını söküp beyaz aspiratör filitresi koyabilirsiniz ben öyle yaptım.daha önce hb den iyonizerli filitre alıp kesip koymuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima ile Nem Konusunda yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.