Şimdi Ara

Ev Tipi Nem Alma Cihazı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ev tipi nem alma cihazı öneriniz var mıdır? İnternette kurutek trotec markalarını gördüm, bir kaç marka daha var ama. uzun süreli kullanabileceğimiz bir model istiyorum. Zemin alt katta nem seviyesi %68 civarlarında oluyor, yazın %80-85'e bile yükselebiliyor bu değer, bu zamanlarda özellikle çalıştıracağız. Çalıştırdığım yerde klima var ve klimayı dry modunda çalıştırsak bile pek nem düşmüyor. O yüzden kuvvetli bir cihaz lazım sanırım. bütçe olarak maks 11 civarında verebilirim. (Daha önce manuel nem tutucular vardı ama onlarla da uğraşmak büyük problem)

İstediğim seviye 50-60 arası sabit kalması. ALanım geniş aslında ama 2 ayrı oda ve 1 adet tuvalet var. ben ortasına koymayı planlıyorum cihazı.

• yüzde 80 85ler çok yüksek ev tipi makineler kurtarmaz hemde çok pahalı ensüdtriyel hava kurutucu sistemi kurabilirsin.ikinci el alırsan hem ucuz olur hem zaman veya nem ayarlı çalıştırabilirsin

• Linkteki ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum rutubet sorunumu çözdü. Evim 40 metrekare, cihaz evin tamamına yetmiyor yatak odası ve salon arası taşımak durumunda kalabiliyorum ama çok memnunum. Bir üst modeline de bakabilirsiniz metrekare yüksekse. 1 gece çalıştırınca sabah çıkan su miktarına inanamıyorum.

iyi hava
    MeacoDry Arete® 10L Nem Alma ve Hava Temizleme Cihazı
    https://www.iyihava.com/meaco-dry-arete-10-l-nem-alma-ve-hava-temizleme-cihazi
  • https://app.hb.biz/7G315LReG5Sc yerli bir firma 3 yıldır bir modelini kullanıyorum çok nemnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bende olefini nin 12lt lik modeli var. kesinlikle 80 çıkan nemi 55-60 ta tutuyor. çok memnunum tavsiye ederim. artık o kadar dengeledi ki hergün açmama bile gerek kalmıyor. Kökten çözüldü nem sorunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.